hahayttt, her gün bir müjde veriyorsunuz, süper meleklerim benimmmm:) canım benim zuzummmm :) kaydirigubbakcemile5 ben içime doğuyor dememiş miydim:))sositososito:teytey::teytey:kızlarr...bu sabah test yaptıımm..silik çıktııdelikafadulden pzt kan testine gidiciimmm....neslicimm teğet geçmedim sanırsam bu ayy..:CüvCüv:
navle'ciğim hoş geldin, allah kavuştursun tatlım, ekliyorum hemen. a.s.Beni de eklermisiniz sat 18.10.2008 Nasipse 25 Temmuzda bebeğimi kucağıma alacağım :)
Çok sağ ol canım.takmamaya çalışıyorum zaten ama insan etkileniyor ister istemez.:1no2: Hem aslında ben daha başındayım.Hala hapkullanıyorum son ay ama bu ay bırakacağım hapı.Şimdiden üzüyorum kendimi boşunaBelki de hemen gelir bebişim inş. yani :Saruboceq: Ben de ozaman burdan veririm sürprizimi:teytey:
ahh canım diline sağlıkk :)ama ama ama olmaz kiiiklava:üzülmek yokkkk bak kendin de söylüyorsun daha yolun başındayım diyeee:ecrin_bebek:canım inşallah alacağız senınde bebiş haberlerini burada:Saruboceq:
ben hamile olduğumu öğrendim ve yaklaşık bir hafta içinde bazı testler yapılıyor (bulaşıcı hastalıklarla ilgili)bu testler benım için olmsuz çıktı yıkıldımm bittimmm sanki ama içimde hep bir umut vardı bebeğim iyi diye testler yeniden yapıldı başka bir hastanede 21 gün bekledim agladım hergece ama sonunda olumlu cıktı herşey çok şükür yaniiiii ne yapmıyoruzzz üzülmüyorozzzzzkaydirigubbakcemile5
ama ama ama olmaz kiiiklava:üzülmek yokkkk bak kendin de söylüyorsun daha yolun başındayım diyeee:ecrin_bebek:canım inşallah alacağız senınde bebiş haberlerini burada:Saruboceq:
ben hamile olduğumu öğrendim ve yaklaşık bir hafta içinde bazı testler yapılıyor (bulaşıcı hastalıklarla ilgili)bu testler benım için olmsuz çıktı yıkıldımm bittimmm sanki ama içimde hep bir umut vardı bebeğim iyi diye testler yeniden yapıldı başka bir hastanede 21 gün bekledim agladım hergece ama sonunda olumlu cıktı herşey çok şükür yaniiiii ne yapmıyoruzzz üzülmüyorozzzzzkaydirigubbakcemile5
ahh canım diline sağlıkk :)
tam da "eli zopalı" kadrosuna destek isteyecektim:))
sen çıkıverdin, tatlım ben yetişemedim mi bunları gönlünce zopala kız he mi:)))kaydirigubbakcemile5
bende kafayı yiyeyecektim o 21 gün boyunca internet ne kadar yararlı olsada bazen insanı mahvediyorr ne okuduysam olumsuz olumsuzz...
o yuzden simdi okumuyorum dr.um ne derse onu yapıyorum onu dinlemek daha iyiii
ahh canım diline sağlıkk :)
tam da "eli zopalı" kadrosuna destek isteyecektim:))
sen çıkıverdin, tatlım ben yetişemedim mi bunları gönlünce zopala kız he mi:)))kaydirigubbakcemile5
Evet biraz da düşünmeyip iyi olacağına inanıp zamana bırakmak gerekiyor her şeyi.Boşuna kendimizi üzmüşüzyerimseniben Bende de kist çıkınca burda bi dr. ne kadar olumsuz bişey varsa pat diye saymıştı bana çok zor günlerdi.Kanser olma ihtimalim yüksekti ona göre.Tövbe tövbee:mymeka: Değildim ama üzüntüden olacaktım nerdeyse:1rolleyes: Her şey çok normal geçti çok şükür:Saruboceq:İnş bundan sonra da öyle devam edecek hepimiz için:1hug:a.s.
:içelim:afferim bacımaaa, ışığı gördün sen de :lepi:Hahah beni zopalamayın tamam ben uslu durcam artık:dance:
:içelim:afferim bacımaaa, ışığı gördün sen de :lepi:
hani derler ya ah bu kadınlarrr...
gerçekten biz garip yaratıklarız hemen herşeyin olumsuz yönünden bakarızz. aslında böyle olduğumuzda çevremizdekileri olumsuzluğa itiyoruzz ama çok iyi anlıyorum senii insan başka şey düşünemez oluyorr :dilcikar:
a.s.hoş geldin canım :) tarihlerini belritmediğin için ne yazacağımı bilemedim aslında:))fisfisfisarkadaşlaar merhaba benide aranıza alırmısınız bende bazen umutlu bazen depresyonda 1 buçuk yıldır bebek istiyorum bende PKOluyum bir defa aşılama yaptırdım eylülde ama olmadı malesef şimdi bekleme sürecindeyim doğal yolla olması için dua ediyorum ve çalışıyorum şutarafagitti ama sanırım bu ay gene doktorumu ziyaret edicem bu arada geçen ay soğan kürünü uyguladım bakalım bekliyoruzz...
neslicim bebişine yazdığın yazı çok hoşuma gitti bende bugünleri gelecekte daha iyi hatırlamak için bebişime bir günlük tutuyorum ve ilk sayfasına senin cümleni yazdım çok duygulandım gerçekten ...
............ ancak biz anlarız birbirimizi ...bu günlerde sıkıntılarımızı paylaşarak en aza indirebilirizz...
öpüyorum hepinizii ...benide alın aranıza ....:teytey:
değişti tatlım, nerdeyse günde en az iki kere değiştiriyoruz:))lıste degıstı mı kızlar ben bayadır goremıom
:Saruboceq:inşallah güzelim inşallahhhhhhbu arada klomen bıttı dunde catlatma ıgnesı vuruldum calısmalarda tamam beklıyorum ıns bu ay bende tutturcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?