Ufuk Bilkay vs. Reha Gencosmanoğlu ?

sendyy nerelerdesin oldun mu ameliyatını :)
ben yazın olıcam büyük ihtimalle. ama hala kararsızım doktor konusunda:S
reha beyle bi hemsire arkadasım vasıtasıyla tanıstım. ilk doktorum ve ufuk bey den bahsettim ona. ufuk beye de gönül rahatlığıyla gidebilirsin demişti :) ama ufuk bey kaburgadan kıkırdak alınır büyük ihtimalle dedi ve ben cok tırstım bundan yaaa

Bende Muğla'dayım, İzmir'e gidip (orda kalma imkanım var) ameliyat olmayı düşünüyordum. Reha beyi de yeni duydum sayenizde, buraya gelme ihtimali varsa benim için de pozitif artık, teşekkürler paylaşım için.

marmarise geliyor tatlım 2 hafta önce c.tesi burdaydı yine..ben yine gittim görüşmeye son karar aşamasındaydım çünkü..ameliyat günümü aldım izmirde olacağım fakat başka bir doktora..hayırlısı artık..sen de hastaneyle görüşüp şimdiden randevunu al reha bey gelmeden bir gün önce seni arayıp çağırıyorlar..

haziran'ın 10'unda ameliyat için gün aldım kızlar ama kararsızım sizce ufuk bilkay'a ameliyat olsam zararlı mı çıkarım ? :/

selam benda yeni katıldım siteye.2 aydır dr araştırmaktan başka bişey yapmıyorum.ufuk bilkayın yaptığı bikaç estetik resmi var çok beğendim çok kararsızım

selam benda yeni katıldım siteye.2 aydır dr araştırmaktan başka bişey yapmıyorum.ufuk bilkayın yaptığı bikaç estetik resmi var çok beğendim çok kararsızım

merhaba..ben denizli de yaşıyorum..reha beyim muanehanesi marmaristemi?? muğlada mı?? ben orayı nalayamadım arkadaşlar...bende burun ameliyatı düşünüyorum.. reha bey e nasıl ulaşabilirim bana özel mesaj atarmısınız.. şimdiden çokkkkkkkk teşekkür ediyorum :)

reha beyin izmir alsancakta muayenehanesi var.ben gitmiştim
marmarise sadece ameliyat için gidiyor sanırım

arkadaşım ve onun da 2-3 arkadaşı reha beye meme büyütme yaptırmış ve çok memnunlarmış,
başka bir arkadaşım da ''onun yaptığı memeyi gördüm ucu yukarda kaldığı için beğenmedim '' dedi.
bir diğer arkadaşım ise memesinde kayma olduğunu ama eliyle düzelttiğini yinede çok mutlu olduğunu söyledi.
benim duyumlarım bu kadar. ama çok tutulan bir dr. olduğu da kesin. baksanıza kime sorduysam ona yaptırmış.
en ço onun adı geçiyor.

Ufuk Bilkay'dan 4 Ekim muayene için 5 Ekimde'de ameliyat için randevu aldim...insallah dogru karar vermisimdir hersey istedigim gibi olur.. :)))

Ufuk Bilkay'dan 4 Ekim muayene için 5 Ekimde'de ameliyat için randevu aldim...insallah dogru karar vermisimdir hersey istedigim gibi olur.. :)))

Aisem, oldunmu ameliyatini?
Nasil gecti, fotograf görebilirmiyim?
Bende Ankara ve Izmirde Dr. arastiriyorum, Dr. ufub bey olabilir diye düsünmüyo degilim :)

Evet oldum...Buarada Ufuk Bey'e baya ilgi vardi bazen diyordum acab ayni kisiler mi yaziyor nasil bu kadar ilgiyi üzerine ceker...Amaa gidip görüncee sebebini anladimmm Ufuk Bilkay cok güzel ilgilendi buda bana cok iyi moral olarak geri döndü...ve burnumda Kemik sorununun yaninda et oldugunu söyledi ve hemen surda surda ufak düzeltmeler yapabiliriz diye resimleri cekti aninda tasarimi yapti...Ve ameliyat cok iyi güzel gecti...Ameliyat öncesi ve sonrasi 2 defa ziyaretime geldi...Tamponlarimi alirken ben tez canli oldugum icin biraz sIkIntIya sebebp oldum kanama oldu telasimdaan boynuma kadar kan batti utandim tabi özür dilerim dedim..Benim icin sorun yok kizim sen kendine stres yapiyor canini yakiyorsun diye boynumu temizledi omzumu sivazlaadi...Vee 2 defa muayenesine gitti her seferind efarkli hastalar bayaa bir hastasida var...Suan icin iyi ki onu secmisim diyorum Suan burnum sis dahaa sargida resim ceksemde birsey belli olmuyor sis yanii :) ameliyat sonrsai hic dinlenmedim diyebilirim deli dana gibi dolandigim icin ama eskisindee burun ucum sarkiklik vardi artik simdiiiii yokkkk :) biraz daha insindee sargilar tam ciksin cekerim resimm :)

ya ufuk bilkay'ın başlığı niye silindi ki? konu kapatılmıştır yazıyor :S

Ufuk Bilkayın başlığı neden silindi bilmiyorum ama ben kendisine burun ameliyatı yaptırdım.Çok memnunum.Çok doğal ve sağlıklı bir buruna kavuştum sayesinde:) zaten kendisi Türkiyenin sayılı cerrahlarından.Doktora güven duymak her şeyin başında geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…