UGG Giyen Kızlar Kezbandır !

Kezban farklı bir sınıflandırma olmuş, artık modası geçmeye yüz tuttu ve çakmaları pazara düştüğü, herkes rahatça alıp giydiği için kalitesini yitirdiği doğru. Bunu kısaca kezban şeklinde yorumlamak kezbanca bi yaklaşım

İşte orada Üslup farkı devreye giriyor.Malesef ki arkadasımda o yok.

heexee 'nin anlattıklarını anlatacaktım bende.
Bunun dışında hem çok çirkin hem de moda diye herkesin deli gibi satın aldığı botlar. Ayağınızı sıcak tutacak başka bir sürü bot var. Tabanı o kadar ince olan bir botun sıcak tutacağını sanmıyorum.
Tepkiniz de biraz abartılı olmuş. Kimsenin görüşüne müdahale etme hakkımız yok. O öyle görür siz böyle.

Buna dikkat ediyorum bu yüzden orjinal almıyorum içerisinde kullanılan malzeme benim için önemlidir.Bu vahsete ortak olmam asla
Iyi niyetinizi anliyorum ama uzulerek soyluyorum, taklitler de hiic ic acici degil;
Ugg botu vahşeti
Çin’de, moda olan Ugg botlarının sahtesini yapmak için “rakun” köpekleri diri diri derileri soyularak öldürülüyor.
http://www.haberturk.com/dunya/haber/676293-ugg-botu-vahseti
Tamamen uzak durmak gerekli...

Arkadaslar herhangi bir markayi almadan bir arastirin internetten, lutfen....
Bu arada fotograflara ve videolara bakmamaya ozen gosterin, keza insanliginizdan utanirsiniz...

Aaaa heexee ciddi misin ??? Hic bu sekilde oldugunu dusunmemistim, ben de sik sik sistit problemi yasiyorum ayaklarim hep soguk, ugg mi alsam diye dusunmustum daha bugun. Cok iyi oldu bunu ogrendigim
Ne yazik ki cowgirl, oyle...
Ben de bir ara niyet ettim ama her zamanki gibi bakindim nedir ne degildir diye ve bu, cok daha kotu haberler vs. var ama ben en masumunu paylasiyorum... Moda ve kozmetik, hayvan katliaminin ana aktorleri, arastirip, kontrol edip almak lazim...

Kezban ne demek ya? Anlamadim.. benim bildiğim kezbanin anlami "en büyük yalanci" demek. UGG giyenler yalanci mi oluyormus?
Köylüyle kezbanin alakasini da kuramadim ki

Ugg giymedim hiç, beğenmedim giymeyi de düşünmüyorum. Ama kezban yakıştırması olmamış. İnsanları kalıplara sığdırmak doğru olmaz fakat sizin tepkiniz de çok abartılı sanki sülalenize küfretmiş.

Ne dememi beklerdiniz ?

Öfff şu yeni nesil Türk erkeklerinden ööögh geldi yaaa. Nerde o eski Türk erkekleri? Babamın jenerasyonudaki adamları özledim yaaaa.
Valla yeni jenerasyondakiler hem doğunun hem batının kötü özelliklerini bünyelerinde toplamış durumdalar.
Sen onları takma kafaya.

Arkadaşlar çirkin , güzel tartışılır ona elbette ki lafım yok ben beğenirim siz beğenmessiniz mevzu burada inanın o değil.
Verdiğim tepkiyi çok sert gördünüz fakat..Bu tepki inanın yerinde bir tepkiydi.
Çünkü o anki yüz ifadesi söyleyiş üslubu o kadar çirkindi ki.
Eğer o tepkiyi vermezseniz vicdan azabı çekerdiniz.
Kimsenin tercihleri ona hakaret edilmesini gerektirmez.
Beğenmiyordur.Bunu nazik bir dille anlatır.
Bizde köylüyüz ama kimseyi yaptığı makyajdan giydiği tayttan ötürü bir takı koymadık isminin başına.

valla benim ayaklarım hiç ısınmıyor o yüzden giyiyorum kezban mı ayşe mi fatma mı çok umrum değil yani başkasında var diye napalım nerden tek olanı bulalım orjinal çakma mevzusuna gelince bu hayvanlara uygulanan işkence okadar derin bi mevzu ki her konuda işkenceye uğruyolar ne yazıkki ya onlardan yapıp işkence ediyolar yada onlar üzeirnde test ediyolar..Baksanıza orjinal olmayanı bile hayvanlardan yapılıyo bizimde işimiz zor ya..

Ugg ın orjinallerinin içindeki kürkün nasıl elde edildiğini bi arkadaş anlatmış, bu kısım konuşulmuş zaten.
Ayrıca tabi ki şahsi fikrim ama ugg hayatımda gördügüm en çirkin ayakkabı modeli zirvedeki yerini baskasına kaptıramaz yani o kadar fena. Tam bir ayı patisi görüntüsü veriyo , kadının tüm o bilek-ayak orantısını, zerafetini mahvediyo, hic almayın ici tüylü timberland model botlara yönelin bence cok daha şık.
Kezbanlık-köylülük kısmında ise arkadaşınız bayaa bi saçmalamış hatta s..mış sıvamış desem de yeridir yani. Kezban/Kamil lafları ilk kullanıldıgında kastedilen grubu anlayabiliyorum ama sonra önünü alamadık bildigin. Sevmedigin her kadın=kezban gibi saçma bi yafta aldı başını gidiyo. Daha önce hiç köyde bulunmadım ama köy kökenli olmakta aşagılayacak ne bulmuş acaba? Bi insanın dogdugu büyüdügü yer nasıl aşagılama sebebi olur? Asıl onun yaptıgı kezbanlığın tanımı resmen. Kendisi lord galiba

Sizinde mideniz bulandı değil mi ? Benim bulandı çünkü.

Yerinde olsam aynı tepkileri verirdim .
Onları köylüler giyiyor sen nasıl kendine yakıştırdın demek köylüleri aşağılamaktır

Köylü milletin efendisidir
Bende köylüyüm köyüme gider gelirim yazları
Kimse tercihlerinden dolayı aşağılanmayı haketmez sonuna kadar hak veriyorum.

Yillarca herkesin ayaginda var diye almadim.ta ki gecen seneye kadar.ya ben boyle rahat bi ayakkabi gormedim hayatimda.kim ne demis umrumda degil.birde moon botlar var.onu giyenlere kezban diyemezler.rahat ve sicak tutuyomus ama ben pek sevmiyorum gorunus olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…