Valla buradaki kadınların yabancı kadın hayranlığına bakınca erkekleri çok görmeyeceğim artık ben.
Türk kadını paracıymış , bilezik istiyormuş bla bla. Türk kadını o bilezikleri ne yapıyor sarılıp yatıyor mu? ya kocasının altına araba alıyor ya sevlilik borçlarını ödüyor ya da kocasıyla oturduğu başını sokacağı bir ev alıyor. Ben lendi keyfine takısını harcayan bir Türk kadını görmedim. Ama aynı türk kadını çalışınca türk erkeği resmen karımın parası benim param , benim param benim param diyor, ona paracı diyen yok. Kayınvalidesi bile kadından daha fazla hak sahibi alınan mülkte , başlıyor oğlumun malı diye. Bir rusun ya da avrupa ülkesinden ya da amerikalı kadının elinden alın bakalım maaşını sen yönetemezsin evin idaresi bende diyin, evlilikte alınan mala kayınvalidesi oğlumun malı diye burnunu soksun ya da aldığı kıyafete, bakım ürünlerine kadar karışın Tük kızlarına yaptığınız gibi size neler yaparlar. Ayrıca bir sürü yabancı türk evliliği gördüm ama durumu iyi olmayan adamla evlenen bir allahın kulunu görmedim. Her kadın milliyeti ne olursa olsun, eşinin bir geliri olmasını bekler çünkü.
Türk kızına yaptığınız gibi erkeğin yedi sülalesini kadının evine oğlumuzun evi sen karışamazsın mantığı ile doldurup hizmet bekleyin bakalım o yabancı kadın size neler yapıp neler söylüyor.
Ya da yabancı kadınada türk kızlarına yaptıkları gibi sen kadınsın evi işi senin görevin, çocuk senin görevin ben evin paşasıyım modunda dolaşsınlar bakalım neler söylüyor.
Ya da Türk kızına yaptığınız gibi geçmişinde bir erkek arkadaşı ile birşeyler yaşadığı için yollu muamelesi yapın size neler söylüyor.
Burda bile bir üye atıp tutmuş, yok bakire kalmak için türk kızları başka şeyler şeyler yapıyormuş, yabancılar yapmıyormuş, yaşadıklarını sahipleniyormuş , o kadın neden yapsın, o kadına ülkesinde böyle şey yapadı diye kimse onu ödürmüyor yada faişe yerine koymuyor, bizim zar bekçisi türk erkekleri bile konu yabancı olunca pek bir anlayışlı oluyorlar, yapılanın yanlış olduğunu bende kabul ediyorum ancak aynı durumda olan o yabancılarda olsa onların yapacağıda bizimkilerden farklı olmazdı zira toplum baskısı ortada çünkü.
Türk erkeğinin türk eşine yaptığı gibi cinsellik sadece benim mutlu olmam için yapılan bir eylem havasında takılsın yabancı kadına da bakalım , başımda kocam olsun diye boynunu eğip oturacak mı?
Bunuda bazı üylenin bana yaftaladığı gibi ırkçı olduğum için değil bizim milletin bu ezikliğinden gına geldiği için yazdım. İnsanların kültürleri farklıdır. Ama türk erkekleri iş yabancı olunca anlayış abidesi kesilip kadının her iyi harketini lütuf gibi gösterirken, türk kadını aynı şeylerin daha fazlasını yapmasına rağmen zaten kadının görevi gibi görüp , sonrada türk kızları şöyle böyle diye atıp tutuyorlar. O kadınlar kendi kültürlerinde rahatlar, erkeklerle eşitler, kimse onlara cinsel organı farklı diye ikinci sınıf insan muamelesi yapmıyor, zaten özünde insan fitratı aynı, sadece bazı insanlara yetiştikleri ortamlar farklı ve bazılarına verilen imkanlar diğerine verilmiyor, yoksa bir milletin diğerinden iyi yada üstün olması diye birşey yok.