nesli benim 23 aralıkdı ama dün kan testi yaptırdım hamile degilim.ama adet olmadım olunca yeni tarii söylerim.
oooooo hoş geldiniz yeni liste yeni hamileler inşallah....Bu arada, burası umutlu insanların umutlu listesiii sıkıntılarınızı kederlerinizi paylaşırız ama umutsuzlukları istemiyoruz....
MUTLU OLALIM YUMURTALARIMIZ MUTLU OLSUN
Ahahahhahha kendimi bir an kümeste gibi hissettim eheuheueheuue
kaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile delikafaduldensırnaşık şeybugunden itibaren sigarayı bırakıyorum incir kürü varmış adetin 3 .günü başlanıyormuş onu denicem.allah biliyor hep aralık sonu hamile kalmak istemştim ekimde dogsun terazi burcu olsun diye.inş.5.ayımda hamile kalırım bu ay son gaz çalışcam elimden gelenin fazlasını yapcam:))kocam yaşadı sanırım bu durumda:))
ekledim canım, haydi hayırlısıyla gelsin bebikomuzz :)
ayy kendimi listede görmek çok hoşşş... birden heyecan bastı helede kıdemliyi okuyunca :1rolleyes: çok teşekkür ederim nesli emeğine sağlık.. Dilerim Allah ım isteyen tüm kadınların kucağını boş bırakmaz.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin :1hug: a.s.
delüüüü :):) kuzum iş güç seni açmıl, keyfin yerinde , kıyamam ben sana a.s.
evet sen listenin uğuru oldun umutlanırız seni gördükçe aman bak sağlığına dikkat et hepimiz başına ekşiriz:)
oooh hatun, buğulamayı unutmadı bu topik daha!! akşam sefacısı seni :) neyse çalışmalar adına her türlü teşvik mübahtır kaydirigubbakcemile ama yine de çok kaçırma ucunu, sonra mutlu yumurtalar sarhoş yumurta olur da düz çizgide gidemez falan , aman diyeyim naniknanik
ahahhha kızım 5 senedir bu kadar içmemiştim
hatta beş senedir 1yada 2 kadeh bişi içmişliğim vardır.
İçimden geldi fasılda içtim ağladım....iyi geldi...laelaelaelaelae
ay neslicimm harika bi liste hazirlamissin gercekten,banada belki suan hamistir yazmissin nasil icim kipir kipir oldu anlatamam...sanmiyorum ama hayirlisi insallah...bu arada 2007 hazirandan beri istiyorum canim benim..afedersin 20 ay dedim ciktim ama
bu arada ecrincim sigarayi birakman harika bisey,nasil yaptin yada yapiyorsun banada bir yol gösterir misin?benimde birakmam gerekiyor ama maalesef yapamiyorum
tatlım gribim zaten agzımın tadı yok içemiyorum karar verdim bırakcam dedim bu bebişi istiyorum ve onun için başarmalıyım dedim bismillah dedim inş.bırakabilirim.ilk 24 saat önemliymiş.evde sigara bulundumuyorum çöpe attım hepsini eşimde içmiyo gecede bulamıcam için sanırım 24 saati atlatırım ve bırakırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?