iyi de öneri falan sormadımSifan buradaMune Yetisir simdi
konuyu alintilamak icin alintiladim silinir falan:) okuduktan sonra duzenleyecegim yorumumuselammm girls bugün çok değişik bir şey oldu. baştan başlıyorum anlatmaya. benim teyzem büyücü (görüşmüyorum) ve kendi kocası dahil herkese büyü yapmış. ağzıyla da söylüyor. kendisi kısır olmadığı halde çocuğu olmuyor, organları alındı vesaire izole bi hayatı var şuan yaptıklarının karmasını ödüyo yani eğer gerçekse bu tarz şeyler. ailenin geri kalanı da şahit. babam ve anneme de yapmış ayrılmaları için. ben normalde inanmam böyle şeylere kesinlikle suremi okur uyurum yani max. annemi kanserden kaybettik ben doğmadan önce annem 5 düşük yapmış ben zar zor doğmuşum, babamın da hareketleri vs saçmalaşmaya başladı yıllar içerisinde. geçen yıl yüksek mevkide çalışan bir adam (asıl mesleği hoca falan değil) babamı görmüş ve demiş ki sende büyü var gel bakalım hemen. babam da ateist ama öyle diyince de iyi bakalım bi ara falan demiş. benim de falımda 1-2 gün önce büyü tarzı bişey gözüktü inanmadım. babam bana söyledi gidelim diye, ben dolandırıcıdır ama hadi bakalım bi görelim dedim. adamın yanına gittik oturduk çalıştığı yerde, dün rahat uyudun mu ben senin için okudum dedi, hayır tam tersi ağlama geldi dün falan dedim. bazı belirtiler söyledi bunlar sende var mı dedi; belirtiler de uyku problemleri sabah ezanına kadar uyuyamama, yüzünü yıkarken vs yanında birinin varlığını hissetme, garip rüyalar, hayatıma sevgili olarak girenlerin normal entelektüel insanlarken akıl hastanesine ya da hapishaneye düşmesi...(bu da başka bi videonun konusu), sana c?n musallat olmuş dedi. bence depresyon da olabilir dedim falan ama sen doğmadan önce yapmışlar bu büyüyü nasibin varmış gelmişsin dünyaya dedi. çok çok güzelsin çünkü kızım bu zamana kadar evlenmiş olmalıydın kısmetini kapatmışlar dedi (23 yaşındayım). annenle baban ayrılsınlar diye büyü yapmışlar nal büyüsü yapmışlar, kendi kardeşini öldürmüş dedi. birisi seni takip ediyo dedi, adama inanmadm ama tüm belirtiler de tutuyo yani. ve gerçekten teyzemin büyü yaptırdığını da biliyorum evet ama bu büyü olayları gerçek mi değil mi onu bilmiyorum işte. nasıl çözülüyo bu dedim ilaçları var dedi ben çok kişiyi kurtardım dedi. babamda büyü olduğunu nerden çıkardın dedim sürekli panik ve çevresinde çok kadın olmasına rağmen hiçbirine farklı gözle bakmıyo dedi. ben dedim ne alaka sen sapık mısın dayı dedim normali bu zaten dedim. hayır dedi ne sapıklığı ya dedi yanlış anladın beni bekar adam olduğu için evlenmediği için söyledim falan dedi. böyle ampır ampır konuşunca ben babama dedim kalk gidelim hiçbir şey bildiği yok bunun diye çıktık gittik babam da sinirlendi. bidaha da bu tarz bişeye gitmem zaten ama belirtilerin tutması beni çok ürpertti ya gerçekten siz ne düşünüyosunuz? tam beyinsiz işi gibi geliyodu her zaman bu tarz şeylere inanmak ama tüm belirtiler tutunca korktum korkacak bişey var mı sizce
