Ugg botlar! dünya kadınları ayağından çıkarmıyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi bridetobe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi kaç haftadır neden insanların elinde bir de değil iki uGg ayakkabı torbası var diye böle bakıodum ki.
nedenini dün farkettim.
ayakkabıcıların hepsinde uGg bot proöosyon malı gibi 99 lira hatta biri 95 lira
herkes alıyor.
herkesin ayağında.
çok komik ya.
yanyana insnlar yürüo biri mavi diğeri bej falaln.
hey gidi uGg hey.
şahtın şahmat oldun.
ayaklara düşmen normalde bukadar da ucuzlanır mı bee
zaten beğenmezdim hepten küçüldün gözümde
özenti ayakkabısı ucuzluktan çıkma olmuş resmen pazar malından da beter

walla zewkler ve renkler tartışılmaz...ama beğenen giyer kimse kimsenin tarzına karışamaz...çakmaları çıktıktan sora cıvığı çıktı orda haklısınız ama herkes kendi zewkinden sorumludur...hiç üşenmeyip buraya yazan ugg bot düşmanı olan bayanlarada gülüyorum açıkcası...herkesin zewki kendine...kombinasyon sorumlusu olarak komik geliyor bana...

Artık herkez de bu botlardan var.Ayı postu gibikaydirigubbakcemile3
Yakında Kızılay dağıtacak bunlardanlaelaelaelaelae

herkese selam.evet kızlar aynen seneler evvel yanı yaklasık 3 yıl once ılk homestore getırmıstı ve bende 1000 taksıte boldurup almıstım.990 lıraydı:)ılk gıydıgımde kendımı koca aykka gıbı hıssemıstı (kı ayaklarım 36)hanı alf dıye bı yaratık vardı eskıden aynen onun gıbı ancak rahatlına ve sıcak tutusuna alıstınızda baska bırsey gıymenız mumkun degıl...bız bayanlar ıcın esnetık tabıı cok muhım ama konu ayaklar olunca şu soğuk günlerde sıcak tutmakda fayda var.ayrıca havalı durduklarıda bı kesın yalnız bıraz tombıslerın gıymemesınde yarar var:)

ben tombişlere daha çok yakıştırıyorum bende alacam çok istiyorum yaaaa

Ben beğeniyorum bu botları.
Giymeyi bilende hoş duruyor.
a.s

Son düzenleme:
ayakkabı dünyasında orjinalleri 350 den başlıyordu
fiyatından anlaşılır herhalde orjinal olup olmadığı
çok pahalı yaaa

ayrıca ben öyle tabanı dümdüz ayakkabı giyemem
bir de genç kızlara yakıştığını düşünüyorum genç kızı olan annelere değil

ay ben nefret ediyorum yaa bu modellerden,eşim de "eğer bundan alırsan yanıma gelme"diyo merak etme sevmiyorum zaten dedim..bilmiyorum ama yazın bile giyineni gördüm,zevk meselesi tartışılmaz...

kötü demicem ama kızılay dağıtıyo gibi ya:tomato:
herkesin ayağında aynı şey:tomato:
yakıştıran yakıştırıyo ama kimisinde beğenmiyorum:1ninca:

kızlar kuzenime yurtdışından getirttim. orjinal ugg'ım var elimde sütlü kahve renginde. içi tamamen yün. isterseniz katlatıpta kullanabilirsiniz. 36 numara ama bana büyük geldiği için içine ayakkabıcıdan özel olarak aldığım kalıbı koyarak kullanıyorum. kalıbı çıkartırsanız 37-38 numara ayaklılara da olur. paraya acil ihtiyacım olduğundan 50 tlye satıyorum. sahtesini bile 50 tlye bulamazsınız. resimlerini seri ilanlardan ayakkabı bölümünden bulabilirsiniz. ya da msj atmanız yeterli.

Güzel kombinlerle harika oluo bgn de ayağımdaydı çok severek giyiyorum ugglarımı çok seviyorum.

kizlar cagla sikel siyah ugg larina pul,boncuk yapistirmis farkli ve guzel olmus.abiyenin altina giymis en azindan kendi tarzini yaratmis cokta guzel olmustu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…