- Konu Sahibi jacostezrn
-
hadiii garrrriii hanımlar
varrr olmamı burda :) ben yarın raha ya ameliyat olacağım daha önce yaptığı burunlarıda gördüm onda karar kıldım
teşekkür ederim cevabınız için..ben reha beyle şubat ayında tanıştım sağolsun çok ilgilendi..marmarise gelip yapıyor ameliyatı ben de malum burda yaşadığım için burda özel bir hastanede görüştük burun estetiği için..gerçekten güven verici bir doktor resimleri çekti daha sonra da ameliyat sonrası resimleri gönderdi sağolsun ama yeni resimler beni korkuttu..ameliyat sonrası yeni halime alışamayıp depresyona girerim diye de korkuyorum:))öylesine kararsızım ki anlatamam:))
Bende Muğla'dayım, İzmir'e gidip (orda kalma imkanım var) ameliyat olmayı düşünüyordum. Reha beyi de yeni duydum sayenizde, buraya gelme ihtimali varsa benim için de pozitif artık, teşekkürler paylaşım için.
marmarise geliyor tatlım 2 hafta önce c.tesi burdaydı yine..ben yine gittim görüşmeye son karar aşamasındaydım çünkü..ameliyat günümü aldım izmirde olacağım fakat başka bir doktora..hayırlısı artık..sen de hastaneyle görüşüp şimdiden randevunu al reha bey gelmeden bir gün önce seni arayıp çağırıyorlar..
Ufuk Bilkay'dan 4 Ekim muayene için 5 Ekimde'de ameliyat için randevu aldim...insallah dogru karar vermisimdir hersey istedigim gibi olur.. :)))
ya ufuk bilkay'ın başlığı niye silindi ki? konu kapatılmıştır yazıyor :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?