Böyle konu açmak yasak diye biliyorum. İtibar etmeyiniz hepsi deli saçmasıselammm girls bugün çok değişik bir şey oldu. baştan başlıyorum anlatmaya. benim teyzem büyücü (görüşmüyorum) ve kendi kocası dahil herkese büyü yapmış. ağzıyla da söylüyor. kendisi kısır olmadığı halde çocuğu olmuyor, organları alındı vesaire izole bi hayatı var şuan yaptıklarının karmasını ödüyo yani eğer gerçekse bu tarz şeyler. ailenin geri kalanı da şahit. babam ve anneme de yapmış ayrılmaları için. ben normalde inanmam böyle şeylere kesinlikle suremi okur uyurum yani max. annemi kanserden kaybettik ben doğmadan önce annem 5 düşük yapmış ben zar zor doğmuşum, babamın da hareketleri vs saçmalaşmaya başladı yıllar içerisinde. geçen yıl yüksek mevkide çalışan bir adam (asıl mesleği hoca falan değil) babamı görmüş ve demiş ki sende büyü var gel bakalım hemen. babam da ateist ama öyle diyince de iyi bakalım bi ara falan demiş. benim de falımda 1-2 gün önce büyü tarzı bişey gözüktü inanmadım. babam bana söyledi gidelim diye, ben dolandırıcıdır ama hadi bakalım bi görelim dedim. adamın yanına gittik oturduk çalıştığı yerde, dün rahat uyudun mu ben senin için okudum dedi, hayır tam tersi ağlama geldi dün falan dedim. bazı belirtiler söyledi bunlar sende var mı dedi; belirtiler de uyku problemleri sabah ezanına kadar uyuyamama, yüzünü yıkarken vs yanında birinin varlığını hissetme, garip rüyalar, hayatıma sevgili olarak girenlerin normal entelektüel insanlarken akıl hastanesine ya da hapishaneye düşmesi...(bu da başka bi videonun konusu), sana c?n musallat olmuş dedi. bence depresyon da olabilir dedim falan ama sen doğmadan önce yapmışlar bu büyüyü nasibin varmış gelmişsin dünyaya dedi. çok çok güzelsin çünkü kızım bu zamana kadar evlenmiş olmalıydın kısmetini kapatmışlar dedi (23 yaşındayım). annenle baban ayrılsınlar diye büyü yapmışlar nal büyüsü yapmışlar, kendi kardeşini öldürmüş dedi. birisi seni takip ediyo dedi, adama inanmadm ama tüm belirtiler de tutuyo yani. ve gerçekten teyzemin büyü yaptırdığını da biliyorum evet ama bu büyü olayları gerçek mi değil mi onu bilmiyorum işte. nasıl çözülüyo bu dedim ilaçları var dedi ben çok kişiyi kurtardım dedi. babamda büyü olduğunu nerden çıkardın dedim sürekli panik ve çevresinde çok kadın olmasına rağmen hiçbirine farklı gözle bakmıyo dedi. ben dedim ne alaka sen sapık mısın dayı dedim normali bu zaten dedim. hayır dedi ne sapıklığı ya dedi yanlış anladın beni bekar adam olduğu için evlenmediği için söyledim falan dedi. böyle ampır ampır konuşunca ben babama dedim kalk gidelim hiçbir şey bildiği yok bunun diye çıktık gittik babam da sinirlendi. bidaha da bu tarz bişeye gitmem zaten ama belirtilerin tutması beni çok ürpertti ya gerçekten siz ne düşünüyosunuz? tam beyinsiz işi gibi geliyodu her zaman bu tarz şeylere inanmak ama tüm belirtiler tutunca korktum korkacak bişey var mı sizce
konuyu okumadınız galiba öneri sormadım? ya da inandığımı söylemedim bu tarz şeylere derdimi anlattım yaniMune bu işlerin uzmanıdır kendisi, çok iyi üfler
silinmesin nolur valla kafama takıldı ağlıycammmmmmm mune bilmiyodum valla yasak olduğunu kaldırma ltfnkonuyu alintilamak icin alintiladim silinir falan:) okuduktan sonra duzenleyecegim yorumumu
benim ne suçum varKahve falları, büyüler falan ne değişik bir sülalesiniz...
