ya millet konuya nerden abone oluyoruz...her seferinde attığım mesajlardan buluyorum...abone olunan topicler diye bişi olsa gerek?
dumanı hissettikten sonra içine çekmemek...
helede helee o son 2 cm lik yeri yani sigaranın en tatlı yerini içmemekk büyük marifet isterdilerim bırakırsınız.. eczanelerdeki nikotin sakızlarınıda deneseniz??
kızlar pipoda adaçayını denedim fena diil.mentollü sigara gibi ama evde çakmak bulamadım eziyet oldu:)pipoyu yakmak genzime kaçırdım...böle iç açıcı bişey:)eğer sigarayı bıraktırıyosa gayet iyi tadı:)
valla eğer sigarayı bıraktırıyosa süper ama ağzımda hoş bi tat bıraktı ben sevdim adaçayını buna tiryaki olmayalım sonra?:uhm:tam çatlaksın:))deney için sagol tatlım..
kuzenim denedi o bantlardan ama bırakamadı işe yaramadı yani.
bebişin nekadarlık cinsiyeti nedir?ismi ne olcak?
elektrikler kesilmişti, şimdi ekledim. hoş geldin aramıza a.s.kızlar mrb..bnide listeye eklermisiniz kısaca bahsedeyim kendimden 11 aylık evliyim 2 aydır bebek istiyoruz geçen ay olmadı bu ay yine deniyoruz heycanımı paylaşmak istiyorum..gelecek adet tarihim 5 ocak..Allah hepimize eli yüzü düzgün ayıpsız özürsüz sağlıklı bebişler wersin inşallah..
hakkat yav :)valla eğer sigarayı bıraktırıyosa süper ama ağzımda hoş bi tat bıraktı ben sevdim adaçayını buna tiryaki olmayalım sonra?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?