ukala ve alaycı insanlar

Gerçekten habetleri yok mu acaba yoksa artik toplumda bu tip seyler normallesmeye mi basladi
Yoo hiçte normal olmadığı gibi saygısızlık bu. Hayırdır benimle ilgili bir durum mu var diye sorarım ben bazen, öyle olduğunu düşündüğüm için değil, yapmamaları gerektiğini bilmeleri için.

Okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır derler.
Bu söz hiçbir zaman doğruluğunu yitirmeyecek.
Bize de söyleyin de biz de gülelim diyin, belki anlarlar.
Öyle desem ona da gülerler hic sanmiyorum anlayacaklarini. Egolari tavan yapmis özguvenlerinin yanina şimarikliklarinida eklemis bos insanlar

Ukala ve alaycı olduklarına nasıl kanaat getirdiniz? Devamlı kendi aralarında konuşup gülmelerinden bunu çıkaramazdım ben, ortak bir şey paylaştıklarını düşünürdüm, muhatabınız onlar değil ki anne? Ben evde kardeşim varken annemin komşusu gelse atıyorum onlar rahatsız olmasın diye daha kısık sesle konuşmayı sürdürürüm merhabalaştıktan sonra. Her şekilde ayıp değil yani. Onların yanından kalkıp gitmek bence hoş olmaz. O geldi diye de susup oturacak değiliz.

Kendileri gibi statü sahibi insanlarla dolu cevreleri saygi da goruyorlar harika hayatlari var. Acaba onlara öyle davranmiyorlar mi yoksa çevrelerindeki insanlar da mi öyle

Sizi yemege davet ediyor aile gidiyorsunuz. Yemekte sofrada bisey soyluyorsunuz ve aralarinda fisildasiyorlar, size bakislarini gulusmelerini yakaliyorsunuz ve bu insanlar kucuk cocuk degil. Yine de ustunuze alinmiyorsaniz ne guzel bende sizin gibi olmayi isterdim

Aynen bende istemeden tartissam gidip konuşurum baris yolunu secerim kimseyle küs duramam beni kıranla samimide olmam tabi ama resmi olurum

Aynen bende istemeden tartissam gidip konuşurum baris yolunu secerim kimseyle küs duramam beni kıranla samimide olmam tabi ama resmi olurum
Ben kuserim hemde cok fena kuserim zor affederim ama asla tartismam kirmam kusluklerim hep beni kiranlardandir. Hani bu agiz dalaslari vardir tartismalar vardir ya hic yapamam sessizce kuserim

Mesela senin örnegin için ya o masaya oturmayacaksın ya da hayrola ne o fısır fısır diyeceksin, belli edeceksin sevmedigini. Yoksa sen kırıldın mı diye kimse düsünmez. Hemen toparlanıveriyor insanlar terslediginde.

Duyulmayan fısıldaşmalara anlam yüklemiyorum, insanların hayatlarının meslekleri yüzünden harika olduğunu düşünmüyorum, bir şeyden rahatsız olduysam harekete geçiyorum, uyarsam ona da gülerler gibi önyargılarım yok.

Rahatsız olduysam, afedersin duyamadım ne dediğini, benden sonra konuştuğun için üstüme alındım :) derdim. Senle ilgili değil derse umursamamaya devam, benle ilgiliyse muhtemelen bir daha yapmazdı.

Çok istedim yapmayi ama masada büyükler vardi ve onlara karsi cok ayip olacakti. Ama haklisin yüzlerine vurmak lazim

günah mı sorusuna kadar ıyı gıdıyordun

Çok var onlardan. Kendileri gibi insanlar ile sahte samimi ilişkiler kuruyorlar, kötü bir zamanları olduğunda bir bakarsınız kimse yok yanlarında. Ben o tür akraba ve tanıdıklarımla hiç görüşmüyorum artık. Gerçek kültürlü ve edepli insanlar, dilenci olsanız size değer vererek konuşurlar. Bence takılmayın, moralinizi bozuyorlarsa görüşmeyin, sadece anne-babalarını davet edin bundan sonra mesela. Mutlu huzurlu hissetmediğiniz insanlarla görüşmek zorunda değilsiniz.

Ben olsam laf sokarım veya bakışlarımla küfrederim. Benzeri bişey yaşamıştım seneler önce adama resmen kin tutmuşum. (Bana bakarak bişiler söyledi arkadaşıyla gülüştüler) geçenlerde gelmiş hatrımı soruyor. Döndüm bi baktım suratına alaycı bi ifade takınarak. Sonra da çevirdim başımı. Kadın unutmaz! :)

Bir insanin yaptigi kotu bir davranisin hesabini ahirette verecek olmasi beni rahatlatiyor. Bu yuzden sordum
sen zaten kendıne göre onlra hukum gıydırmıssın ben ınsanların yası yada meslegıyle onların kım olması nasıl davranması gerektıgıne karar vermem sahsen ve görmemezlıkten gelırım bır sure sonra.Bukadar konu edınmezdım bunu kendı aralarında bırsey 3. ve dısardan biri olarak konusmaya benı almıyorlarsa ne yaparlarsa yapsınlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…