selammm girls bugün çok değişik bir şey oldu. baştan başlıyorum anlatmaya. benim teyzem büyücü (görüşmüyorum) ve kendi kocası dahil herkese büyü yapmış. ağzıyla da söylüyor. kendisi kısır olmadığı halde çocuğu olmuyor, organları alındı vesaire izole bi hayatı var şuan yaptıklarının karmasını ödüyo yani eğer gerçekse bu tarz şeyler. ailenin geri kalanı da şahit. babam ve anneme de yapmış ayrılmaları için. ben normalde inanmam böyle şeylere kesinlikle suremi okur uyurum yani max. annemi kanserden kaybettik ben doğmadan önce annem 5 düşük yapmış ben zar zor doğmuşum, babamın da hareketleri vs saçmalaşmaya başladı yıllar içerisinde. geçen yıl yüksek mevkide çalışan bir adam (asıl mesleği hoca falan değil) babamı görmüş ve demiş ki sende büyü var gel bakalım hemen. babam da ateist ama öyle diyince de iyi bakalım bi ara falan demiş. benim de falımda 1-2 gün önce büyü tarzı bişey gözüktü inanmadım. babam bana söyledi gidelim diye, ben dolandırıcıdır ama hadi bakalım bi görelim dedim. adamın yanına gittik oturduk çalıştığı yerde, dün rahat uyudun mu ben senin için okudum dedi, hayır tam tersi ağlama geldi dün falan dedim. bazı belirtiler söyledi bunlar sende var mı dedi; belirtiler de uyku problemleri sabah ezanına kadar uyuyamama, yüzünü yıkarken vs yanında birinin varlığını hissetme, garip rüyalar, hayatıma sevgili olarak girenlerin normal entelektüel insanlarken akıl hastanesine ya da hapishaneye düşmesi...(bu da başka bi videonun konusu), sana c?n musallat olmuş dedi. bence depresyon da olabilir dedim falan ama sen doğmadan önce yapmışlar bu büyüyü nasibin varmış gelmişsin dünyaya dedi. çok çok güzelsin çünkü kızım bu zamana kadar evlenmiş olmalıydın kısmetini kapatmışlar dedi (23 yaşındayım). annenle baban ayrılsınlar diye büyü yapmışlar nal büyüsü yapmışlar, kendi kardeşini öldürmüş dedi. birisi seni takip ediyo dedi, adama inanmadm ama tüm belirtiler de tutuyo yani. ve gerçekten teyzemin büyü yaptırdığını da biliyorum evet ama bu büyü olayları gerçek mi değil mi onu bilmiyorum işte. nasıl çözülüyo bu dedim ilaçları var dedi ben çok kişiyi kurtardım dedi. babamda büyü olduğunu nerden çıkardın dedim sürekli panik ve çevresinde çok kadın olmasına rağmen hiçbirine farklı gözle bakmıyo dedi. ben dedim ne alaka sen sapık mısın dayı dedim normali bu zaten dedim. hayır dedi ne sapıklığı ya dedi yanlış anladın beni bekar adam olduğu için evlenmediği için söyledim falan dedi. böyle ampır ampır konuşunca ben babama dedim kalk gidelim hiçbir şey bildiği yok bunun diye çıktık gittik babam da sinirlendi. bidaha da bu tarz bişeye gitmem zaten ama belirtilerin tutması beni çok ürpertti ya gerçekten siz ne düşünüyosunuz? tam beyinsiz işi gibi geliyodu her zaman bu tarz şeylere inanmak ama tüm belirtiler tutunca korktum korkacak bişey var mı sizce
İnanmadığın şeyin nesini anlattın, inanmışsın üç buçuk atmışsın sormaya gelmişsin...konuyu okumadınız galiba öneri sormadım? ya da inandığımı söylemedim bu tarz şeylere derdimi anlattım yani
karsımdaki istanbul beyefendisi olduğu içinO islere yorum yapamayacagim ama yasiniz kac ? Uslubunuz konusma tarziniz cok abes. Sapik misin sen dayi falan bana cok itici geldi . Nasil konusulmasi ve yazilmasi gerektigini ogrenmekle baslayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?