selam herkese neslicim bebeğimi kaybettim. beni listeden silebilirsin canım. 2. kez bebeğim beni terk etti.Allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin insallah.
zuzu senide tebrik ederim yaw seda sayan bile hamileymişim offff offf koca kadın hamiş kalıyor bizde tık yok:)))
he valla bende görünce o hamileyse elbet bizde hamile kalırız dedim :1rolleyes:
hoş geldin tatlım ekliyorum hemen..ya kızlar lütfen benide yazınn bende hamişimmm eylülde gelicek bebeğim inşallah:=)
superisine müneccimlik ettim erkek onunki, ben sana kızları tahmin eder söylerim erkenden ayarlarsın oğluşuna :))bakın kızlar kız bebek doguruyorsunuz ben ogluma alacam tamam iyi sohbetler
valla benim de aklımdan geçmedi değil hani... :)Yaa düşündüm de ben de rumuzumu kuzuu falan olarak değiştirsem mi acep
delikafadulden Ayrıca tebrik ederim. allah tamamına erdirsin inş:Saruboceq:
Geçen ay kız çocuğum olmuş görmüştüm ertesi gün en yakın arkadaşlarımdan birisinin hamile olduğunu öğrendim.Ona yordum.Dün gece erkek çocuğum olduğunu gördüm bugün eltimin hamile olduğunu öğrendim.Ona yordum.kaydirigubbakcemile3Peki ben bu rüyaları kendime ne zaman yoracam onu merak ediyorumm:sm_confused::asigim:
bitanem liste hep ilk sayfada duruyo, karışıklık olmasın diye.selam kızlar beni bir ara eklemiştiniz sanırım ama listeyi bulamıyorum.süperişi çok sevindim hamiş olmana allah tamamına erdirmeyi nasip etsin.benim 8 yada 9 şubat bakalım varmı bebiş beklemek zor...
selam herkese neslicim bebeğimi kaybettim. beni listeden silebilirsin canım. 2. kez bebeğim beni terk etti.Allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin insallah.
yavrukuşşş ölürüm ben sanaaaa :)
kız madem bu kadar olumlu olabiliyodun da beni niye dellendirdim vakti zamanında :)
haklısın; sil baştan başlamak gerek bazenn kaydirigubbakcemile5[/QUOT
Canlarım hepinize tesekkur ederim. nesli sana gelince cadııııı nesli sen zaten delüsün delüüüüüüü delikafadulden
Canım benim iyi olduğuna,kendini iyi hissettiğine çok sevindim.kaydirigubbakcemile5 Hep böyle ol çok güzel bir meziyet bu.
Bu arada daha çok var ama listede bende tarihimle yer almak istiyorumBir ay daha korunmam gerekiyor en az.Ama 2 ay sonraki tarihimi yazar mısın Nesli?:1hug: 20 mart.Belki saçma olacak ama tarihimi görmek istiyoruummmyerimseniben İlk seferinde aslında pek ümidim yok aama belki çok güzel bir doğum günü hediyesi alırım bu sene diye hevesleniyorumkaydirigubbakcemile2
Ben bu siteyi hepinizi çookk seviyorum gerçekten.:enbuyukkk:sırnaşık şey
abooooovvv kız niye saçma olsun kiCanım benim iyi olduğuna,kendini iyi hissettiğine çok sevindim.kaydirigubbakcemile5 Hep böyle ol çok güzel bir meziyet bu.
Bu arada daha çok var ama listede bende tarihimle yer almak istiyorumBir ay daha korunmam gerekiyor en az.Ama 2 ay sonraki tarihimi yazar mısın Nesli?:1hug: 20 mart.Belki saçma olacak ama tarihimi görmek istiyoruummmyerimseniben İlk seferinde aslında pek ümidim yok aama belki çok güzel bir doğum günü hediyesi alırım bu sene diye hevesleniyorumkaydirigubbakcemile2
Ben bu siteyi hepinizi çookk seviyorum gerçekten.:enbuyukkk:sırnaşık şey
valla ben de aha iki hafta olacak tıkınmayı kestim, şişko değilem ama hamişken rahat edem diyom, 3 kilo olmuş başlayalı beri. Şöyle kilo boy bi dengeye otursun aynı olsun istiyom. Bence sen de başla ucundan, hem o polenle balla alınacak kilo değil kız sen neler yiyon bakem oralardaaaaaacokacimcoookcokacimcoook:1rolleyes:ben kocişe bugünden itibaren polen bal arı sütü karışımına yeniden başlim bari. kusacak adam perişan oldu valla. sabah uyurken ağzına depiveriom :jeyyar:suratını eciş bücüş yapıo mırıl mırıl söylenio ama yiyor yine de benim kuzum Şeniz napsın. yanlız cok kilo aldık ikimzde. bebek yapacas die obes olacaz haalaelaelaelaelae
abooooovvv kız niye saçma olsun ki
bak ben şimdiden bağıra bağıra söylüyom herkes duysun mart da hamişim diye:)))
21 mart hemi de çift çizgiyi göreceğim gün -tatlicadiarzu-
hala saçma geliyo mu senin dediğin tarih :dilcikar:burda ben varkenee :)):içelim:
kızlarr harikasınız vallaa ikinizinde martta haberlerini alıcaz inşallahh:Saruboceq:
valla ben de aha iki hafta olacak tıkınmayı kestim, şişko değilem ama hamişken rahat edem diyom, 3 kilo olmuş başlayalı beri. Şöyle kilo boy bi dengeye otursun aynı olsun istiyom. Bence sen de başla ucundan, hem o polenle balla alınacak kilo değil kız sen neler yiyon bakem oralardaaaaaacokacimcoookcokacimcoook:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?