- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi kita_kitta
-
Yoo hiçte normal olmadığı gibi saygısızlık bu. Hayırdır benimle ilgili bir durum mu var diye sorarım ben bazen, öyle olduğunu düşündüğüm için değil, yapmamaları gerektiğini bilmeleri için.Gerçekten habetleri yok mu acaba yoksa artik toplumda bu tip seyler normallesmeye mi basladi
Uyarsam ona da gulerlerCunku birden cok gruplasmis giibi kikirlar fisir fisirlar uyarsanda anlayan insan olmuyorlar genelde cunku anlasalar o an sergilemezler
Ben bu söze bayılırım :) Konuyu okur okumazda aklıma gelen ilk buydu. Ne kadar yerinde ata sözlerimiz var :)Okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır derler.
Bu söz hiçbir zaman doğruluğunu yitirmeyecek.
Bize de söyleyin de biz de gülelim diyin, belki anlarlar.
Öyle desem ona da gülerler hic sanmiyorum anlayacaklarini. Egolari tavan yapmis özguvenlerinin yanina şimarikliklarinida eklemis bos insanlarOkumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır derler.
Bu söz hiçbir zaman doğruluğunu yitirmeyecek.
Bize de söyleyin de biz de gülelim diyin, belki anlarlar.
Kendileri gibi statü sahibi insanlarla dolu cevreleri saygi da goruyorlar harika hayatlari var. Acaba onlara öyle davranmiyorlar mi yoksa çevrelerindeki insanlar da mi öyle
Aynen bende. Hatta beni kiran bir insana karsilik versem ona bile uzuluyorumInsanlar cok tuhaf. Bazilari gorgu kurallarini bilmez. Ben yanlışlıkla birini kirdigimda hep aklimda oluyor düşünmeden ediyorum
Sizi yemege davet ediyor aile gidiyorsunuz. Yemekte sofrada bisey soyluyorsunuz ve aralarinda fisildasiyorlar, size bakislarini gulusmelerini yakaliyorsunuz ve bu insanlar kucuk cocuk degil. Yine de ustunuze alinmiyorsaniz ne guzel bende sizin gibi olmayi isterdimUkala ve alaycı olduklarına nasıl kanaat getirdiniz? Devamlı kendi aralarında konuşup gülmelerinden bunu çıkaramazdım ben, ortak bir şey paylaştıklarını düşünürdüm, muhatabınız onlar değil ki anne? Ben evde kardeşim varken annemin komşusu gelse atıyorum onlar rahatsız olmasın diye daha kısık sesle konuşmayı sürdürürüm merhabalaştıktan sonra. Her şekilde ayıp değil yani. Onların yanından kalkıp gitmek bence hoş olmaz. O geldi diye de susup oturacak değiliz.
Ben kuserim hemde cok fena kuserim zor affederim ama asla tartismam kirmam kusluklerim hep beni kiranlardandir. Hani bu agiz dalaslari vardir tartismalar vardir ya hic yapamam sessizce kuserimAynen bende istemeden tartissam gidip konuşurum baris yolunu secerim kimseyle küs duramam beni kıranla samimide olmam tabi ama resmi olurum
Sizi yemege davet ediyor aile gidiyorsunuz. Yemekte sofrada bisey soyluyorsunuz ve aralarinda fisildasiyorlar, size bakislarini gulusmelerini yakaliyorsunuz ve bu insanlar kucuk cocuk degil. Yine de ustunuze alinmiyorsaniz ne guzel bende sizin gibi olmayi isterdim
Çok istedim yapmayi ama masada büyükler vardi ve onlara karsi cok ayip olacakti. Ama haklisin yüzlerine vurmak lazimMesela senin örnegin için ya o masaya oturmayacaksın ya da hayrola ne o fısır fısır diyeceksin, belli edeceksin sevmedigini. Yoksa sen kırıldın mı diye kimse düsünmez. Hemen toparlanıveriyor insanlar terslediginde.
Çok istedim yapmayi ama masada büyükler vardi ve onlara karsi cok ayip olacakti. Ama haklisin yüzlerine vurmak lazim
Bilemiyorum tatsizlik cikmasin istedim ama bir dahaki sefere kesinlikle tahammul edecegimi sanmiyorum insallah olmaz daKüfretmiyorsun sonucta, tepki veriyorsun. Büyüklere niye ayıp olsun...
Bir insanin yaptigi kotu bir davranisin hesabini ahirette verecek olmasi beni rahatlatiyor. Bu yuzden sordumgünah mı sorusuna kadar ıyı gıdıyordun
Bilemiyorum tatsizlik cikmasin istedim ama bir dahaki sefere kesinlikle tahammul edecegimi sanmiyorum insallah olmaz da
sen zaten kendıne göre onlra hukum gıydırmıssın ben ınsanların yası yada meslegıyle onların kım olması nasıl davranması gerektıgıne karar vermem sahsen ve görmemezlıkten gelırım bır sure sonra.Bukadar konu edınmezdım bunu kendı aralarında bırsey 3. ve dısardan biri olarak konusmaya benı almıyorlarsa ne yaparlarsa yapsınlar .Bir insanin yaptigi kotu bir davranisin hesabini ahirette verecek olmasi beni rahatlatiyor. Bu yuzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?