Uğurlu Liste

kızlarr...bu sabah test yaptıımm..silik çıktııdelikafadulden pzt kan testine gidiciimmm....neslicimm teğet geçmedim sanırsam bu ayy..:CüvCüv:
hahayttt, her gün bir müjde veriyorsunuz, süper meleklerim benimmmm:) canım benim zuzummmm :) kaydirigubbakcemile5 ben içime doğuyor dememiş miydim:))sositososito:teytey::teytey:
Beni de eklermisiniz sat 18.10.2008 Nasipse 25 Temmuzda bebeğimi kucağıma alacağım :)
navle'ciğim hoş geldin, allah kavuştursun tatlım, ekliyorum hemen. a.s.

ama ama ama olmaz kiiiklava:üzülmek yokkkk bak kendin de söylüyorsun daha yolun başındayım diyeee:ecrin_bebek:canım inşallah alacağız senınde bebiş haberlerini burada:Saruboceq:
ben hamile olduğumu öğrendim ve yaklaşık bir hafta içinde bazı testler yapılıyor (bulaşıcı hastalıklarla ilgili)bu testler benım için olmsuz çıktı yıkıldımm bittimmm sanki ama içimde hep bir umut vardı bebeğim iyi diye testler yeniden yapıldı başka bir hastanede 21 gün bekledim agladım hergece ama sonunda olumlu cıktı herşey çok şükür yaniiiii ne yapmıyoruzzz üzülmüyorozzzzzkaydirigubbakcemile5

ahh canım diline sağlıkk :)
tam da "eli zopalı" kadrosuna destek isteyecektim:))
sen çıkıverdin, tatlım ben yetişemedim mi bunları gönlünce zopala kız he mi:)))kaydirigubbakcemile5

:dance:Tamam canım üzülmüyoruz :asigim: Hep olumlu düşüneceğim.Zaten içimde umut var.Her şey çok güzel olacak inş. Senin adına da sevindim.Testler iyi çıkmış ne güzell :dancer.um zaten hiç kırıcı bir şey söylemedi.Ben kendim araştırıp araştırıp kafama takıyorum boşuna.kaydirigubbakcemile3 ama artık sustumm:1hug:

sen çıkıverdin, tatlım ben yetişemedim mi bunları gönlünce zopala kız he mi:)))kaydirigubbakcemile5

canım hoşgeldinnnn delikafadulden
tamamm artıkk yandılarr senden izin çıktı yaaa Allahhhhh kötükedihüso
şaka bir yana canımm tekrar ellerine sağlık harika bir iş yapmışssın :lepi:
umudumuzu hiçbir zaman yitirmiyoruz klava:

bende kafayı yiyeyecektim o 21 gün boyunca internet ne kadar yararlı olsada bazen insanı mahvediyorr ne okuduysam olumsuz olumsuzz...
o yuzden simdi okumuyorum dr.um ne derse onu yapıyorum onu dinlemek daha iyiii

bende kafayı yiyeyecektim o 21 gün boyunca internet ne kadar yararlı olsada bazen insanı mahvediyorr ne okuduysam olumsuz olumsuzz...
o yuzden simdi okumuyorum dr.um ne derse onu yapıyorum onu dinlemek daha iyiii

Evet biraz da düşünmeyip iyi olacağına inanıp zamana bırakmak gerekiyor her şeyi.Boşuna kendimizi üzmüşüzyerimseniben Bende de kist çıkınca burda bi dr. ne kadar olumsuz bişey varsa pat diye saymıştı bana çok zor günlerdi.Kanser olma ihtimalim yüksekti ona göre.Tövbe tövbee:mymeka: Değildim ama üzüntüden olacaktım nerdeyse:1rolleyes: Her şey çok normal geçti çok şükür:Saruboceq:İnş bundan sonra da öyle devam edecek hepimiz için:1hug:a.s.

Hahah beni zopalamayın tamam ben uslu durcam artık:dance:

hani derler ya ah bu kadınlarrr...
gerçekten biz garip yaratıklarız hemen herşeyin olumsuz yönünden bakarızz. aslında böyle olduğumuzda çevremizdekileri olumsuzluğa itiyoruzz ama çok iyi anlıyorum senii insan başka şey düşünemez oluyorr :dilcikar:

Evet canım gerçekten en olumsuz yönüne bakıp inanıyoruz nedense:sm_confused: Eşim de diyor bana çok olumsuz ve paniksin diye.Ama napiim engelleyemiyorum.O da çok olumlu ve sakinŞeniz Zaten ondan başkası da çekmez sanırım beni
:asigim: Artık olumsuzluk yokkkkkaydirigubbakcemile5

arkadaşlaar merhaba benide aranıza alırmısınız bende bazen umutlu bazen depresyonda 1 buçuk yıldır bebek istiyorum bende PKOluyum bir defa aşılama yaptırdım eylülde ama olmadı malesef şimdi bekleme sürecindeyim doğal yolla olması için dua ediyorum ve çalışıyorum şutarafagitti ama sanırım bu ay gene doktorumu ziyaret edicem bu arada geçen ay soğan kürünü uyguladım bakalım bekliyoruzz...
neslicim bebişine yazdığın yazı çok hoşuma gitti bende bugünleri gelecekte daha iyi hatırlamak için bebişime bir günlük tutuyorum ve ilk sayfasına senin cümleni yazdım çok duygulandım gerçekten ...
............ ancak biz anlarız birbirimizi ...bu günlerde sıkıntılarımızı paylaşarak en aza indirebilirizz...

öpüyorum hepinizii ...benide alın aranıza ....:teytey:

a.s.hoş geldin canım :) tarihlerini belritmediğin için ne yazacağımı bilemedim aslında:))fisfisfis

hemen günlüğüne de baksam keşke merak ettim:)yerimseniben

Son düzenleme:
bu arada klomen bıttı dunde catlatma ıgnesı vuruldum calısmalarda tamam beklıyorum ıns bu ay bende tutturcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…