Ufukta mezar taşımı görüyorum ama nikah masası göremiyorum.

Hah iste burasi bir forum herkes derdini paylasiyor senin gibiler evlenme desin diye degil.
Avukatligina soyundum cunku ben de evliyim ve boyle konular acildikca yok acizmisin yok evlenme denmesini tasvip etmiyorum. Madem konu sahibinde anormallik var bunu yazanlar bosanip gelsin yazsin oyle inansin konu sahibi de.

O bir yerlerde bekleyen kısmetler gerçekten bekliyor mudur acaba bana hiç öyle gibi gelmiyor

Sosyal medyadan ona buna yaziyordur turlu turlu ceviz kiriyordur Oyle efendi edepli vb oturdugunu sanmiyorum ben de Gokten efendi yagsa bana p... duser, o da alemci cikar emin olun

Kötü bi evliliktense hiç evlenmemek daha iyi. Şuan evlenmeyi çok istediğiniz için belki basit bi söz olacak sizin için ama farzedin ki,anlaşamayıp ayrıldığınız kişilerden biriyle evlenmiş olsaydınız düşünsenize ömür törpüsü... Evlenmek mesele değil adamını bulmak mesele,bu zamanda da zor ...

Sizin yerinizde olsam kendi başıma mutlu olmayı öğrenirdim .. Mutlu olduktan sonra da bir bakmışsınız herşey yoluna girmiş...

Derdinizi b.ktan bulan “buda dert mi” diyen arkadaşlara diyorum .

Evet bende konu sahibinin enerjisini bu kadar aşağılara çekmemesi gerektiğini düşünenlerdenim ama birseyi anlatmanın türlü türlü yolları var . “Buda dert mi yaaaa” tarzında yorumlar itici oluyor.

Konu sahibi , herkesin hayatta öncelikleri , gözünü kapatıp düşlediğinde yüzünü gülümseten hayalleri farklıdır. Aile kurmak istemen o kadar normal ki . Şuan işinin de olmadığını belirtmişsin . Kendini bu kadar yıpratmana sebep birazda işinin olmaması . İlk etapta iş konusuna yoğunlaş . Olumsuz tecrübeler yaşamışsın ama aramaktan vazgeçme . Bir işin olduğunda her sabah erkenden yatağından kalkıp hazırlanmak için bir amacın olacak insan içinde olmak çok iyi gelecek bu olumsuz düşüncelerin azalacak. Negatif düşünceler pozitifi çekmez hayatına bunu aklından çıkarma hep olumluya odaklan . İnançlı biri misin bilmiyorum ama duanın gücüne ben inanırım . Bol bol dua et .
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin

Canim oturduğun yerden olmaz ki
Arayacaksin.
Arayan bulur yanlış anlama ,birazdan beni taşlamaya gelirler muhtemelen ama,madem universite yıllarında olmadi flortun (hani genelde o yıllarda uzun iliski oluyor evlilige gidiyor ya) hala şansın var.
Gezcen tozcan canim. Kendini gosterceksin. Sosyalleseceksin,imkanlarin dahilinde,evet biraz paraya da bakiyor,issizim dediğin icin yazıyorum nolur beni yanlis anlama,benimde cok parasiz zamanim oldu. Hatta eşimle tanıştığım dönem bitiktim. Zorluklarla evlendim. Yani kendi adıma,kiz tarafına düşen şeyleri yaparken cok zorlandım.
Aradim buldum. Tamam dua da edicez
Dogru insani isticez ama bir yerde cabalamak lazım

Simdi sosyal medyada tanışma sevgililik olaylari.cok yaygın ama ben pek dogru ve sağlıklı bulmuyorum. Sen yakin arkadaşlarınla biraz ortamlara gir.
Olumlu düşün birde..yaşın da bisey yok.
Yani evlenmek ici aslına bakarsan illa çalışman,is güç sahibi olmana da gerek yok.
Tabi ki çalışırsan daha iyi o ayrı.
Bence kısmetin bi yerlerde bekliyor seni ama olumsuz düşünüp olumsuz konuşursan bu girdaptan kurtulamazsin. Hep ayni devam eder.

