- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
aynı ben..
hayatta hiç bir işim için ''aa vallahi cok sanslıyım hop oluverdi oh be'' dediğim olmamıştır.
hep uğraşmam, üzülmem, kendimi parçalamam gerekti.. hala da öyle.
Öyle düşünmeyin. Her şey denk geliyor ondan. O zaman sirke bulundurun muhakkak evinizde. Ya iyi düşünün işte bilemiyorum ki... Hiçbir şeyi gereğinden fazla da umursamayın..elimizden geldiğince sadaka vermeye çalışıyoruz, aralık ayında iki tane adak kurbanı kestirdik.. eşimle benim adağımız vardı... ama bende bir sorun var gibi hissedyorumenerji denen şey gerçekten varmı bilemiyorum, bu konuda fikrim yok, ama sanırım benden kaynaklı.. hani bazı insanlar istemeden nazar değdirir ya, sanki onlar gibiyim.. üzerimdeki enerjinin negatifliği benim içinde olduğum herşeye yansıyor mu acaba??
dün gece aile dostlarımız olan birileriyle yazın nasipse tatile gidelim diye planladık, birkaç saat sonra onlar maddi olarak büyük bir sıkıntıya girdiler
hiç olmadık biryerden borç kalmış üzerlerine... ve tatil hayali suya düştü, gidemeyeceklerini söylediler...eşime dedim ben varım ya ondandır diye
bu durum beni çok yıpratıyor, üzülüp hasta oluyorum resmen
K.K. icinde mi onlem alsak napsakBen degil de kizkardesim oyledir.Elini attigi her is kurur tabiri caizse.acikogretime girdi,sinava girmek vs daha zorlasti.ehliyet sinavina girdi kazandi ama hala alamadi ehliyetini.bi yere arkadaslariyla gezmeye gidecekti,babamda hayatta izin vermeyen insanlardandir.ilk defa kiza izin verdi,hava gunluk guneslikken yol kardan kapanmis bu ve bunun gibi bir suru sey.bende saldim cayira bi tipimdir,her isim bi sekilde rast geliyor yani
negatif enerji menerji zırvalamıcam. basbayaa şanssızsınız...
belki hayatınızda hiç çözemediğiniz çözmeye cesaret edemedğiniz bi sorun vardı ve ondan kaçtınız şimdi de sizi takip ediyor... olabilir yani...
Ben alıştım artık. Olay basit isyan etmiyorum. Helede heves ettiyse abowwww imkansız olması. Ben öğrenciykrn kadın beni fotokobi odasından kovmuştu senin işin rest gitmiyor makinayı bozuyorsun diye... o gün bu gün barışığı kendimle:))
Bu şekilde sürekli düşünüp daha da çok çekmeyin üstünüze negatif enerjiyi şanssız birisiniz sanırım o yüzden tüm aksilikler sizi buluyor dua edin karşınıza çıkan engeller sizi yolunuzdan etmiyor sadece o yola ulaşmak biraz daha zaman alıcı oluyor ama istediklerinizi elde ettiğiniz de daha da kıymetli oluyordur öyle değil mi ? :)
hatta psikolojide adı var kendini gerçekleştiren kehanet diye
hep bu iş olmayacak zaten benim işlerim rast gitmez deyince gerçekten öyle olmaya başlıyor
benim de çok istediğim şeyler olmazken çok yakmadıklarım oluyor
demek ki biraz relax olmak lazım
Ya Fettah esması...
Yorulunca, bunalınca, sıkılınca...
Elini attığı işler kuruyana taze filizler verir.
kız kardeşin ben olabilirmiyim acaba :)
benimde öyle oldu hep... ya kar yağar engel olur, ya yağmur yağar,...
uludağa kayağa gitsem o gün güneş açar karlar erir o derece abartmıyorum
bende açıköğretime başladım kredili sistem o sene başladı... ehliyete yazıldım işte böyle oldu, eşime kurs başladıçocuk kaldı ortada....daha yazsam okumaktan bıkarsın canım
Slm canım, bence pesimist olduğun için negatif enerji topluyorsun. Birazda optimist ol. Bazı şeyleride akışına bırak, relaks ol canım. Herşey çok güzel olacak. Gülümseeeslm kızlar, çok sinirliyim o yüzden direk konuya girmek istiyorum patlayacağım yani...
hayatta her zaman şansız biri olarak bildim kendimi... çok şükür sağlığım yerinde eşim çocuğum ve birçok şey için binlerce şükrediyorum, o ayrı..
