Ugglarda bükülme yüzünden oluşan izler

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
bende orjinal ugg var ama ayağımdaki bükülmeye bağlı olarak bazı izler oluştu üstünde. sizde de varmı böyle sorunlar? geçmesi için bişi yapabilirmiyim?

şimdiden sağolun.

ya bende ugg filan yok ama süet olan ayakkabılarımda aynen böyle izler oluyo ve çok çirkin görünüyo..
bana da bi fikir verin geçer mi bunlar yaa

sophronie, benimkinde de aynı izler oluştu hatta sol taraftaki iz daha geniş ayaklarımın ya da yürüyüşümün asimetrik olduğunu düşünmeye başlicam yakında:P
ama bence çok da sorun değil ya bütün ayakkabılar kirleniyo patlıyo falan filann... dert etme cnm bnce, ısınmana bak sen:))

arkadaşlar bezi güzelce sabunlayın ve silin ugglara ve süet ayakkabılara iyi gelir ama çok sulu olmasın sıkılmış bir bez olsun ....

canım bendede olmuştu.. soğuk suyla ıslatılmış bezle silmelisin, beze sabun deterjan hiç bişey sürme.. ugg'ın her yerini sil, özellikle o kısımları, böle sırıl sıklam olmasada, hani rengi değişir ya bişey islanınca, öyle olmalı silerken, kuru kuru silme yani, baya soğuk suyla ıslatıp, fazla suyunu aldığın bezle sil ve kurumaya bırak.. ben önce korktum nasıl olcak acaba diye ama merak etme süper olcak bende öyle oldu.. bunu nerden öğrendiğime gelince.. o aldığımızda kutunun içinde nasıl korumalıyız gibisinden bir yazı çıkıyo ingilizce orda yazıyo bu canım..

ben yağmurda giyince, çamura basınca baya kirlenmişti, yine aynı yöntemle ter temiz yaptm zemuszemus

benimde ugglarım gerçek birini halam hediye almış birini babam xD ayno sorun bendede var özellikle beyaz ugglarda kötü duruo siyah olanda daha az belli oluyo.

bende ugg kullanıyorum bazen uzun olarak bazende içindeki beyaz kısım görünsün die kıvırıp da kullanıyorum o yüzden iz oldu benimkindede geçmioda yani ve benimkilerde orjinal yani:çok üzgünüm:

bnmkiler çakma ama 85e almıştım bi mağazadan:S
bnmkilerinde altları kırıldı.yani süngeri yırtıldı.giyilmiycek gibi değil ama görünse kötü olur bilmiyorumkismile

Back
X