Uğurlu Liste

bende meleğimi istiyorum benide uğurlu listenize eklermisiniz 6 aydır istiyorum bütün tahlillerimde temiz rabbim ne zaman verirse artık zemuszemus

neslicim uzun zamandır yazamadım,herkes iyidir umarım.
ben bilgilerimi vermemişim.sat 27 şubat,yaşım 26,tahmini doğum 4 aralık...ve oğluşum olacak inşallah.sabırla minnoş oğlunu bekliyoo yazarmısın...
öpüyorum herkesi..

Son düzenleme:
Merhaba canlar, inşallah sizlerden de Hamileyim haberleinizi alırız hayırlısıyla.. 5. ay bu güzel haberi aldım çok şükür ve inanın hiç beklemiyordum bu defa, heran adet olacaktım sanki... İnşallah sizlerde yaşarsınız bu duyguyu:1hug:

merhaba nasılsınız nesli abla benide listeye ekler misin dün test yaptım sonuç pozitif :dance:
yaş 21 sat 19 haziran tahmini d.t 26 mart 2010

merhaba nasılsınız nesli abla benide listeye ekler misin dün test yaptım sonuç pozitif :dance:
yaş 21 sat 19 haziran tahmini d.t 26 mart 2010

Canım beniim çok sevindim görünce hemen yazmak istedim.Gözün aydın Allah tamamına erdirir inş.Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş.Bak bebeğin de benim gibi koç burcu olacakmış.benim de kendi doğum tarihim 24 martyerimseniben benim bebeğim de aralıkta gelecek inş.Oğlum oluyor teyzesi.Bakalım seninkisi ne olacakyerimseniben tekrar gözünüz aydın canıma.s.

nehir nasılsın canım hep merak ettim seni ya.

aa ben buraya yazmayı unutmuşum bende hamiş oldummm :kedi:

son adet tarihim 14 haziran 2009 Tahmini doğum tarihi 21 Mart 2010 Yaşım 21 opuyorumnanaktan

Ooo yay burcu bir oğlan çok güzel pratikliği öğrenme merakı hatta aşırı öğrenme meraklılığı ile ileriki
yaşlardaki entellektüel tutumuyla ve düşünme tarzıyla sizi baya şaşırtacak
ve zorlayacak annem öyle diyor soruyomusum anne su nerden gelıo çeşmedne gelıo
kızım çeşmeye nereden gelıo depodan gelıo kızım depoya nereden gelıyo denizden gelıo kızım
denize nerden gelıo ..... Annem bıkmış bi şekilde bilmıyorummm kaydirigubbakcemile3 ve benim
sayemde ben bunları nie bilmıom die kara kara düşünüyomus ehehehe kaydirigubbakcemile2 çok
zorlamışım çok yürüteçle yapamadığım akrobasi hareketi yokmuş kırıp dökuyomusum evi kzı bşıma
erkeği düşünemiyorum bile fln zemuszemus hayırlı olur inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…