Uğurlu Liste

kuzularım , meleklerimmm:asigim:
ben geldima.s.
ben demiştim garibim ben garipppppppp :)))
dün başladı nanem. sırada 24 şubat

superisiii senin doktora gidicem ben dee
ne hayırlı eli varmış :)))yerimseniben

neslicikkk hoşgeldinnn,,,a.s.
nerden çıktı şimdii bu naneee klava:mesajını okuyunca galiba demiştimmmm.
canımm hayırlısı önce sen sağlıklı oldaaa.....

yavrukuşum datlum gıymatlımm kaydirigubbakcemilegel götüreyim senide amaaa paraları bayılacan benim gibiiiiii-tatlicadiarzu-:jeyyar:
kumbaramı kırarım gıııı delikafadulden
gidek gidekkkk
(zati hep tek fiyat loo ):içelim:

neslicikkk hoşgeldinnn,,,a.s.
nerden çıktı şimdii bu naneee klava:mesajını okuyunca galiba demiştimmmm.
canımm hayırlısı önce sen sağlıklı oldaaa.....
kız zopayı bana sallamayacaksınız kaydirigubbakcemile3 ben pozitif ötesiyim görmüyonuz mu :içelim::1hug::asigim:

kız zopayı bana sallamayacaksınız kaydirigubbakcemile3 ben pozitif ötesiyim görmüyonuz mu :içelim::1hug::asigim:

sopaaa sana olur mu canımm hiçççç aşkolsunnn...
senin pozitifliğin hepimize enerji veriyor zatennnn senn buranın en gıymatlısısınnnnnkaydirigubbakcemile5:hooray:

kızlarrrr test sonucu çıktı 2031...... 5.5 haftalık hamileyim :CüvCüvazartesi doktora gidicem tekrar keseyi görücez inşşşşşşşş:Saruboceq:

sopaaa sana olur mu canımm hiçççç aşkolsunnn...
senin pozitifliğin hepimize enerji veriyor zatennnn senn buranın en gıymatlısısınnnnnkaydirigubbakcemile5:hooray:
her bi kuzucuğum ayrı gıymatlı benim de:))) seviyom ulen sizi :1hug:a.s

kızlarrrr test sonucu çıktı 2031...... 5.5 haftalık hamileyim :CüvCüvazartesi doktora gidicem tekrar keseyi görücez inşşşşşşşş:Saruboceq:

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiAllahhh nazarlardann korusunnnn canımm çok sevindimmmmm:teytey:

oyyy o ne güzel rakam öyle be ya :))) abooovvvvv erkek erkekkkkk :)))) rakamı da büyük heheheee kaydirigubbakcemile3

oh oh çok iyi Allah inşallah bebğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip edr :Saruboceq::Saruboceq:
darısı artık bizim başımıza :asigim:

canlarımmmm hepinize teşekkür ederimmm:enbuyukkk:burayı ve bütün arkadaşlarımı çokkk seviyorumm....Allah isteyen herkese böyle değerler nasip etsinn inşşşşşşşşdelikafaduldensırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

:Saruboceq:İnş. canım.Çok sevindim adına.:teytey::1hug:a.s.

canımcım yeni regl tarihim 28 şubat.bu ay hayırlısıyla çalışmalara başlicaz.sabahları fındık,ceviz ve keçibounuzu pekmezi yemeyi düşünüyoruzdelikafaduldenzuzyu tebrik ederim çoook sevindim

nesliii...zuzuunun zuzusu ha..çok tatlı olmuş yaa...Şeniz

zuzu canım hamileymişsin galiba z önce gördüm listeyi.. birde diğer topictesilik çizgi çıktığını yazmışsın... senin adına çok sevindim.. belirti dedikleri şeyler doğrumu çok merak ediyorum sen neleri belirti olrak yorumladın..

saol canım darısı başına inşallah enn kısa we hayırlı zamanda..bisürü belirtim oldu..ama yarın bi kan testi yaptırıymm,gerçekten hamile olduğum bi kesinleşsin ondan sonra yazıcam zaten herşeyi..ama ewet o minicik bi noktacık şey bisürü değişiklik yapıyo wücudunda..ama şunu da unutma herkesta farklı olabiliyo..yazılan her belirtiyi yaşıyada bilirsin,hiçbiri olmayadabilir..ama yine de hamile olabilirsin..ümitsizlik yok..hiçbi zaman..annaştıkkk???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…