Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşversene canım gül gibi kız alıolar bırak gelınbasınıda versınler senın ceyız yuk olmadımı aılene sakın duygusal dusunme bakıcak olursak bız erkek tarafından daha cooook para harcıoruz bıkere olan bısey üçümüz beraber gıdelımde bakalım ne dıcekk fıyatta bence yapar yaa bayaaa ındırım bana ole gelıo
ooooo sen hemen hemen herşeye bakınmışsın kadıköyde ayakkabı pasajı varya orada bi ayakkabı beğendim çok şıktı burnu açık 120 dedi ama harikaydı sexi dureyo biraz fazla topukluydu onların az topuklusu getirteceklermişl ama gümüş rengiydi bi kaç hafta sonra tekrar uğricam çok beğendim onu set bilmiyoum ben yaa karar veremedim beim öyle çok takı merakım yoktur benim tek takı küpe bilmyorum onun yerine başka ne olsa die
kuaförede bekle benim düğünden sonra karar verirsiniz ben sayanoraya karar verdim ztn bugün yarın boyaya gidicem
ben bugün gitmeyi düşünüyodum aslında son rengi beğenmedim değiştireyim biran evvelde kurtulayım bu renkten..
sorma cnm yaa gerçekten çok stresli bu aralar herşey bende tabi çok duygusalım ama anlayanda yok((( cnm sıkkın mafoldumben
boşversene canım gül gibi kız alıolar bırak gelınbasınıda versınler senın ceyız yuk olmadımı aılene sakın duygusal dusunme bakıcak olursak bız erkek tarafından daha cooook para harcıoruz bıkere olan bısey üçümüz beraber gıdelımde bakalım ne dıcekk fıyatta bence yapar yaa bayaaa ındırım bana ole gelıo
sende gıcıklığına git fazla ver ben öyle heryere güvenemem filan de :))) gıcık olurlar ahahhaha kıss bugün bakırköye gittim nişan elbisemi aldığım yere baktım bu sene dahada abartmışlar fiyatları 400 500 diolar ama güzel elbiseler vardı bi tane beğendim başka yerde aslında bende mor isteyom ama mora yakın değişik bi renk beğendim 380 dedi karıcık bakalım belki haftaya onu alcam bide bakırköyde daha güzel ayakkabılar var bakıncam daha geniş bir zamanda haberdar ederim sisleri
kuaföre gitmedim ama haftaya perşembe maaş alıyorum :))) ozaman giderim provayada belkim düğünden önceki hafta izinli olcam ozaman yaptırabilirim yada önceki hafta sonu neysem işte 300 e yaptırırız saç makyajı gidip konuşcam trip yapcam :)))) habnerdar ederim seni yada işin olmazsa gelirsiniz sizde çarşamba akşamından haber veririm ben size
abart kız o geçen seneydi hem kaynanacığına öyle söyle. sen baskasın eltın baska .anladıım kadarıyla eltıyle ara lımonıı:)))) ama düzelır merak etme bak görürüsün.olmaz mı canım yük oldu tabi her sey pahalı valla. ya ben de kınada yaptıracağım için pedikür olmazsa düğüne yaptrmam kendim oje sürerim falan dedim. yani çok da önemli değil yaptırabilirim şu gelin başını makyaj manikür pedkr bize 325falan yapsa bari ne ii olur:) benim uyuz eltim 280e mi ne gtmiş gecen sene kayınvalidem öle diodu yani çok abartma demek istedi sanırım hahahahah:teytey:
ben bugün gitmeyi düşünüyodum aslında son rengi beğenmedim değiştireyim biran evvelde kurtulayım bu renkten..
sorma cnm yaa gerçekten çok stresli bu aralar herşey bende tabi çok duygusalım ama anlayanda yok((( cnm sıkkın mafoldumben
sende gıcıklığına git fazla ver ben öyle heryere güvenemem filan de :))) gıcık olurlar ahahhaha kıss bugün bakırköye gittim nişan elbisemi aldığım yere baktım bu sene dahada abartmışlar fiyatları 400 500 diolar ama güzel elbiseler vardı bi tane beğendim başka yerde aslında bende mor isteyom ama mora yakın değişik bi renk beğendim 380 dedi karıcık bakalım belki haftaya onu alcam bide bakırköyde daha güzel ayakkabılar var bakıncam daha geniş bir zamanda haberdar ederim sisleri
kuaföre gitmedim ama haftaya perşembe maaş alıyorum :))) ozaman giderim provayada belkim düğünden önceki hafta izinli olcam ozaman yaptırabilirim yada önceki hafta sonu neysem işte 300 e yaptırırız saç makyajı gidip konuşcam trip yapcam :)))) habnerdar ederim seni yada işin olmazsa gelirsiniz sizde çarşamba akşamından haber veririm ben size
abart kız o geçen seneydi hem kaynanacığına öyle söyle. sen baskasın eltın baska .anladıım kadarıyla eltıyle ara lımonıı:)))) ama düzelır merak etme bak görürüsün.
yaa canım bız üçümüz onu düşürtürüz 300e bence 3gelin yaaa yaparlar bısey.merak etme sen ben yaparım pazarlıkzemuszemus manıkure gelınce bende kına gunu yaptırcam gelınbasındada oje sürerler beleş olur almazlar ekstra para kendın surme oraya surdur.
baharcım nbr senin nikah nezmandı benim 19haziranda. kına kıyafeti baktın mı:) şimcik o arayış içindeyim ben bindallı da gymek isityrm ama çok kıroca şeyler varyaa netcez bilmem. kuaförü de ayarlayalım bence orası olsun.eltime gelince ölse cenazesine gitmem o derece kötü olduk:) neysem boşverkaydirigubbakcemile5
tamam canım nezaman gitmeyi düşünüyosun
canım merhaba.tamam üçümüz gidelim iyi olur bu dertten de kurtulalım artık. haftaya cumaya ne dersiniz bakın önümüzde 1hafta var işlerimizi ayarlayalım gidelim hep beraber. bahar sen de gellll:)))
kızlar bu arada biz evimizi tuttuk hihihihihi maltepe tarafında çok mutluyum hihi gelin ayakkabımı da aldık takıyı dakaydirigubbakcemile5
aayyyy cnmmmm benim çok sevindim hadin hayırlı olsun bu hafta sonuda biz evi teslim alcas sanırım temizliğe başlicaz kısmetse ooff off çok iş var bu haftadanda bişi anlamıcam koşturmaca olcak yine
eheheeh bende dün aldım sinemden gelin ayakkabımı :))))) yarında takımı halletcem ayıptır demesi nekadara aldınız takını kardeş tamam ben ayarlarım baharda görüp ayarlar inşallah neyse ben ona haber gönderirim :)))))[/QUOTsağol canımcım amin inş hepimiz mutlu mutlu oturalım inş. sinem nerdeydi ya kadıköyde miydi tanıdık geldi. ben 100e aldım ayakkabımı takıyı da nakit 2200e bıraktı kuyumcu canım. ne ayıp olckak aa:) nişanda baya bi şey almışlardı aslında 2700e beğenmiştim bitane ama abartı olcak diye onu göstermedim kayınvalideme. bi de dansçı die bi abiyeci var bahariyede orda bi elbise beğendim 350 dedi ama çokgüzeldi olmzsa yarın kardeşimle bi gtcez kadıköye abiyelere bakcaz artıkın. fikir olsun.benim tüllerim perdelerim kaldı davetiye nikah şekeri falan bikaç halı masa vs ufak şeyler. cars da gelinlik provam var:)