- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Şu köylü lafını hakaret olarak kullanan insanlara da illet oluyorum ya. Sanki kendileri Kont'tan olma, Kontes'ten doğma.
vidyosu var sakın izleme, insanlığından utanırsın..Googleda aramaz olaydım...
Köylü milletin efendisidir!
vidyosu var sakın izleme, insanlığından utanırsın..
Köylü milletin efendisidir!
Mustafa Kemal Atatürk
( :nedegüzellafıkoydumsmile:)
hiç kıyamıyorum hayvanlara... dilleri yok ki zavallımların...
insan zulmüne maruz kalıyorlar
küçükken de lafı böyle koyardık kız
Benim kv tavsan kurkuyle ovunuyor gorsen aglicaktim az daha. Bi de bana veriyordu, almadim midem bulandi. Neymis o zamanlar modaymis!Aynen içim acıyo o canlara. Özellikle geçen gün kuzu derisi ceketiyle övünen bi kız vardı dayanamadım açtım ağzımı yumdum gözümü. Elimde kalcaktı yani, hay senin gerçek deri daha sıcak tutuyo ve daha kaliteli duruyo bi kere tağaaam mıa deyişini sevsinler. Hatırladım yine sinirlendim lanet olsun kalitene yani. Bi şal alsan fazladan üstüne üşümiceksin zaten.
Öncelikle ugglar bence görüntü kirliliği. Tip olarak gerçekten kötü, üstüne bir de dünya para.
Arkadaşınızın çok gereksiz bir laf etmiş, insanların sınıflandırılmasından hiç hoşlanmam. Onun yerine 'güzel durmuyor' deseydi daha iyi olurdu. Fakat siz de gereğinden fazla tepki vermişsiniz bence.
Ayrıca Heexee dikkate alınmalı bu konuda. Isınmanın binbir yolu var. Ayaklarımız ısınacak diye hayvanlara işkenceye göz yummayalım.
Aaa hiç de bile, smile'lar yoktu o zaman. Daha çok bir elimizi yumruk yapıp (tercihen sağ) diğer elimizi açık şekilde tutardık(tercihen sol) . Sol elimizin açık ayasıyla, yumruk yaptığımız sağ elimize 2 elimiz arasında 90° 'lik bir açı oluşacak şekilde olabildiğine sert vurmak suretiyle 'Şapp!' diye ses çıkarırdık.hiç kıyamıyorum hayvanlara... dilleri yok ki zavallımların...
insan zulmüne maruz kalıyorlar
küçükken de lafı böyle koyardık kız
Ugg yi begenmiyorum, ama giyenlere de hic Kezban gozuyle bakmam.
Ben genelde kirmizi etek giyip,ustune yesil bluz giyen, gozlerine de mavi far surenlere Kezban derim
Kezban yakıştırması hoş değil tabi, köylü olmak da gayet güzel bir şey bence
Lakin ugg vahşeti bariz, sahtesi, gerçeği fark etmez, onlar olmadan öncede ayaklarımız gayet sıcaktı, almayın, aldırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?