- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.258
- 108
Burası bir forumsa,yorum almak için konu açılıyorsa, eleştiriye de açık olunacak. Pohpohlanıp pışpışlanmak için doğru yer değil.
Siz neden konu sahibinin avukatlığına savundunuz ki :) Neyse, laftan anlayan insanlardan değilsiniz, daha fazla zaman harcamaya gerek yok, bu kadarı yeterli.
O bir yerlerde bekleyen kısmetler gerçekten bekliyor mudur acaba bana hiç öyle gibi gelmiyor
Yaaaa tatlım yakın zamanda üst üste kayiplar yasadigim için şunu çok iyi anladım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN...
Ve ölüm bizim tahmin edemediğimizden daha yakın. Evlilikten bile.
Onun için hayatını yaşa, iyilik yap, sevin, sevindir, başka amaçlar edin kendine.
Biz evlendik de başımız göğe ermedi.
Evlilik kadın için survivor, erkeklere hoş sefa. Ama biz evlenmek için bir yerimizi yırtarız onlar çok rahat, hatta evlenmek bile istemezler.
Buna rağmen evlenmek için niye bu kadar çaba sarf ederiz onu da anlamam.
Boşver evlenmesinCanim oturduğun yerden olmaz ki
Arayacaksin.
Arayan buluryanlış anlama ,birazdan beni taşlamaya gelirler muhtemelen ama,madem universite yıllarında olmadi flortun (hani genelde o yıllarda uzun iliski oluyor evlilige gidiyor ya) hala şansın var.
Gezcen tozcan canim. Kendini gosterceksin. Sosyalleseceksin,imkanlarin dahilinde,evet biraz paraya da bakiyor,issizim dediğin icin yazıyorum nolur beni yanlis anlama,benimde cok parasiz zamanim oldu. Hatta eşimle tanıştığım dönem bitiktim. Zorluklarla evlendim. Yani kendi adıma,kiz tarafına düşen şeyleri yaparken cok zorlandım.
Aradim buldum. Tamam dua da edicez
Dogru insani isticez ama bir yerde cabalamak lazım
Simdi sosyal medyada tanışma sevgililik olaylari.cok yaygın ama ben pek dogru ve sağlıklı bulmuyorum. Sen yakin arkadaşlarınla biraz ortamlara gir.
Olumlu düşün birde..yaşın da bisey yok.
Yani evlenmek ici aslına bakarsan illa çalışman,is güç sahibi olmana da gerek yok.
Tabi ki çalışırsan daha iyi o ayrı.
Bence kısmetin bi yerlerde bekliyor seni ama olumsuz düşünüp olumsuz konuşursan bu girdaptan kurtulamazsin. Hep ayni devam eder.
Hahahahah ay oyleleeeer uyumak en sevdikleri :) mesela esimle biraz tartisalim gerilelim ben sabaha kadar otururum dertlenirim,sigara icerim kendisi uyur fosur fosurBoşver evlenmesin
Ben evliyim. Herif içerde fosur fosur uyuyor ben sanal sanal takılıyorum.
Niye ediyoz ki? Deli miyiz biz?Dogru söylüyorsun canım,ben esimle tanistigimda esime kalsa suanda hala flort ediyorduk belki de.. erkekler garipler rahatlar.. Tamam kafasina silah dayamadık ama :) biz kadinlar caba sarf ediyoruz
Benimki de. Tartışalım hemen uyur.Hahahahah ay oyleleeeer uyumak en sevdikleri :) mesela esimle biraz tartisalim gerilelim ben sabaha kadar otururum dertlenirim,sigara icerim kendisi uyur fosur fosur
Ahahahhahahahahahah bende elti yok. Kayin yok. Kayinbaba yok. Ama.kaynanam cok iyi bak ALLAH var tabi yine de dertler derya oluyor :)Niye ediyoz ki? Deli miyiz biz?
Kaynana görümce elti.... çok meraklıyız yaaa. Omzumuzda 5 kat daha fazla yük. erkekler de güya evi geçindirecek ama çalışan kadınla evlenip yarı yarıya yırtmanın derdindeler. Onu bile tam yapan erkek yok yani.
Ooo sen torpillisinAhahahhahahahahahah bende elti yok. Kayin yok. Kayinbaba yok. Ama.kaynanam cok iyi bak ALLAH var tabi yine de dertler derya oluyor :)
Sosyal medyadan ona buna yaziyordur turlu turlu ceviz kiriyordurOyle efendi edepli vb oturdugunu sanmiyorum ben de Gokten efendi yagsa bana p... duser, o da alemci cikar emin olun
Belliki Bdv'deki kv, elti, görümce konularını okumamışsınız.Evlenince kaynana elti ile mi evleniliyor? saçma geldi. Bukadar memnun değilseniz neden boşanmıyorsunuz ki?
Simdi o eski yeşilçam delikanlilari kalmadi haklısın gercekten..ben calismiyorum suan ama çalışsam para versem kocama asla yok demez. Babam anneme olurmu öyle şey der mesela. Son delikanli babam miydi acabaOoo sen torpillisin
Bizimi tarif ettiniz nedir az önce tartıştık örttü kapıyı uyuyor bende dertlendim yaktımHahahahah ay oyleleeeer uyumak en sevdikleri :) mesela esimle biraz tartisalim gerilelim ben sabaha kadar otururum dertlenirim,sigara icerim kendisi uyur fosur fosur
Evet aynenBenimki de. Tartışalım hemen uyur.
O bir yerlerde bekleyen kısmetler gerçekten bekliyor mudur acaba bana hiç öyle gibi gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?