Uğurlu Liste

ben hemen bırakabilirim istesem..şuan istemiyom almanyaya bi gidip gelim söz bırakıyom dicem size, sonrada bebek olana kadar içmicem, haftaya folic asite de başlarım yeniden...

kızlar selammmmm nasılsınız nesli tatlım listen mükemmel olmuş kaydirigubbakcemile5listemiz genişlemiş umarım yeni gelenler uğur getirir hihoyyyt bugün kayınpeder kayınvaldem görümcem ve kuzenler vardı ev tıka pasa doluydu ama neyseki atlattımkaydirigubbakcemile3 :dance: kaydirigubbakcemile2

valla ben tembellik yaptım bütün gün,bilgisayarın başındanda kalkamadım,gidip tv izlim bari:)görüşürüz yarın...kendinize iyi bakın.

YENİ HAFTA HEPİMİZE YENİ GÜZELLİKLER, YENİ UMUTLAR ,YENİ HAMİŞ HABERLERİ GETİRSİN:)

YENİ HAFTANIN İLK MÜJDESİ BENDEN OLSUN KIZLAR.

hihoyyythihoyyytHAMİLEYİİİİİMMMMMMMMMMhihoyyythihoyyyt

NEEEEEEEEE:teytey::teytey::teytey::teytey:

çok sevindim kuzuuuuuuuuuuuuummmm benimmmmmm
oyyyyyy :):):):):):teytey::teytey:

NEEEEEEEEE:teytey::teytey::teytey::teytey:

çok sevindim kuzuuuuuuuuuuuuummmm benimmmmmm
oyyyyyy :):):):):):teytey::teytey:

Sağol canımmmm benim:) Sayende o kadar güzel geçti ki şu 8-10 gün:1rolleyes:Hep moralimi düzelttin içten yazılarınla. Aslında 8-10 gündür şüpheleniyordum ben ama yine de fazla kaptırmayayım dedim. Ne bulantı ne göğüs hassaslaşması arkadaşlar; hamileliğin ilk belirtisi kasık batması. Benden söylemesi

Darısı tüm bekleyenlerin başına. Allah'ım sağ salim hepimizi kuzularımıza kavuştursun İNŞALLAHHHH!!!:sm_cool::sm_cool:

BAŞÜSTÜNE KOMUTANIM:enbuyukkk:

ne yazayım listeye bitanemm
sat tahmini zımbırtı
ay çok heyecanlandım :)delikafadulden
biz beraber başkoymuştuk bu yola demi ama, önce sen çatlayacan. çatla da patla!! :dance::dance::dance:

ne yazayım listeye bitanemm
sat tahmini zımbırtı
ay çok heyecanlandım :)delikafadulden
biz beraber başkoymuştuk bu yola demi ama, önce sen çatlayacan. çatla da patla!! :dance::dance::dance:

AMİİİİİN! HEPİMİZ TEKER TEKER PATLAYALIM İNŞALLAH-tatlicadiarzu-

Canım sat 24 Kasım tahmini doğum tarihi (bu tarihe denk geldiğine hala inanamıyorum:))) aşkımla birlikteliğimizin 10. yıldönümü olan 30 Ağustos 2009:asigim::asigim::asigim:

burko hayırlı olsun adına çok sevindim.. Allah tamamını erdirip kucağına almanı nasip etsin inşallah.. ee kaç haftalık bebişimiz :)

Ay bu liste gözüme daha bir güzel görünmeye başladı:CüvCüv:"Sigaraya hayır" resmine de bayıldım:teytey:

Canım sat 24 Kasım tahmini doğum tarihi (bu tarihe denk geldiğine hala inanamıyorum:))) aşkımla birlikteliğimizin 10. yıldönümü olan 30 Ağustos 2009:asigim::asigim::asigim:

Ay bu liste gözüme daha bir güzel görünmeye başladı:CüvCüv:"Sigaraya hayır" resmine de bayıldım:teytey:

yaaa kuzu.. var sende bir tılsım varrr :) 30 ağustos u da tutturursun sen, benim gözüm kokrku senden :)

şimdi gözattım da bir buçuk ay önceki yazılarımıza, vay be dedim , daha o kadarcık mı zaman geçmiş. Ama iyi ki de o kadarcık az zaman geçmiş, sen 12 den vurdun güzel kuşum, sıra bizde, hep karavana olacak değil ya! kaydirigubbakcemile5

not:düzenliyorum bilgilerini:1hug:

anaaaaaaaaaaaaaaaaa biliyodum bu hafta uğurlu gelcek diye çok sevindim yaaaaaaaaaaaa ,süper haber, hadi sıradakiiiiiiiii

allah sağ salim tamamına erdirsin darısı başımıza

Son düzenleme:
AHAHAHHAHAHA salaklaştım yahu çok sevindim,böle kendimmiş gibi :) neredeyse kocamı arıcam sevinçten....deli miyim neyim:)

oh oh allah artırsın neslicim bu ne hız liste hamişlerle dolmuş tü tü tü nazar değmesin maaşallahhhh darısı başımızaaa

maşallah gerççekten lisetemiz çok hızlı hamiller Allah kucağınıza almaya nasip etsin işallahh
sigaraya hayır resmine bende bayıldım şiddetle sigara karşıtı biri olarak liste düzeni için tekrar tebrik ederim nesli

YENİ HAFTANIN İLK MÜJDESİ BENDEN OLSUN KIZLAR.

hihoyyythihoyyytHAMİLEYİİİİİMMMMMMMMMMhihoyyythihoyyyt

AAAAAA SÜPER BİR HABER CANIMMMMM:teytey::teytey::dance::dance:
ÇOK SEVİNDİMMMMMM HAYIRLI UĞURLU OLSUNNNN:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…