Ugg ??

Çok beğeniyorum ama öncelikle herkezde var diye ve son zaman da çıkan söylemler nedeniyle gidip almıyorum..

son zamanlarda hoşuma gittiği halde belediye dağıtmış gibi herkesin ayağında olduğu için alamıyorum

Ugg zayıflara kesinlikle yakışmaz onu söyliyim gerçi seni bilmiyorum ben

Alacaksan da her şeye uyacak bir renk al siyah rengi beğenmiyorum ama her şeye uyuyo kahverengi veya mavi alabilirsin.

yakıştıran yakıştırıyor ama bazılarındada çok komik duruyor bende herkeste olduğundan hala almak konusunda kararsızım.siyah uzun ugglar var onlarda çok hoş duruyor önleri diğerlerininki gibi kabada değil

hollywood ünlülerinin yıllardır giydiği yazlık kışlık her modelini çokk güzel yakıştırdığı ayy ne hoşmuş diye baktığım ayakkabılar 2 sene önce kimsede yokken nasıl bu kadar türedi hayret doğrusu çokk istiyordum ama herkeste yaa herkeste almadım ama rahatlığından şüphem yokk bir kaç seneye azalırsa alırım

üzerine bir de kürk giyilse milletin ayıdan farkının kalmayacağını düşünüyorum
artık her yerde ugg diye 30-40 liraya uggumsu satıyorlar,hala nasıl demode sayılmıyor enteresan

uggLY kesinlikle
bir ayakkabı anca bu kadar sevimsiz olabilir bence
ev terliklerinin şekilden şekle girdiği bi zamanda o patikten bozma garip şeyleri nasıl giydiklerine hayret ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…