ama yıllardır her olayda her durumda neden böyle oluyor anlamıyorum,
her elimi attığım şeyde bir sorun, her niyetlendiğim işte bir pürüz çıkıyor.. hani çok istersen olmaz derler ya, öyle değil benimki.. çok istemesem de oluyor bu.. önemsiz bişey bile olsa işin içinde ben varsam mutlaka sıkıntı vardır orda
mesela bir şey almaya giderim en basitinden örnek, ya bitmiştir, ya alacağım şeyde önceden olmayan bir sorun o anda oluverir...
ehliyete yazıldım, ben derslere gittiğimde çocuğa eşim bakacaktı birkaç saat... az önce öğrendim ki senelerdir o saatlerde boş olan eşimin kursu başladı... mesleki bir kurs.. yani neden onca zaman dururken tam ben yazılınca kursa...
DGS ye hazırlanıyorum nasipse, senelerdir tekdüze sorunsuz giden sınav sistemine bu sene , birçok sorun çıkardılar... neden? ben gireceğim ya, sorunsuz olsa şaşırırdım zaten...
geçenlerde bi arkadaşımın halledilecek bi işi vardı, daha önce diğer ortak arkadaşımıza rica etti, sorunsuz halletti kız, bu sefer onun işi varmış benden istedi, tamam dedim gittim, okadar problem çıktı ki, hiç olmayacak şeyler yani.. bana denk gelir hep... yahu gökten kasnak yağsa, bi tanesi benim başıma geçmez...
bu ve buna benzer yüzlerce örnek verebilirim, neden hep böyle.. elim mi uğursuz, bende mi sorun var..
duayı eksik etmem dilimden, nasibe kısmete çok inanan biriyim... ama neden bana hep böyle oluyor...
varmı fikri olan?
Sadece tesadüf konu sahibi . Bazen oluyor denk geliyor herkese oluyor . Kocanın kursu başlıyorsa seninkini ertele onun kursu bitince sen başlarsın sıkma canını ... Bir şeylerin oluş sebebini neden kendine yüklüyorsun ki .
Benim de öyle oldu hep ya,hiç ben beklemeden gelen bir şey olmadı gerçi deli gibi istediklerim de olmuyor ben de çok şanssızımaynı ben..
hayatta hiç bir işim için ''aa vallahi cok sanslıyım hop oluverdi oh be'' dediğim olmamıştır.
hep uğraşmam, üzülmem, kendimi parçalamam gerekti.. hala da öyle.
Bende cok yasarim bu tur seyler. Bu da bizim.sinavimiz sanirim :))slm kızlar, çok sinirliyim o yüzden direk konuya girmek istiyorum patlayacağım yani...
hayatta her zaman şansız biri olarak bildim kendimi... çok şükür sağlığım yerinde eşim çocuğum ve birçok şey için binlerce şükrediyorum, o ayrı..
ama yıllardır her olayda her durumda neden böyle oluyor anlamıyorum,
her elimi attığım şeyde bir sorun, her niyetlendiğim işte bir pürüz çıkıyor.. hani çok istersen olmaz derler ya, öyle değil benimki.. çok istemesem de oluyor bu.. önemsiz bişey bile olsa işin içinde ben varsam mutlaka sıkıntı vardır orda
mesela bir şey almaya giderim en basitinden örnek, ya bitmiştir, ya alacağım şeyde önceden olmayan bir sorun o anda oluverir...
ehliyete yazıldım, ben derslere gittiğimde çocuğa eşim bakacaktı birkaç saat... az önce öğrendim ki senelerdir o saatlerde boş olan eşimin kursu başladı... mesleki bir kurs.. yani neden onca zaman dururken tam ben yazılınca kursa...
DGS ye hazırlanıyorum nasipse, senelerdir tekdüze sorunsuz giden sınav sistemine bu sene , birçok sorun çıkardılar... neden? ben gireceğim ya, sorunsuz olsa şaşırırdım zaten...
geçenlerde bi arkadaşımın halledilecek bi işi vardı, daha önce diğer ortak arkadaşımıza rica etti, sorunsuz halletti kız, bu sefer onun işi varmış benden istedi, tamam dedim gittim, okadar problem çıktı ki, hiç olmayacak şeyler yani.. bana denk gelir hep... yahu gökten kasnak yağsa, bi tanesi benim başıma geçmez...
bu ve buna benzer yüzlerce örnek verebilirim, neden hep böyle.. elim mi uğursuz, bende mi sorun var..
duayı eksik etmem dilimden, nasibe kısmete çok inanan biriyim... ama neden bana hep böyle oluyor...
varmı fikri olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?