Uğurlu Liste

ya millet konuya nerden abone oluyoruz...her seferinde attığım mesajlardan buluyorum...abone olunan topicler diye bişi olsa gerek?

canim mesajlarin sagüst kösesinde degerlendirme,secenekler,arama,stil yazan bi cubuk var.orda secenekleri tikla en altta bu konuya abone ol yaziyor ordan yapabilirsin a.s.

sigara içmeyin pipo içinnnnnnnnnnnn:)

ya benimde arkadaşımın annesi bildiğin kekikten sigara sarıp içiyodu.Öle bıraktı.Çok ağır oluyo ama işe yarıyo kadıncağız bıraktı sigarayı...

sagol neslicim,emegine saglik...insallah birakabiliriz...bende suandan itibaren az icicem ve yarindan itibarende birakmak icin elimden geleni yapicam...

dumanı hissettikten sonra içine çekmemek...
helede helee o son 2 cm lik yeri yani sigaranın en tatlı yerini içmemekk büyük marifet ister dilerim bırakırsınız.. eczanelerdeki nikotin sakızlarınıda deneseniz??

kızlar mrb..bnide listeye eklermisiniz kısaca bahsedeyim kendimden 11 aylık evliyim 2 aydır bebek istiyoruz geçen ay olmadı bu ay yine deniyoruz heycanımı paylaşmak istiyorum..gelecek adet tarihim 5 ocak..Allah hepimize eli yüzü düzgün ayıpsız özürsüz sağlıklı bebişler wersin inşallah..

kızlar durun bi koşu adaçayı pipoyu deniyip geliyom 10 dk bekleyin canlı canlı yorum yapıcam

bende sigara içen insan cigerini izledim netten ameliyat sırasında dr çıkarıyo siyah bişi olmuş midem bulandı.igrenç ne varsa bakıp vazgeçmeliyim.

kuzenim denedi o bantlardan ama bırakamadı işe yaramadı yani.
bebişin nekadarlık cinsiyeti nedir?ismi ne olcak?

kızlar pipoda adaçayını denedim fena diil.mentollü sigara gibi ama evde çakmak bulamadım eziyet oldu:)pipoyu yakmak genzime kaçırdım...böle iç açıcı bişey:)eğer sigarayı bıraktırıyosa gayet iyi tadı:)

Son düzenleme:

tam çatlaksın:))deney için sagol tatlım..

kuzenim denedi o bantlardan ama bırakamadı işe yaramadı yani.
bebişin nekadarlık cinsiyeti nedir?ismi ne olcak?

duydumda işe yarıyormu bilmiyorumki..
35+5 ci haftamızdayız.. Allah ın izni ile kızım olcak. ismi , bilinmiyor araştırılıyor a.s sanırım selen su :) senin ecrin gerçek isminmi nickinmi?? bende ilk 6 ay ecrin diye planlıyordum takii gerçek anlamını öğrenene kadar..

Senemcim Allah ın izni ile inşallah tez zamanda gebe kalırsınızda ada çayına bilmem neye gerek kalmaz.. hem gebelik psiklojisiyle hemde gebeliğin getirdiği tiksinmelerle bırakılıyor ya..

elektrikler kesilmişti, şimdi ekledim. hoş geldin aramıza a.s.
valla eğer sigarayı bıraktırıyosa süper ama ağzımda hoş bi tat bıraktı ben sevdim adaçayını buna tiryaki olmayalım sonra?:uhm:
hakkat yav :)

yok ben tiksinmiştim hamile olduğumu öğrenmeden ve hamilelikte bir kez bile canım çekmedi...Allahın işi işte....

mesaj kaygılı bi liste oldu ama iyi de oldu.
Bundan sonra her hafta başka bi sıkıntıya değinelim :)
Buyrun size "sigara bırakma kampanyası" :teytey:

ohhhhh duştan çıktım mis kokulu kremler süründüm bir dilim nutellalı ekmek bir muz ve koca bir fincan sütle kendimi şımarttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…