Ufuk Bilkay vs. Reha Gencosmanoğlu ?

Ufuk Bilkay'dan 4 Ekim muayene için 5 Ekimde'de ameliyat için randevu aldim...insallah dogru karar vermisimdir hersey istedigim gibi olur.. :)))

oldunmu amaliyat lütfen bilgilendirirmisin fotolarını görmek istiyorum bende ufuk beye olmayı düşünüyorum ocaj ayında

bende yaptırıcammm ocak ayında nasipp.

bende düşünüyorum foto gönderirmisin.mail versem

mail versem foto gönderirmisin bende ufuk beyi istiyorumm

Burun estetiği için İstanbul'da Prof. Dr. Fethi ORAK'ı tek geçerim. Git İstanbul'a, önce muayene ol. Ameliyat günü hastanede 1 gece kalırsın. Belki ertesi gün de kontrole gidersin. En fazla 2-3 günlük bir İstanbul seyahati olur. Ama yapılan iş 4/4 lük olur, doğal, güzel ve burun fonksiyonların (solunum, koku alma) mükemmel olur. Seni önceden tanımayanlar estetik ameliyat geçirdiğini hiç anlamazlar. O kadar doğal ve yüzüne yakışan bir

Asla dr reha gencosmanoglu her şeyi para gibi gören mağdur eden bir doktor 50 bin tl para ödedim rezil rüsva etti psikolojimi Allah bullak etti ben yandım siz yapmayın ne hakaretlere uğradım hiç bir şeyi yapamadı bunların hepsinin kanıtı süreçlerin kanıtı var arkadaşlarım olmayın isterseniz bunları kanitlarimda yanmayin tasdoruk21@gmail.com mailden gerçekten içini rahatlatacak olan varsa gönderebilirim asla yaptırmayın lütfen hayallerinizle oynayıp parayi düşünen ve çok sert mizacli bi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…