- 6 Ekim 2014
- 850
- 744
- 123
- Konu Sahibi kita_kitta
-
Ben ukala ve alaycı insanlardan nefret ediyorum. Mesela bir uzak akrabamiz var kadinla adam cok iyi ama oglu kizi gelini tuhaf. Yemek yiyoruz masada hep beraber bunlarda hep bir fisildasma gulusme. Hep boyleler insan ustune aliniyor. Bu insanlarda yaslari 30 a yakin hep meslek sahibi doktor öğretmen filan. Bunlar sadece örnek, daha pek cok boyle insan var. Ben cok üzülüyorum biri böyle davrandiginda. Bende mi bir tuhaflik var, zaman boyle oldu diye boyle olup ona uymak mi gerekiyor bilmiyorum. Ayrica dinen de boyle davranislar gunah degil mi?
Olayin o yönünü de gerçekten merak ettimDini karıştırmasınız ?
Bende hic haz etmem oyle insandan dayanamayip sordugumda olmustur ama tatmin edici bir cevap yok hala kikir cevaplar ben normal gormuyorum onlari alistim artik :)
İnsan kendinde bir problemmi var acaaba dusunduruyorlar ama inan bizlik sorun degilÇok rahatsiz oluyorum ya artik bu tip şeyler ayıp görülmüyor heralde herkes böyle olmuş
Kendileri gibi statü sahibi insanlarla dolu cevreleri saygi da goruyorlar harika hayatlari var. Acaba onlara öyle davranmiyorlar mi yoksa çevrelerindeki insanlar da mi öyleHerkes böyle ince düşünceli olamıyor meslek sahibi olmakla şahsiyet sahibi olunmuyor. Sizinde böyle şeylere kırılmamanız lazım en fazla onların cahilliğine üzülün o kadar. Kıymet vermezseniz bu kişilere uyanırlar belki..
Gerçekten habetleri yok mu acaba yoksa artik toplumda bu tip seyler normallesmeye mi basladiNezaket kurallarına göre yapılmaması gerekiyor, yapanların bu kuraldan haberleri yok demek ki. Birçok kişi sizin gibi üstüne alınır, anormallik sizde değil, görgüden haberi olmayanlarda
Ayy sinir bozucu hele de kayinvalide ve gorumce olunca iki kat sinir bozucuBenimde kayinvalidem gorumcemle yapar. Bwn konusurken birbirlerinin gozune alayci bakmalar... birbirlerini durtmeler
Boyle insanlarin yaninda ezik hissediyorum kendimi. Saygili olmak eziklik olmusİnsan kendinde bir problemmi var acaaba dusunduruyorlar ama inan bizlik sorun degil
Onlar sor gülümseyerek ne oldu niye gülüyorsunuz bize de söyleyin deyin mutlaka toparlayacaklardır kendileriniAyy sinir bozucu hele de kayinvalide ve gorumce olunca iki kat sinir bozucu
Evet oladabilir ama her sekilde ayipAyıp tabi..
Ama sizin hakkınızda konuştuklarını sanmıyorum açıkçası.
Boyle insanlarin yaninda ezik hissediyorum kendimi. Saygili olmak eziklik olmus
Okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır derler.Ben ukala ve alaycı insanlardan nefret ediyorum. Mesela bir uzak akrabamiz var kadinla adam cok iyi ama oglu kizi gelini tuhaf. Yemek yiyoruz masada hep beraber bunlarda hep bir fisildasma gulusme. Hep boyleler insan ustune aliniyor. Bu insanlarda yaslari 30 a yakin hep meslek sahibi doktor öğretmen filan. Bunlar sadece örnek, daha pek cok boyle insan var. Ben cok üzülüyorum biri böyle davrandiginda. Bende mi bir tuhaflik var, zaman boyle oldu diye boyle olup ona uymak mi gerekiyor bilmiyorum. Ayrica dinen de boyle davranislar gunah degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?