uğursuzum, elimi attığım herşeyde bir pürüz çıkar offf diyen varmı içinizde??

aynı ben..

hayatta hiç bir işim için ''aa vallahi cok sanslıyım hop oluverdi oh be'' dediğim olmamıştır.

hep uğraşmam, üzülmem, kendimi parçalamam gerekti.. hala da öyle.

oh be oluverdi dediğim hiçbişey olmadı maalesef benimde çatlaya patlaya hallediyorum hep işlerimi zorluklarla, sıkıntıyla

Öyle düşünmeyin. Her şey denk geliyor ondan. O zaman sirke bulundurun muhakkak evinizde. Ya iyi düşünün işte bilemiyorum ki... Hiçbir şeyi gereğinden fazla da umursamayın..

kız kardeşin ben olabilirmiyim acaba :)
benimde öyle oldu hep... ya kar yağar engel olur, ya yağmur yağar,...
uludağa kayağa gitsem o gün güneş açar karlar erir o derece abartmıyorum
bende açıköğretime başladım kredili sistem o sene başladı... ehliyete yazıldım işte böyle oldu, eşime kurs başladı çocuk kaldı ortada....daha yazsam okumaktan bıkarsın canım

aynen öyle şanssızım...
kısa zaman önce birikim için altın almaya karar verdim, altın fırladı birkaç günde...
neyse zar zor aldım, tam bozdurmaya karar verdim para lazımdı, altın bir düştü ki uçurumdan düşer gibi
hiç bişey olumlu gelişmezmi bir insanın hayatında..

nasıl aştınız bana da söyleyin vallahi çıldıracağım yaa

malaesef çabaladığım şeyi elde edemiyorum ki kıymetini anlayayım,
ya elimde patlar, ya bin pişman olurum ... çabaladığım yanıma kar kalır....aynen dediğiniz gibi aksilikler hep benle...
negatif enerji denen şey nasıl atılır onuda bilmiyorum
eminim negatif enerjiyi atmaya kalkışsam, enerji kaçacak yer arar elimden

nasıl becerecem onu? asıl sorun burası zaten... relax olamıyrum ki... sanki relax oluyormuşum gibi hissederken, o işin olmadığını öğrenip delirme safhasına geçiyorum..

Hayatı çok ciddiye alan biri misiniz acaba? Rast gitmeyen işi çok takıp, uğursuzum diye gezmeyin. Bu kadar kasıyorsanız iyi gideni de görmüyorsunuzdur.

Son düzenleme:
Olabilir valla neden olmasin:)Kardesiminde aynen kredili sistem sorunu.o da neye elimi atsam kuruyor der.daha 26 yasinda ustelik.o kadar umutsuz ki hayattan,bence ruh hali hayatina yansiyor.aman sen oyle olma.mumine yakisan umutturbenimde her isim son dk olsa bile muhakkak olur.sansliyim diye telkin ederim kendime hep,ondandir belkide:)tavsiye ederim

Sadece tesadüf konu sahibi . Bazen oluyor denk geliyor herkese oluyor . Kocanın kursu başlıyorsa seninkini ertele onun kursu bitince sen başlarsın sıkma canını ... Bir şeylerin oluş sebebini neden kendine yüklüyorsun ki .

Slm canım, bence pesimist olduğun için negatif enerji topluyorsun. Birazda optimist ol. Bazı şeyleride akışına bırak, relaks ol canım. Herşey çok güzel olacak. Gülümseee

benimkini erteleyemem çünkü para yatırdım, sınav parasını da verdim.. yanacak...
eşimin kursu nisan sonunda bitiyor ve o bitince benim dersanem başlayacak, yine ehliyete zamanım kalmayacak...
tesadüf değil canım, gerçekten hep benim işlerimde sorun çıkıyor...

aynı ben..

hayatta hiç bir işim için ''aa vallahi cok sanslıyım hop oluverdi oh be'' dediğim olmamıştır.

hep uğraşmam, üzülmem, kendimi parçalamam gerekti.. hala da öyle.
Benim de öyle oldu hep ya,hiç ben beklemeden gelen bir şey olmadı gerçi deli gibi istediklerim de olmuyor ben de çok şanssızım

Bende cok yasarim bu tur seyler. Bu da bizim.sinavimiz sanirim :))

banada olur bazen.fatura yatıracağımda tam sıra bana gelir sistem gider,markette kasada sıra beklerken bana gelir sorun çıkar bekle Allah bekle..

Ben çok şanslı, çevrenin tabiriyle ballı bir insanım. Amaaaan olursa olur olmazsa vardır hayır diye düşünürüm hep.Eşimde tam tersi o kadar şanssız bir insan ki arkadaşları ev işi vardı sen giriyor musun demişler eşim yok girmiyorum demiş. Tamam sen girmiyorsan kesin giriyorum ben demişler garibim nasıl anlatıyor bana böyle dediler diye

Aaa aynı ben :)
Neye elimi atsam kurur.
Kime neye maşallah desem başına bişey gelir.
Eşim de böyle. O yüzden yaşayıp gidiyoruz. Son zamanlarda bu cenabetliğim azaldı ama bak böyle dedim ya başlar yine :)
Zamanında dua da ettim kursun da döktürdüm artık öyle şeylere inanmıyorum zaten bi faydası da olmamıştı.

bir ara neye elimi atsam kırılıyor hatta neye baksam ortadan ikiye ayrılıyordu.
temizligi yapıp "oh kısa surede bitirdim, bir kahve iceyim" derken birden bire saksının devrilmişligi, elde pratik olarak yıkadıgım bulasık yıgınının kendiliginden dağılmıslıgı da vardır.
tesadüf işte : )
dikkatsizlik...
şimdilerde iyiyim, kimseye nazarım dokunmuyor ( bu iyi duruma da nazar degmesin )

hepsi elbet yoluna girer, zamana guvenin, sakinlesin,
stresinizi, yüklenen elektrigi de atmanız da iyi gelir; yuruyus yapın, duş alın rahatlayın, toprakta yürür gibi agaclara sarılın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…