Yaaaa tatlım yakın zamanda üst üste kayiplar yasadigim için şunu çok iyi anladım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN...
Ve ölüm bizim tahmin edemediğimizden daha yakın. Evlilikten bile.
Onun için hayatını yaşa, iyilik yap, sevin, sevindir, başka amaçlar edin kendine.
Biz evlendik de başımız göğe ermedi.
Evlilik kadın için survivor, erkeklere hoş sefa. Ama biz evlenmek için bir yerimizi yırtarız onlar çok rahat, hatta evlenmek bile istemezler.
Buna rağmen evlenmek için niye bu kadar çaba sarf ederiz onu da anlamam.

Dogru söylüyorsun canım,ben esimle tanistigimda esime kalsa suanda hala flort ediyorduk belki de.. erkekler garipler rahatlar.. Tamam kafasina silah dayamadık ama :) biz kadinlar caba sarf ediyoruz

Boşver evlenmesin
Ben evliyim. Herif içerde fosur fosur uyuyor ben sanal sanal takılıyorum.

Dogru söylüyorsun canım,ben esimle tanistigimda esime kalsa suanda hala flort ediyorduk belki de.. erkekler garipler rahatlar.. Tamam kafasina silah dayamadık ama :) biz kadinlar caba sarf ediyoruz
Niye ediyoz ki? Deli miyiz biz?
Kaynana görümce elti.... çok meraklıyız yaaa. Omzumuzda 5 kat daha fazla yük. erkekler de güya evi geçindirecek ama çalışan kadınla evlenip yarı yarıya yırtmanın derdindeler. Onu bile tam yapan erkek yok yani.

Ahahahhahahahahahah bende elti yok. Kayin yok. Kayinbaba yok. Ama.kaynanam cok iyi bak ALLAH var tabi yine de dertler derya oluyor :)

Sosyal medyadan ona buna yaziyordur turlu turlu ceviz kiriyordur Oyle efendi edepli vb oturdugunu sanmiyorum ben de Gokten efendi yagsa bana p... duser, o da alemci cikar emin olun

Bence kesinlikle öyle yapıyorlar, hemde efendi görünen tiplerde artık bunu yapıyor intagramdan yürüyorlar kızlara..
O takipçi sayılarında sürekli bi oynama sabit kalmıyor ekleşip duruyorlar

Evlenince kaynana elti ile mi evleniliyor? saçma geldi. Bukadar memnun değilseniz neden boşanmıyorsunuz ki?
Belliki Bdv'deki kv, elti, görümce konularını okumamışsınız.
Ama asıl mevzu sizin kendi içinizde, hep yaşadığınız olumsuzlukları düşünüp, olacak olanın da olumsuz olacağını düşünüyorsunuz gibi.
Laf olsun diye söylemiyorum, size önerim, şu 21 günlük olumlardan bir tanesini seçin ve hiç aksatmadan 21 gün devam edin.
Başta niyet ederek dileklerinizi yazın, çekim yasası uygulayın.
Herhangi bir inancınız var mı bilmiyorum ama sürekli şükredin.

O bir yerlerde bekleyen kısmetler gerçekten bekliyor mudur acaba bana hiç öyle gibi gelmiyor

valla bence de bekleşmiyor

son 1 aydır hoşlandığım çocuğun şehirden taşındığını öğrendim bugün. dedim şansımı seveyim gitti yumurta gibi çocuk

Bu kadar arabesk ve negatif enerjiyi gerçek hayatınıza da yansıtıyorsanız birini bulamamanız çok normal.
Herkes sevmek sevilmek ister. Ama bu kadar arabesk olmaya hiç gerek yok bence.
Bundan 1,5 sene önce özel hayatım hiç yolunda gitmiyordu (okul vs de iyi gitmiyordu aslında) ama 1 saat önce sevgilim ve ailesiyle kahve içtim. O zaman ki ben böyle bir sahne hayal edemezdim bile. Ama kısmet işte.
Bu kadar karamsar olup dünyanın sonu gelmiş gibi davranmayın. Kimse hayatında bu kadar negatif birini istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…