Uğurlu Liste

nesli benim 23 aralıkdı ama dün kan testi yaptırdım hamile degilim.ama adet olmadım olunca yeni tarii söylerim.

sositosositoben anlamam bacım, adet olmadan seni bi gıdım bile aşşa alamamyasakkelime
:1hug: o gün olsun -ki belki de olmaz-değiştiririm tarihi yerimseniben

delüüüü :):) kuzum iş güç seni açmıl, keyfin yerinde , kıyamam ben sana a.s.

bugunden itibaren sigarayı bırakıyorum incir kürü varmış adetin 3 .günü başlanıyormuş onu denicem.allah biliyor hep aralık sonu hamile kalmak istemştim ekimde dogsun terazi burcu olsun diye.inş.5.ayımda hamile kalırım bu ay son gaz çalışcam elimden gelenin fazlasını yapcam:))kocam yaşadı sanırım bu durumda:))

kaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile delikafaduldensırnaşık şey
haydi hayırlısı bakalım kuzuma.s

ekledim canım, haydi hayırlısıyla gelsin bebikomuzz :)

ayy kendimi listede görmek çok hoşşş... birden heyecan bastı helede kıdemliyi okuyunca :1rolleyes: çok teşekkür ederim nesli emeğine sağlık.. Dilerim Allah ım isteyen tüm kadınların kucağını boş bırakmaz.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin :1hug: a.s.

evet sen listenin uğuru oldun, umutlanırız seni gördükçe, aman sağlığına dikkat et! hepimiz başına ekşiriz:)

Son düzenleme:
delüüüü :):) kuzum iş güç seni açmıl, keyfin yerinde , kıyamam ben sana a.s.

ya valla öle derin temizlik yapasım gelmedi akşam çok şarap içtim başım ağrıyooo.Şmdide bi yandan kaş alıyom bi yandan size yazıyom eheheuuekaydirigubbakcemile2 çok yetenekliyim

oooh hatun, buğulamayı unutmadı bu topik daha!! akşam sefacısı seni :) neyse çalışmalar adına her türlü teşvik mübahtır kaydirigubbakcemile ama yine de çok kaçırma ucunu, sonra mutlu yumurtalar sarhoş yumurta olur da düz çizgide gidemez falan , aman diyeyim naniknanik

evet sen listenin uğuru oldun umutlanırız seni gördükçe aman bak sağlığına dikkat et hepimiz başına ekşiriz:)

hehe pekii ilgin için çok sağolll Aman sizlerde sağlığınıza dikkat edin çay kahve sigara tarzı şeylere çok yüklenip bünyenizin gücünü düşürmeyin.. ben bu konuda şuan çok çekiyorum demir hapları vitaminler bilmem neler... hepinize canı gönülden sağlıklı hayırlı gebelikler diliyorum dualarım sizinle kızlar yerimseniben a.s.

ay neslicimm harika bi liste hazirlamissin gercekten,banada belki suan hamistir yazmissin nasil icim kipir kipir oldu anlatamam...sanmiyorum ama hayirlisi insallah...bu arada 2007 hazirandan beri istiyorum canim benim..afedersin 20 ay dedim ciktim ama
bu arada ecrincim sigarayi birakman harika bisey,nasil yaptin yada yapiyorsun banada bir yol gösterir misin?benimde birakmam gerekiyor ama maalesef yapamiyorum

ahahhha kızım 5 senedir bu kadar içmemiştim
hatta beş senedir 1yada 2 kadeh bişi içmişliğim vardır.
İçimden geldi fasılda içtim ağladım....iyi geldi...laelaelaelaelae

ahahhha kızım 5 senedir bu kadar içmemiştim
hatta beş senedir 1yada 2 kadeh bişi içmişliğim vardır.
İçimden geldi fasılda içtim ağladım....iyi geldi...laelaelaelaelae

afiyet bal şeker olsun, kan yapar, şifaaaa niyetine ohhh :)

Bu arada tanımayanlar için kısaca....Senem ben :)

3 aralık 2008 de bebeğimin kalbi durduğu için 12.haftamda bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.10 gün falan kanamam oldu, anca iyleştim.Dün bebek çalışmalarına yeniden başladık.

Zaten öle hemen isteyince de olmuyo e bide ocak ayında eşimden 15 gün falan ayrı kalcam iş yüzünden,o yüzden daha fazla beklemedik.

Öteki de bir seneden sonra olmuştu zaten...

Allahım hayırlısı ile sonrakine sağlık verir ve bizi çok bekletmez inşallah..

yeni liste hepimize uğurlu gelir inşallah...

tatlım gribim zaten agzımın tadı yok içemiyorum karar verdim bırakcam dedim bu bebişi istiyorum ve onun için başarmalıyım dedim bismillah dedim inş.bırakabilirim.ilk 24 saat önemliymiş.evde sigara bulundumuyorum çöpe attım hepsini eşimde içmiyo gecede bulamıcam için sanırım 24 saati atlatırım ve bırakırım.

bu arada ben bebekten önce sigaradan tiksinmiştim zaten bir tane bile içmedim 5 ay boyunca öle fazla tiryakide dğilim bebek öldükten sonra başladım yine tek tük ama bebek olur olmaz yine keserim ilk aylarda ve son aylarda çok önemli sigara ve alkol kullanılmamalı bence de kesinlikle...ben şuan tatildeyim içiyom siz bana bakmayın:)

selam kızlarr
bu liste insallah hepimize uğurlu gelir :Saruboceq:

ne mutlu sana canim,insallah kurtulursun su beladan süprizzzzz darisida basima insallah,ama bende irade sifirmis yani ben bunu anladim..kac defa attim paket,gecenin bi yarisida olsa gittim geri aldim yani...simdilerde azaltmaya calisiyorum,önce her saat basi 1 tane dedim,bugün iki saatte bir dedim ama arada kacamaklar oldu tabii yine..formül herhalde beynimizde yatiyor canimcim ya:uhm: bitti kelimesini beyin söylemeli dil degil sanirim

ooo julyet hoş geldin kız :)

sabaha kadarrrrrrrrrrrr kucaklar beni romeo romeo romeooooooooooooooooooooo

ya millet konuya nerden abone oluyoruz...her seferinde attığım mesajlardan buluyorum...abone olunan topicler diye bişi olsa gerek?

sigarayı bırakmak için bi iki tarif var şifalı otlar vs ansiklopedisinde, baktım şimdi. ama yazamıycam çatlarım foto çekim koyucam hemen :) garip öneriler ama belki faydası dokunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…