şık duruyor
bence çok rahat ve süperlerrrrr aklınızda bulunsun eğer alacaksanız ugg avusturalianın her yerde çin malı var ben geçen gün ugg boots for all markasını aldım yani bunlar adidas ve nike gibi iki ayrı marka tamamen topuktaki yazılışları farklı benimki ugg diye ayrı yazılıyor altında made in avustralia yazıo diğerlerini biliosunuz ugg yazısında son g ilk g nin altında yazılışı....benim aldıklarım tamamen avustralyadan ithal olduğundan her yerde satılmıyo ve diğerlerine göre çok daha pahalı....herkes alamıyor yani çakması var diyer şikayet edenlere duyrulur çakma giymemek sizin elinizde topuk yazılarındanda çakma giyme ihtimalinizin olmadığı çakması olmayan avusturalya yapımı bişi giydiğinizde belli oluyor zaten...
öyle yağmurda çamurda diğil zzasten zevk için giyceksin bu botları sevdiğinden giycen yoksa karda çamurda hiç bir süet ayakkabı zaten giyilmez catleride görüyoduk zamanında renkleri yağmurdan siyahlaşmış kararmış ayakkabı oluyolardı ...herkeste olanı giymem diolar hemde pahalı...herkeste olan şey ucuzdur giymezsin pahalı dersin giymezsin bahane bulma beğenmedim de geç....
yaw bacı,oriinalini almışsın güle güle giy de,
ne o öyle görmemişler gibi yazmışsın inceden inceye,
çakmayla,gerçeğini millet ayırt edebiliyoda ,parayı nasıl bulacağını bilemiyo belki de .ne dersin.
pahalı dersin giymezsin demişsin,
nasıl giyileceğini de anlat da millet te bilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?