Ugg botlar! dünya kadınları ayağından çıkarmıyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi bridetobe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende bayılıyorum bunlara alıcam inş bi tane :Saruboceq:

ben bunların ponponlularından istiyoruuuuuuuum :asigim:

hangar ayakkabı ugg botların çakmasını yapmş 16,90 tl'ye.dün gördüm çok hoştu walla

hangar ayakkabı ugg botların çakmasını yapmş 16,90 tl'ye.dün gördüm çok hoştu walla

Aaaaa.ne güzel..uggh:1shok:sevenler..hangar dan almak en iyisi..bi dünya para vermek gerekmez..altı çıksada üzülmezsiniz hemde, at çöpe gitsin..nasılsa hangar da devamı vardır, bu garipötesi botların..

Arkadasim surpriz yapmis, LA'dan gelirken bana da getirmis (180 $ odemis) , cok sevdim!

Aaaaa.ne güzel..uggh:1shok:sevenler..hangar dan almak en iyisi..bi dünya para vermek gerekmez..altı çıksada üzülmezsiniz hemde, at çöpe gitsin..nasılsa hangar da devamı vardır, bu garipötesi botların..

evet canım istemediğin kadar var kaydirigubbakcemile3

mesela bir örneği hangar'dakilerin ,

bu rengi var.bide kahverengi ve siyahı var.

Bu uggh:1shok: botları, folklor ekiplerinin giydiği çarıkların, uzun hali yaaa..:roflol::roflol:

hangarın yaptığı güzel değil ya, formunu tutturamamışlar
gerçeğiyle çakması ayırd ediliyo zaten şu 200-300 e alan arkadaşlar neden buldunuz uggları ya:gitme:

ben bi bu botlara, bir de yaşlı teyzeler gibi çantayı takıp, kollarını büke büke gezmelerine sinir oluyorum.... çok kıytırık oluyorlar..

:roflol:
ay evet yaaa çok komik oluyor öyle çanta taşıyanlar..

Siyah örgülüsünü aldimm :) Cok memnunum..
Sonra 3 cift daha aldim.. Ama örgülü degil.. Klasik olanlarindan.. Siyah, kahverengi ve beige :)

Arkadaşlar polaris te de birkaç renk ve model var.Özellikle püsküllü olanı beğendim.Fiyatı 40-50 arası.Bir de Marks and Spencer da var o da 80 civarı bişeydi.Ama Polaris teki daha güzel.

kızlar bende geçenlerde classic tall modelinin sandy renginden aldım yanlız ayağım 36numara dedim adam bana W6numarayı verdi ayağımada çok hafif geniş oldu ama takmadım sonra eve geldiğimde farkettimki W6 37 numaraymış sonra tekrar götürdüm W5istiyorum dedim ama adam W5ler 35e denk düşüyor siz euro numarasına aldanmayın dedi ben yinede W5 aldım ayağımada hafif dar geldi ama hiç olmassa kaba durmuyo o kadar sizce iyi yapmışmıyım çünkü adam dar alırsan parmağının şekli çıkar önden dedi kullananlar varsa lütfen yazsınlar

nerden ne kadara aldın canım?

Bu UGG botlarin goruntuleri gercekten cok kaba fakat o kadar rahatlar ki..Gecenlerde ben tarcin rengini almistim, bugun yurtdisindan gelen arkadasim surpriz hihoyyytolarak bej rengini getirmis, bana cok supriz oldu, ozellikle bu renk cok guzel gorunuyor, sevenlere oneririm.-tatlicadiarzu-

Başlarda bana da itici geliyordu ama bu sene yurtdışından aldım.
Classic cardy modelini kullanıyorum ben,çok ta rahatlar ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…