UGG Giyen Kızlar Kezbandır !

Hanımlar mevzu UGG bot değil almam başka bir bot alırım mevzu başka ..
Sadece adı geçtiği için muhabbet açıldı..

Benim anlamadigim koylu olmak neden asagilanir insanlar namuslu yardimsever iyi ve temiz niyrtli olduklari icin mi kezbanlik buysa umarim bu igrenc dunyada kezbanlar cogalir!!!!

Keşke gerçekten köylü olabilsek o kadar erdem sahibi olsak.Keşke.​
Övünmemiz gereken şeyler ayaklar altına alınıyor.​
Oysa bize ATAMIZ " Köylü Milletin Efendisidir" Demişti.​

Su begenmedigine koylu diyen tipler
bir zamanlar moda diye salvar giydiler
simdilerde de nenelerin ve bilhassa
koylulerin en iyi bildigi
basma kumas modelinden ciciler giyiyorlar ya
en cok bunlara guluyorum.
E hani begenmiyordun derler adama..

Öncelikle ugglar bence görüntü kirliliği. Tip olarak gerçekten kötü, üstüne bir de dünya para.

Arkadaşınızın çok gereksiz bir laf etmiş, insanların sınıflandırılmasından hiç hoşlanmam. Onun yerine 'güzel durmuyor' deseydi daha iyi olurdu. Fakat siz de gereğinden fazla tepki vermişsiniz bence.

Ayrıca Heexee dikkate alınmalı bu konuda. Isınmanın binbir yolu var. Ayaklarımız ısınacak diye hayvanlara işkenceye göz yummayalım.

hiç kıyamıyorum hayvanlara... dilleri yok ki zavallımların...
insan zulmüne maruz kalıyorlar

küçükken de lafı böyle koyardık kız

Aynen içim acıyo o canlara. Özellikle geçen gün kuzu derisi ceketiyle övünen bi kız vardı dayanamadım açtım ağzımı yumdum gözümü. Elimde kalcaktı yani, hay senin gerçek deri daha sıcak tutuyo ve daha kaliteli duruyo bi kere tağaaam mıa deyişini sevsinler. Hatırladım yine sinirlendim lanet olsun kalitene yani. Bi şal alsan fazladan üstüne üşümiceksin zaten.

Benim kv tavsan kurkuyle ovunuyor gorsen aglicaktim az daha. Bi de bana veriyordu, almadim midem bulandi. Neymis o zamanlar modaymis!

Ben sanırım yeterince kendimi ifade edemedim.
UGG sadece konu içerisinde geçen bir mevzu ben onun iyi hoş veya kötü durması hakkında problem çıkarmadım.
Karşımda konuşma üslubuna dikkat ederim rencide edici ve kaba konusulmasından hoşlanmam hele ki bu bir bayansa.

Evet hayvanlar mevzusuna gelince sayenizde bilinçlendim tercih değiştireceğim.

hiç kıyamıyorum hayvanlara... dilleri yok ki zavallımların...
insan zulmüne maruz kalıyorlar

küçükken de lafı böyle koyardık kız
Aaa hiç de bile, smile'lar yoktu o zaman. Daha çok bir elimizi yumruk yapıp (tercihen sağ) diğer elimizi açık şekilde tutardık(tercihen sol) . Sol elimizin açık ayasıyla, yumruk yaptığımız sağ elimize 2 elimiz arasında 90° 'lik bir açı oluşacak şekilde olabildiğine sert vurmak suretiyle 'Şapp!' diye ses çıkarırdık. Bir yandan bu hareketi yaparken bir yandan da 'Kapak!' demek de Türklüğün şanındandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…