Ugg botlar! dünya kadınları ayağından çıkarmıyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi bridetobe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok beğenmiştim ve almktan vazgeçtim..malesef kışın bunları görmekten gına geldi nere bksam bunlarla dolu ortalıkgamyoncuiremsu

krem orgu ısteyıp bulmayınca grısını aldıgım ılkonce cok sevdıgım ama ıntten aldıgım ıcın ayagıma buyuk gelen bırkere bıle gıymedıgım 40 numara gıyebılecek bırıne anında canıgonulden hedıye edebıleceggım fevkalede kazık yedıgım botlarımdır nefret geldı mısgıbı botlardan o yusdennn

bu model super gorunuo zemuszemus kristen'a da cok yakısmıs:dance:

Aşıkım bu botlara opuyorumnanaktan Ama bu kadar para veremem :sinifsinif:

ama gerçek ama çakma alıcam ben de süperler:lepi: uzun bacaklarda çirkin ve kaba görünmesi mümkün deil....

bnm çok hoşuma gitmiyo ama çok kötü diiller =)

ilk çıktıgında begenmedim cok kaba geldi gözüme
bir süre sonra begenmeye basladım cok spor-sıcak bir görüntüsü var..
ama herkesin ayağına düştükten sonra bıktım
timberland lerde herkesin ayağında vardı bi ara ama o bir klasik her zaman giyerim

kışın ayağı öyle bi sıcak tutuyokiii, çok seviyorum ben uggları, rahat ve sıcak, üstelik şık duruyo opuyorumnanaktan

kızlar ben bu botların adının ugg olduğunu ilk şu yazıyı okuduğumda öğrenmiştim çokta güldüm ve haklı buldum sibirya soğuğu yokki memleketimizde neden giyosunuz onlardandelikafadulden

Son zamanlarda Türkiyede bir hayli moda olan ugg botlar ben olara iğğ bot diyorum Türk kızlarını bir hayli hoşuna gitmiş olması gerek baktıgımız üç kadından birinde bu iğrenç son derece paspal gözüken bu ayakkabılar, kadınlara hiç yakışmamakla birlikte ayaklarıda çok kocaman göstermekte ama gelgörki anlatalım bir rus kızının yaptıgı yorumda biz kocamıza seksi görünmek için hamileyken bile topuklu giyoruz demesi kulaklarda hayranlık uyandırmıştı. Bir rus kızı ekibi olarak kadın dediğin topuklu giyer diyoruz ve bu görüşümüzü savunmaktayız yani nasıl o paspal ayakkabılar hiç bi kadına yakışıyormu demeden kendimi alamıyorum artık görmeye tiksinir oldum dua ediyorumki allstar gibi hem yazım hemde kışın giyilmiyor ikinci bi converse dalgasını kaldırcak takatimiz kalmadı. hiç bi rus kızının ayağında gördünüzmü o ayakkabıları zira şu an nisan ayındayız otobüste bi bayanın oh ayaklarım ne güzel sıçacık dediğini duydum çüşşş ya nisandayız rus kızları sürekli soğuk olan ülkelerinde bile giymiyor o ayakkabıları.

Gerçek bir kadın topuklu ayakkabı giyer

Erkeklerin söylediği: Gerçek bir kadın ne basket ayakkabısı (eğer Madonna değilse), ne çizme, ne balerin ayakkabısı, ne terlik, ne Birkenstock, ne de bot giyer. Hayır gerçek bir kadın sadece topuklu ayakkabı giyer. Tıpkı eskiden büyükannelerimizin zamanında olduğu gibi. Bacakların sonsuz görünmesini sağlıyor ve yürürken çıkan tıkırtı kulağa çok hoş ve kadınsı geliyor.

Kadınların düşündüğü: Kendimi spor ayakkabıların ya da düz sandaletlerin içinde rahat hissettiğim kadar hiçbir ayakkabıda hissetmiyorum. Tabii bunların da en orijinal olan modellerini seçmeye çalışıyorum. Tabii ki yüksek topuklu, sivri burunlu ayakkabılar da satın alıyorum (hem de en pahalısından) ve giyiniyorum. Ancak her gün yüksek topuklarla yürümeye çalışmanın ne kadar zor olduğunu da unutmamak gerek. Koşuşturma da cabası. Ayaklarımın isyanını duyar gibiyim. Rahat etmek istiyoruz!

Editor : Query Willy

aslında doğru...
beğenenler olabilir ki ben de beğeniyorum,rahatlık açısından 10 numara görünüyor ve gerçekten lapa lapa kar yağdığında,tabiri caizse diz boyu kar olduğunda da ayakları sıcacık tutacağı kesin.Ama bu kadar kar da bizim memleketimizin nadir yerlerine,nadir sıklıkta yağıyor,yani kullanım açımız oldukça dar.Ee olayın bir de şu tarafı var;Araştırmacının da dediği gibi converse çılgınlığı gibi,yaklaşık 2 yıldır kış sezonunda Ugg çılgınlığı aldı başını gidiyor.Moda oldu mu yakışanı yakışmayanı alıp giyiyor:umursamaz: önceki sayfa da bir arkadaşımız demiş zaten<beğeniyorum ama bacak boyum kısa ben kullanamam diye> ,ben de farklı değilim,sadece Ugg değil düztaban birçok ayakkabı vs kullanırken 2 defa düşünüyorum...Bir de topukludan bahsetmiş.Hepimiz yani bütün bayanlar bilir ki topuklu ayakkabı ya da çizme daha feminen,daha hoş görünüm veriyor çevremize.Ancak yine hepimiz de,buz gibi soğuklarda bu görüntüden çok kendi rahatlığımıza ve ısınmamıza önem veririz.Bu yüzden de kimin ne düşündüğü önemli değil gerçekten kendine yakıştıranı alsın giysin:dilcikar:Benim fikrim tabizemuszemus

bende var karamel rengi olanından ve çok seviyorum,çok rahatlar
ben int.ten almadım ve almayı da önermiyorum çünkü bir arkadaşım aldı ve sahte çıktı yani yine ugg yazıyor ama kalitesi aynı değil dışardan farkedilmiyor ama rahat değil . ben ugg almaya gittiğimde satış yapan elaman farketti ve alacaksanız mağazalardan alın dedi

ya cok cok sekr ya orgulu modeller harıka

ben rusyada yasiyorum buranin sogugunda cok iyi oluyor sicacik pofuduk pofuduk cok seviom. burda ugg u olmayan hatun yoktur heralde zaten bu klasik modelleri artik iyce ayak oldu ama acaip farkli modelleri turedi neyseki bu botlarin tutkunlari takipte olsun gamyoncuiremsu

Bukadar çirkin bişeye okadar para vermemşakkıdı
pis gibi timberland varken. Hem bundan daha güzel hem kullanışlı hemde gayet sıcak tutuyorsositososito

valla ben asla giymem onlardan tarzım değil yerden bitme bot mu olur yamur yağsa ne yapçam yolda ayağım bi su birikintisinde sırılsıklam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…