Uğurlu Liste

gül gibi Ankaramı bıraktım geldim Adanalara. yiyom kebapları şırdanları mumbarları. ama yok daha çoook şişko değilim canım. ama geleceğim kötü biri bana dur desin yawkaydirigubbakcemile

ohh yarasın şekerim bol vitamin olarak gitsin vucuduna işallahhhh:Saruboceq:cokacimcoook

kızlar bugun benim adet günüm :bbo:

kızlarrrr hepiniziii öpüyorum kaydirigubbakcemile5ne güzel hepiniz burdasınız ama çok hasyatımkafamçokkarıştı dinlenicem sizden uzak kalıcammm birzcıkk

hoşçakalınnnnnnnnnnnnn :a015:
kuzucukk neyin var niye hastasın ki acep!! fisfisfis iyileş hemen, haber et sonra bize he mi!!a.sa.s.

kızlarrrr hepiniziii öpüyorum kaydirigubbakcemile5ne güzel hepiniz burdasınız ama çok hasyatımkafamçokkarıştı dinlenicem sizden uzak kalıcammm birzcıkk

hoşçakalınnnnnnnnnnnnn :a015:

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Bol bol vitamin al ve dinlena.s.

ohh yarasın şekerim bol vitamin olarak gitsin vucuduna işallahhhh:Saruboceq:cokacimcoook

lemmmm sessiz sedasız kaldın aralarda..
Şimdi benimki de halt etmek olacak ama ne yapayım çatlarım sorcam :)
var mı belirti bişey bi farklılık????? :)))))

canım test yapmadın mı. nası dayanıosunuz yaw :1shok: ben 3 gün kala yapmıştım idrarda. çok silik çıkmıştı. hadi hayırlısı. mutlu et bisi bakem

lemmmm sessiz sedasız kaldın aralarda..
Şimdi benimki de halt etmek olacak ama ne yapayım çatlarım sorcam :)
var mı belirti bişey bi farklılık????? :)))))
he kaldım burda zavallı yavrucak gibin :çok üzgünüm:
valla şekerim netteki tavimlere göre tarihim dündü ama bana göre bugun belirtim şöyl var kasık ağrılarım ve göğüs ucu acıması var ama adet belirtiside böyle ya anlayamıoyrum yani :uhm:

canım test yapmadın mı. nası dayanıosunuz yaw :1shok: ben 3 gün kala yapmıştım idrarda. çok silik çıkmıştı. hadi hayırlısı. mutlu et bisi bakem

valla ilk defa bu kadar sabrettim bende kaydirigubbakcemile3
zaimle adetim geçsin bu sefer bari diye diye bugunu yaptım ama çatlıcam merakdan delikafadulden

kıslar bir de adetten önce eğer hamileyseniz ruh halinizi iyi gözlemleyin. ben iki hamileliğimde de hissettim hamile olduğumu. normalde büyük ışıklı çok kalabalık yerlerde benim cok basım döner. doktor psikolojik olduğunu söylüyor. hamileyken bu geciyor. kendimi daha iyi hissediyorum. hormonlar cok iyi gelio anlayacağınız. bas ağrım olmuyor. çok acayip tuhaf bi his. kısaca daha iyi hissediyorum işte kendimi.

valla hamile olduğunu anlamakda bi dert psikopat gibi oluyor insan belirtilere :uhm: acaba ne belirtisi ağrıdı dimi evet evet ağrıdı yo k ağrımadı :bbo:-tatlicadiarzu-

canım herkesde farklı oluyor. ama çogu zaten adetten önce de yasanıyor. benim adetten farklı olarak bi göğüs uçlarım bir de ruh halim var. diğerleri aynı zaten. ayırmak cok zor.

canım herkesde farklı oluyor. ama çogu zaten adetten önce de yasanıyor. benim adetten farklı olarak bi göğüs uçlarım bir de ruh halim var. diğerleri aynı zaten. ayırmak cok zor.

evet çok zor iki gün geçsin bakalım olmassak teste başvurrum artık

burcuuuuuuuuuuu
sende boşlamışsın topiği burda döktürmüşsün bakıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…