Mesele bu degil, mesele yana yakila zengin koca aramak. Ben Almanya'dayim, burda erkekler kimsenin oyle pesinden falan kosmuyor genel olarak. Zengin erkek avini yapan taraf Ruslar oluyor, o apayri bir hikaye.
Benim soylemeye calistigim sey farkliydi, madem Rus kadinlar da para seviyor , Turk kadinlar da; neden cok yuksekz ekali Turk erkekleri Ruslara laf etmezken kendi kanlarindan canlarindan kadinlara kezban diyor? Turk erkekleri berbat genel olarak.
Soruya doneyim, ben satilik mal degilim, guzelligimi en cok para bicene satayim. Tipim gayet guzel, yuksek egitimliyim de, kazancim da iyi. Etrafimdaki erkekler de benimle ayni sosyokulturel taraftan. Ote yandan en son hoslandigim kisi (is arkadasim oluyor)den hoslanirken ne parasi umrumda oldu ne de baska bir sey. Cok tatli bir insan. Sevecen, cocugunu seviyor, kopegimi sevdi, hayvanlari seviyor. Muhabbeti tatli, kendi de tatli. Ne yapayim, satilik mal degerim yuksek oldugu icin bosanmis cocuklu bir adamdan hoslanmayayim mi? Degeri daha yuksek! daha parali! adamlara mi degis tokus yapayim kendimi? Ask, sevgi boyle seyler degiller. Seviyorsan seviyorsun o kadar. Evleneyim zengin koca olsun diye hesapla kitapla koca aramak baska, sevmek baska seyler.