- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
- 123
- Konu Sahibi ananotherlife
-
o zaman kriterlerine uygun sevgili bulucan arkadaşımMerhaba hanımlar,
Dert değil belki. Sadece konuşmak fikirlerinizi almak istiyorum. 15 aydır yürüttüğüm bir ilişkim var. Zaman zaman sevgilimin ilgisizligi yüzünden tartistik hatta bir ayrılık yasadik. İlgisizlik derken arayıp sormamayi kastetmiyorum. Arayip sorar . Ama sürpriz yapmaz, romantik birisi değildir kısaca bir odundur. Ben ise böyle şeyleri severim . Sürekli yapsın derdinde değilim . Yildonumumuzde ve doğumgünümde özel bir şey görmedim . Hatta şimdiye kadar iki doğumgünümde de bir pasta bir çiçek almadım. Ben de bu yüzden beklentimi düşürdüm. Olmasa da olur diyorum ama biliyorum ki icten içe istiyorum. Bunlar bizim güzel zamanlarımız. Bugün bir arkadaşımın sevgilisi olduğunu öğrendim . Yeni başlamışlar. Fotoğraflarını gösterdi. Sevgililer günde atlamis uçağa gelmiş sürpriz yapmış, Güllü masalar , romantik akşam yemekleri .. fakat kiskandigimi sakin düşünmeyin . Allah şahit ki hiç kiskanmadim. Hatta daha fazlası olur inşallah . Sadece kendi ilişkimi düşündüm . Ben mi alistirdim böyle. Benim suçum mu ? Bilmiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum. ..
Neden olmasada olur sen kadın değil misin ? İyi hıssetmek hakkın değil mi ? Bır çiçeği herkes alabılır bıraz kendınden tavız versın yoksa çocuklarının babası geldı mecburıyetın yok ?
15 ayinizi verdiginiz adama ne kolay odun diyorsunuz. Acaba hak ediyor musunuz sürprizi çok merak ettim.
benim de hevesim yok artık. çiçek sevmiyorum diyorum herkese.
o zaman kriterlerine uygun sevgili bulucan arkadaşım
Ayy mecbur musun ? İşine gelmıyorsa onun bas tekmeyı .
o kadar da değil :) bu yuzden bir ilişkiyi bitirmem. bu dısında gayet iyi giden bir ilişki
O zaman dert etmeyecksın artılaır eksısını kapatacak :))
Sosyal medya buna sebep oluyor bence boyle araştırmalarda yapılmış zaten. İnsanlar arkadaşlarında ya da takip ettikleri ünlülerde boyle seyler görünce,onların hayatlarına özeniyorlarmış imreniyorlarmış. Bana biraz oyle gibi geldi sizin sorununuz. Bir de beklenti icine girmek dogru degil yani. Ama Tabiki bu kadar biseyler istiyorsanız hayatınızdaki insandan memnun değilseniz hayatınıza uygun bir damat adayı bulmalisiniz benceMerhaba hanımlar,
Dert değil belki. Sadece konuşmak fikirlerinizi almak istiyorum. 15 aydır yürüttüğüm bir ilişkim var. Zaman zaman sevgilimin ilgisizligi yüzünden tartistik hatta bir ayrılık yasadik. İlgisizlik derken arayıp sormamayi kastetmiyorum. Arayip sorar . Ama sürpriz yapmaz, romantik birisi değildir kısaca bir odundur. Ben ise böyle şeyleri severim . Sürekli yapsın derdinde değilim . Yildonumumuzde ve doğumgünümde özel bir şey görmedim . Hatta şimdiye kadar iki doğumgünümde de bir pasta bir çiçek almadım. Ben de bu yüzden beklentimi düşürdüm. Olmasa da olur diyorum ama biliyorum ki icten içe istiyorum. Bunlar bizim güzel zamanlarımız. Bugün bir arkadaşımın sevgilisi olduğunu öğrendim . Yeni başlamışlar. Fotoğraflarını gösterdi. Sevgililer günde atlamis uçağa gelmiş sürpriz yapmış, Güllü masalar , romantik akşam yemekleri .. fakat kiskandigimi sakin düşünmeyin . Allah şahit ki hiç kiskanmadim. Hatta daha fazlası olur inşallah . Sadece kendi ilişkimi düşündüm . Ben mi alistirdim böyle. Benim suçum mu ? Bilmiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum. ..
tmm ama belli ki adamın yapısı bu fazla seçenek yok gibi bide sen ballandıra ballandıra anlatınca arkadaşının sevgilisini bu konuya baya takıldığını düşündümböyle kesip atmak doğru değil. ben bunun dışında erkek arkadaşını çok seviyorum. başka bir şikayetim de yok
tmm ama belli ki adamın yapısı bu fazla seçenek yok gibi bide sen ballandıra ballandıra anlatınca arkadaşının sevgilisini bu konuya baya takıldığını düşündüm
Sosyal medya buna sebep oluyor bence boyle araştırmalarda yapılmış zaten. İnsanlar arkadaşlarında ya da takip ettikleri ünlülerde boyle seyler görünce,onların hayatlarına özeniyorlarmış imreniyorlarmış. Bana biraz oyle gibi geldi sizin sorununuz. Bir de beklenti icine girmek dogru degil yani. Ama Tabiki bu kadar biseyler istiyorsanız hayatınızdaki insandan memnun değilseniz hayatınıza uygun bir damat adayı bulmalisiniz bence
Arkadaşınızın sevgilisiyle kıyaslama yapmışsınız ben ona istinaden söyledim. O zaman kendi isteklerinize beklentilerinize uygun birini bulun Mutlu oluninanın beklenti içinde değilim. 9 şubat doğumgünümdü. kutlama falan olmadı. hediyeyi de beraber almaya gittik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?