kızlar hamileyimmmmmmmmm, darısı başınıza inşllh
bende meleğimi istiyorum benide uğurlu listenize eklermisiniz 6 aydır istiyorum bütün tahlillerimde temiz rabbim ne zaman verirse artık zemuszemus
ekledim güzelim, hemen üstteki listedekızlar beni de ekler misiniz?2007 temmuzdan beri bekliyorum.2 aşılamam 1 tüp bebek denemem var.morfoloji sorunumuz yani erkek infertilitesi...
merhaba nasılsınız nesli abla benide listeye ekler misin dün test yaptım sonuç pozitif :dance:
yaş 21 sat 19 haziran tahmini d.t 26 mart 2010
merhaba nasılsınız nesli abla benide listeye ekler misin dün test yaptım sonuç pozitif :dance:
yaş 21 sat 19 haziran tahmini d.t 26 mart 2010
Canım beniim çok sevindim görünce hemen yazmak istedim.Gözün aydın Allah tamamına erdirir inş.Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş.Bak bebeğin de benim gibi koç burcu olacakmış.benim de kendi doğum tarihim 24 martyerimseniben benim bebeğim de aralıkta gelecek inş.Oğlum oluyor teyzesi.Bakalım seninkisi ne olacakyerimseniben tekrar gözünüz aydın canıma.s.
Canım beniim çok sevindim görünce hemen yazmak istedim.Gözün aydın Allah tamamına erdirir inş.Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş.Bak bebeğin de benim gibi koç burcu olacakmış.benim de kendi doğum tarihim 24 martyerimseniben benim bebeğim de aralıkta gelecek inş.Oğlum oluyor teyzesi.Bakalım seninkisi ne olacakyerimseniben tekrar gözünüz aydın canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?