Uğurlu Liste

kızzz nesliiii bana olan torpil muamelesine neoldu benim nazar boncuklarım nirrrdeeee bacımmmmm :mymeka: küstümmmm sanaaaaaaalaelaelaelaelae

oyy bidanem, kıyamadım öyle ayrı gayrı
hepiniz tarafımdan sigortanmış bulunuyosunuz efendim.
Uğurlu liste keyifli yolculuklar diler :asigim:kaydirigubbakcemile3

meleklerim ben birazcık yokum - herkescikler burdayken gitmek dokunuyo kanıma ama azıcık işim var hemen dönmeye çalışırım
öpüyorum hepinizi alnınızın çatağındannnn :1hug:a.s.

yok yavruş ben mart'ta hamile kalıcam :))

:dance::dance::dance::dance::dance:kuzu_m hamileeeee:sm_cool: az önce mesajını aldım :))

ZuZuu kuzuların yolunu açtıı kaydirigubbakcemile3

Yaa düşündüm de ben de rumuzumu kuzuu falan olarak değiştirsem mi acep
delikafadulden Ayrıca tebrik ederim. allah tamamına erdirsin inş:Saruboceq:

Geçen ay kız çocuğum olmuş görmüştüm ertesi gün en yakın arkadaşlarımdan birisinin hamile olduğunu öğrendim.Ona yordum.Dün gece erkek çocuğum olduğunu gördüm bugün eltimin hamile olduğunu öğrendim.Ona yordum.kaydirigubbakcemile3Peki ben bu rüyaları kendime ne zaman yoracam onu merak ediyorumm:sm_confused::asigim:

selam herkese neslicim bebeğimi kaybettim. beni listeden silebilirsin canım. 2. kez bebeğim beni terk etti.Allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin insallah.

inşallah en kısa zamanda :Saruboceq: hihoyyyt

QUOTE=sidelya81;5141755]selam herkese neslicim bebeğimi kaybettim. beni listeden silebilirsin canım. 2. kez bebeğim beni terk etti.Allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin insallah.[/QUOTE]

geçmiş olsun canım :teselli: inşallah bi daha böyle bişey yaşamazsın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:
selam herkese neslicim bebeğimi kaybettim. beni listeden silebilirsin canım. 2. kez bebeğim beni terk etti.Allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin insallah.

gecmiş olsun canım şimdi ben aglıyacam ama böyle haberler duyunca dayanamıyorumsenağlama

tesekkur ederim kızlar. zor bi durum. Allah kimseye yasatmasın. umudum 3. ye artık ne yapayım

yok yavruş ben mart'ta hamile kalıcam :))

:dance::dance::dance::dance::dance:kuzu_m hamileeeee:sm_cool: az önce mesajını aldım :))

ZuZuu kuzuların yolunu açtıı kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hihoyyythihoyyyt süper haber hafta başı hafta başı hadi bakalım zuzu ayağınısürttü
kız nesli marttamı kalıcan kız ısmarlamı yapılıo senin bebek yoksa kaydirigubbakcemile3

he sürttümm kaydirigubbakcemile3 şimdi pıtır pıtır dökülün bakiim hepiniz peşimdennn..çıbıkkk

marta kadar hamile kaldım kaldım
olmadı nisan
hadi bilemedum mayıs
ennn geç haziran'da gebeyum
garantiiii kaydirigubbakcemile3

çatlakkkkaydirigubbakcemile3
zuzuuu aşkımmm hayırlı olsun bacım çok sevindim nekadarlık hamilesin:CüvCüv: bakarsın beraber aynı zamanda doğururuz bebişlerii inş:Saruboceq:

saoll bebiiiimmm senin de gözün aydınn...kan testi yaptırdım sonucu bekliyorum..inşallah test yanılmamıştır..bi problem olmassa 8 ekim ciwarları minnoşum geliyo inşallah...senin nezaman cici???

sidelya çok çok üzüldüm..geçmiş olsun bitanem..:teselli:

Geçmiş olsun canım.Her şeyin hayırlısı.Bir daha ki hamileliğinde bu konuyla ilgilenen bir dr.a gidersin.Nedenini araştırırlar.Canım ne demeli bilmiyorum.Canın sağolsun.:teselli:

selam kızlar beni bir ara eklemiştiniz sanırım ama listeyi bulamıyorum.süperişi çok sevindim hamiş olmana allah tamamına erdirmeyi nasip etsin.benim 8 yada 9 şubat bakalım varmı bebiş beklemek zor...

zuzu senide tebrik ederim yaw seda sayan bile hamileymişim offff offf koca kadın hamiş kalıyor bizde tık yok:)))

zuzu senide tebrik ederim yaw seda sayan bile hamileymişim offff offf koca kadın hamiş kalıyor bizde tık yok:)))

teşekkürler canım..darısı istiyen herkesin başına..seda sayan hamilemiymişşş..:1shok:

evet nette okudum tesaduf...bjk ibrahiminde eşi neslihan hamileymiş off herkes hamile...turkiye nufus patlaması yaşıcak bu 2 yıl içinde.

selammm kızlarrrr,,,
sidelya geçmiş olsun canımm:teselli: Allah bir daha böyle birşey yaşatmasınnn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…