kızzz nesliiii bana olan torpil muamelesine neoldu benimnazar boncuklarım nirrrdeeee bacımmmmm :mymeka: küstümmmm sanaaaaaaalaelaelaelaelae
ya kızlar lütfen benide yazınn bende hamişimmm eylülde gelicek bebeğim inşallah:=)
yok yavruş ben mart'ta hamile kalıcam :))
:dance::dance::dance::dance::dance:kuzu_m hamileeeee:sm_cool: az önce mesajını aldım :))
ZuZuu kuzuların yolunu açtıı kaydirigubbakcemile3
Yaa düşündüm de ben de rumuzumu kuzuu falan olarak değiştirsem mi acep
delikafadulden Ayrıca tebrik ederim. allah tamamına erdirsin inş:Saruboceq:
Geçen ay kız çocuğum olmuş görmüştüm ertesi gün en yakın arkadaşlarımdan birisinin hamile olduğunu öğrendim.Ona yordum.Dün gece erkek çocuğum olduğunu gördüm bugün eltimin hamile olduğunu öğrendim.Ona yordum.kaydirigubbakcemile3Peki ben bu rüyaları kendime ne zaman yoracam onu merak ediyorumm:sm_confused::asigim:
selam herkese neslicim bebeğimi kaybettim. beni listeden silebilirsin canım. 2. kez bebeğim beni terk etti.Allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin insallah.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3yok yavruş ben mart'ta hamile kalıcam :))
:dance::dance::dance::dance::dance:kuzu_m hamileeeee:sm_cool: az önce mesajını aldım :))
ZuZuu kuzuların yolunu açtıı kaydirigubbakcemile3
hihoyyythihoyyyt süper haber hafta başı hafta başı hadi bakalım zuzu ayağınısürttü
kız nesli marttamı kalıcan kız ısmarlamı yapılıo senin bebek yoksa kaydirigubbakcemile3
marta kadar hamile kaldım kaldım
olmadı nisan
hadi bilemedum mayıs
ennn geç haziran'da gebeyum
garantiiii kaydirigubbakcemile3
zuzuuu aşkımmm hayırlı olsun bacım çok sevindim nekadarlık hamilesin:CüvCüv: bakarsın beraber aynı zamanda doğururuz bebişlerii inş:Saruboceq:
selam herkese neslicim bebeğimi kaybettim. beni listeden silebilirsin canım. 2. kez bebeğim beni terk etti.Allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin insallah.
inşallah en kısa zamanda :Saruboceq: hihoyyyt
zuzu senide tebrik ederim yaw seda sayan bile hamileymişim offff offf koca kadın hamiş kalıyor bizde tık yok:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?