Uğurlu Liste

selam herkese neslicim bebeğimi kaybettim. beni listeden silebilirsin canım. 2. kez bebeğim beni terk etti.Allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin insallah.

geçmiş olsun canım Allah bidaha yaşatmasın işallah sağlıkla hayırlısıyla en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın işallah sende

arkadaşlar neslicim bugun için hamişlerin neler yaşadığını paylaşalım demiş
CADIARZU eee kim başlıyorrrrrr öncee

ya kızlar lütfen benide yazınn bende hamişimmm eylülde gelicek bebeğim inşallah:=)
hoş geldin tatlım ekliyorum hemen..
bakın kızlar kız bebek doguruyorsunuz ben ogluma alacam tamam iyi sohbetler
superisine müneccimlik ettim erkek onunki, ben sana kızları tahmin eder söylerim erkenden ayarlarsın oğluşuna :))
valla benim de aklımdan geçmedi değil hani... :)
selam kızlar beni bir ara eklemiştiniz sanırım ama listeyi bulamıyorum.süperişi çok sevindim hamiş olmana allah tamamına erdirmeyi nasip etsin.benim 8 yada 9 şubat bakalım varmı bebiş beklemek zor...
bitanem liste hep ilk sayfada duruyo, karışıklık olmasın diye.

selam herkese neslicim bebeğimi kaybettim. beni listeden silebilirsin canım. 2. kez bebeğim beni terk etti.Allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin insallah.

listeye de yazdım tatlım güçlü görünmene ve (umarım ki) göründüğün kadar güçlü olmana sevindim güzel kuşum. Bizim yaşta bir arıza var sanırım. Umarım fiziksel açıdan sıkıntılı, ağrılı, acılı olmamıştır.

Yalnız kafama takılan snmgkc nin söylediği bir şey var, bi test yapılıyormuş pıhtılaşma ile ilgili. acaba diyorum.... alıntı yapıyorum onun metninden

snmgkc; "kızlar dün bişi oldu.Bi arkadaşım bebeğinin kalbi durduğu için kürtaj oldu benim gibi. ama dr u ona bazı testler yazmış 3 düşükten sonra bakılan testler.Neyse tembihlemiş hastaneye gittiğinde sorarlarsa 3 tane düşüğüm oldu de demiş.Neyse yaptırmış testi ve sorunun ne olduğu ortaya çıkmış.Yani ikincidede üçüncüde de bebeği ölecekmiş yaptırmasaydı.
ben aynı testleri cerrahpaşadaki dr kuzenime sordum burda yapabiliriz dedi.Bunlar basit testler ama bir rahatsızlık var ise ortaya çıkarıyor sonuçta.ve dr ların aklına gelmiyor

genel olarak pıhtılaşma sorununa bakıyolarmış

cerrahpaşada ssk lılara +75 Ytl hoca farkı vererek bu testleri yaptırıyorlarmış.

Almanyadan dönüşte o testleri yaptıracağım.Size bilgi veririm.Ocak ayı sonu gibi yani...
Ve pıhtılaşma sorununda hamile kalmadan önce aspirin kullanılıyormuş hamile kaldıktan sonra da iğnesi varmış

kuzenim gerek yok, daha ilk, neden yaptırıyosun panik oluyosun dedi.Bende neden bi dahakini bekleyeyim çok pahalı değil yapılmayacak bişeyde değil.Zaten kan testi yaptıracaktım kafamda soru işareti kalmaz dedim ve .Yaptıracağım.
"

Son düzenleme:
canım bu sabah doktordaydım. bahsedilen testlerin hepsi yapılacak. eşime de yapacaklar. Umarım cok basit bir nedendendir. ama içime doğmuştu, kimyasal gebelik demiştim yanılmadım. Hayırlısı olsun cok agladım üzüldüm ama gecti ne yapayım. kısss nesli yaz beni alt listeye beklenen adet tarihi 30 şubat. hadi sil bastan baslayalım bari

yavrukuşşş ölürüm ben sanaaaa :)
kız madem bu kadar olumlu olabiliyodun da beni niye dellendirdin vakt-i zamanında :)
haklısın; sil baştan başlamak gerek bazenn kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

ben kocişe bugünden itibaren polen bal arı sütü karışımına yeniden başlim bari. kusacak adam perişan oldu valla. sabah uyurken ağzına depiveriom :jeyyar:suratını eciş bücüş yapıo mırıl mırıl söylenio ama yiyor yine de benim kuzum Şeniz napsın. yanlız cok kilo aldık ikimzde. bebek yapacas die obes olacaz haalaelaelaelaelae

Canım benim iyi olduğuna,kendini iyi hissettiğine çok sevindim.kaydirigubbakcemile5 Hep böyle ol çok güzel bir meziyet bu.

Bu arada daha çok var ama listede bende tarihimle yer almak istiyorum Bir ay daha korunmam gerekiyor en az.Ama 2 ay sonraki tarihimi yazar mısın Nesli?:1hug: 20 mart.Belki saçma olacak ama tarihimi görmek istiyoruummmyerimseniben İlk seferinde aslında pek ümidim yok aama belki çok güzel bir doğum günü hediyesi alırım bu sene diye hevesleniyorumkaydirigubbakcemile2
Ben bu siteyi hepinizi çookk seviyorum gerçekten.:enbuyukkk:sırnaşık şey

canım tesekkur ederim dilerim gönlünce olur :1hug:

abooooovvv kız niye saçma olsun ki
bak ben şimdiden bağıra bağıra söylüyom herkes duysun mart da hamişim diye:)))
21 mart hemi de çift çizgiyi göreceğim gün -tatlicadiarzu-

hala saçma geliyo mu senin dediğin tarih :dilcikar:burda ben varkenee :)):içelim:

sidelyacım bende çok sevindim iyi olmana...
nehirinde dediği gibi çok ama çok önemli bir meziyet sen çok güçlüsün canımmm benimm.....

valla ben de aha iki hafta olacak tıkınmayı kestim, şişko değilem ama hamişken rahat edem diyom, 3 kilo olmuş başlayalı beri. Şöyle kilo boy bi dengeye otursun aynı olsun istiyom. Bence sen de başla ucundan, hem o polenle balla alınacak kilo değil kız sen neler yiyon bakem oralardaaaaaacokacimcoookcokacimcoook:1rolleyes:

kızlarr harikasınız vallaa ikinizinde martta haberlerini alıcaz inşallahh:Saruboceq:

Canım benim ben daha hiç denemedim ,hala hap kullanıyorum ve bu ay da kullanacam belki de dr. bırakma hapı diyecek ondan sebep dedim öyle saçma diye.kaydirigubbakcemile3 Hem kist,fsh falan hepsi birbirine girdi.Neyse..Aslında tam tarih ne olur bende bilemiyorum hapsız adet olmadım ne zamandır:sm_confused: Sanırım 20-21 olur benim deyerimseniben a.s.

gül gibi Ankaramı bıraktım geldim Adanalara. yiyom kebapları şırdanları mumbarları. ama yok daha çoook şişko değilim canım. ama geleceğim kötü biri bana dur desin yawkaydirigubbakcemile

kızlarrrr hepiniziii öpüyorum kaydirigubbakcemile5ne güzel hepiniz burdasınız ama çok hasyatımkafamçokkarıştı dinlenicem sizden uzak kalıcammm birzcıkk

hoşçakalınnnnnnnnnnnnn :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…