- 10 Mart 2011
- 396
- 102
- 323
- Konu Sahibi jacostezrn
-
selam benda yeni katıldım siteye.2 aydır dr araştırmaktan başka bişey yapmıyorum.ufuk bilkayın yaptığı bikaç estetik resmi var çok beğendim çok kararsızım
bende randevu aldım ufuk beyden ama şuana kadar ufuk bey hakkıda kötü hiç bişey duymadım açıkçası kaça yapıcakmış ameliyatını yardımcı olursan sevinirim:)
haziran'ın 10'unda ameliyat için gün aldım kızlar ama kararsızım sizce ufuk bilkay'a ameliyat olsam zararlı mı çıkarım ? :/
ya hiç bi yorun yok muu
yokmu reha beyin ameliyatlarını bilenn
Evet oldum...Buarada Ufuk Bey'e baya ilgi vardi bazen diyordum acab ayni kisiler mi yaziyor nasil bu kadar ilgiyi üzerine ceker...Amaa gidip görüncee sebebini anladimmm Ufuk Bilkay cok güzel ilgilendi buda bana cok iyi moral olarak geri döndü...ve burnumda Kemik sorununun yaninda et oldugunu söyledi ve hemen surda surda ufak düzeltmeler yapabiliriz diye resimleri cekti aninda tasarimi yapti...Ve ameliyat cok iyi güzel gecti...Ameliyat öncesi ve sonrasi 2 defa ziyaretime geldi...Tamponlarimi alirken ben tez canli oldugum icin biraz sIkIntIya sebebp oldum kanama oldu telasimdaan boynuma kadar kan batti utandim tabi özür dilerim dedim..Benim icin sorun yok kizim sen kendine stres yapiyor canini yakiyorsun diye boynumu temizledi omzumu sivazlaadi...Vee 2 defa muayenesine gitti her seferind efarkli hastalar bayaa bir hastasida var...Suan icin iyi ki onu secmisim diyorum Suan burnum sis dahaa sargida resim ceksemde birsey belli olmuyor sis yanii :) ameliyat sonrsai hic dinlenmedim diyebilirim deli dana gibi dolandigim icin ama eskisindee burun ucum sarkiklik vardi artik simdiiiii yokkkk :) biraz daha insindee sargilar tam ciksin cekerim resimm :)
Selamlar bu haziranda tatile geldiğimde ameliyat olmak istiyorum.. İstediğim tarzda yapabilecek bir doktor tam anlamıyla bulamadım denebilir.. Olabildiğince küçük ve kavisli burun yapabilecek bir doktor tavsiyeniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim zamanım çok kısıtlı
İstersen yiğit beye resimlerini mail at belki olur der
Evet oldum...Buarada Ufuk Bey'e baya ilgi vardi bazen diyordum acab ayni kisiler mi yaziyor nasil bu kadar ilgiyi üzerine ceker...Amaa gidip görüncee sebebini anladimmm Ufuk Bilkay cok güzel ilgilendi buda bana cok iyi moral olarak geri döndü...ve burnumda Kemik sorununun yaninda et oldugunu söyledi ve hemen surda surda ufak düzeltmeler yapabiliriz diye resimleri cekti aninda tasarimi yapti...Ve ameliyat cok iyi güzel gecti...Ameliyat öncesi ve sonrasi 2 defa ziyaretime geldi...Tamponlarimi alirken ben tez canli oldugum icin biraz sIkIntIya sebebp oldum kanama oldu telasimdaan boynuma kadar kan batti utandim tabi özür dilerim dedim..Benim icin sorun yok kizim sen kendine stres yapiyor canini yakiyorsun diye boynumu temizledi omzumu sivazlaadi...Vee 2 defa muayenesine gitti her seferind efarkli hastalar bayaa bir hastasida var...Suan icin iyi ki onu secmisim diyorum Suan burnum sis dahaa sargida resim ceksemde birsey belli olmuyor sis yanii :) ameliyat sonrsai hic dinlenmedim diyebilirim deli dana gibi dolandigim icin ama eskisindee burun ucum sarkiklik vardi artik simdiiiii yokkkk :) biraz daha insindee sargilar tam ciksin cekerim resimm :)
Bende bu Haziran'da burun ameliyatına karar vermiştim.senin yazdıklarını okuyunca ben yazmışım gibi geldi :)) bende senin gibi bora karaali derken Ufuk bilkayı duyup onu araştırdım ve şimdi Ufuk bey de karar kıldım sanki ama yinede acaba larım varben bora karaali de tam karar kılmıştım ufuk bilkay kafamı karıştırdı(( en zor aşama kesinlikle doktor seçimi ben bunu anladım artık
ben bora karaali de tam karar kılmıştım ufuk bilkay kafamı karıştırdı(( en zor aşama kesinlikle doktor seçimi ben bunu anladım artık
reqha beyi tanimiyorum ama gectigimiz sene ufuk beye ameliyat oldum. fotograflarimi arkadas ekleyenler albumumden gorebilir. Kim kimden daha iyi diyebilmem icin reha beye de ameliyat olmam lazim ki bu mumkun degil :) ama sunu soyleyebilirim, ufuk beyin inanilmaz derecede hastasi var, bu da son derece tecrube sahibi olan bir doktor oldugunu gosterir. ustelik de kendisi profesor. ben gidis gelislerim sirasinda diger hastalarini da gordum, herbirinin burnu birbirinden o kadar farkliydi ki, ufuk bey resmen kisinin yuzune gidecek burnu yapiyor. ben memnunum oneririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?