- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
- 123
- Konu Sahibi ananotherlife
-
benim sevgilim hediye almayan biri değildir alır sağolsun ama sanırım türk erkekleri bizim sosyal medyada gördüğümüz çiçekleri böcekleri alıcak yollarımıza güller sericek yapıda pek değiller. Yani bu hediye olaylarını pek beceremiyolar biz kadınlar gibi. bizler için çok önemli ama onlara zorunluluk gibi falan geliyo biraz. Eğer yanında çok mutluysanız özel günleri çok dert etmeyin ama en azından doğum günü için yıldönümü için kızarak değil belki ama beklenti içerisinde olduğunuzu ve gerçekten üzüldüğünüzü güzel bi dille ifade edebilirsiniz.
hahaha :))))
Konustunuz mu peki bu konuyu ya da hissettirdiniz mi bir şeyler beklediğinizi??Merhaba hanımlar,
Dert değil belki. Sadece konuşmak fikirlerinizi almak istiyorum. 15 aydır yürüttüğüm bir ilişkim var. Zaman zaman sevgilimin ilgisizligi yüzünden tartistik hatta bir ayrılık yasadik. İlgisizlik derken arayıp sormamayi kastetmiyorum. Arayip sorar . Ama sürpriz yapmaz, romantik birisi değildir kısaca bir odundur. Ben ise böyle şeyleri severim . Sürekli yapsın derdinde değilim . Yildonumumuzde ve doğumgünümde özel bir şey görmedim . Hatta şimdiye kadar iki doğumgünümde de bir pasta bir çiçek almadım. Ben de bu yüzden beklentimi düşürdüm. Olmasa da olur diyorum ama biliyorum ki icten içe istiyorum. Bunlar bizim güzel zamanlarımız. Bugün bir arkadaşımın sevgilisi olduğunu öğrendim . Yeni başlamışlar. Fotoğraflarını gösterdi. Sevgililer günde atlamis uçağa gelmiş sürpriz yapmış, Güllü masalar , romantik akşam yemekleri .. fakat kiskandigimi sakin düşünmeyin . Allah şahit ki hiç kiskanmadim. Hatta daha fazlası olur inşallah . Sadece kendi ilişkimi düşündüm . Ben mi alistirdim böyle. Benim suçum mu ? Bilmiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum. ..
Ben iliskimi bu sebeple bitirdim. Heyecan artik o kadar yoktu ki zamanla benim sevgim de azaldi. Ben de sizin gibi iliskide heyecan arayan tiplerdenim :) Eger sevgililigin getirdigi ozel anlari ozel kutlamalari yasayamayacaksak neden sevgiliyiz diye dusunurum hep. Ben bir de bunlari karsi tarafla acik acik konustugumda ' demek ki sen heyecab veremiyorsun' kiriciligiyla da karsilastim. Allah kimseye yasatmasin.Merhaba hanımlar,
Dert değil belki. Sadece konuşmak fikirlerinizi almak istiyorum. 15 aydır yürüttüğüm bir ilişkim var. Zaman zaman sevgilimin ilgisizligi yüzünden tartistik hatta bir ayrılık yasadik. İlgisizlik derken arayıp sormamayi kastetmiyorum. Arayip sorar . Ama sürpriz yapmaz, romantik birisi değildir kısaca bir odundur. Ben ise böyle şeyleri severim . Sürekli yapsın derdinde değilim . Yildonumumuzde ve doğumgünümde özel bir şey görmedim . Hatta şimdiye kadar iki doğumgünümde de bir pasta bir çiçek almadım. Ben de bu yüzden beklentimi düşürdüm. Olmasa da olur diyorum ama biliyorum ki icten içe istiyorum. Bunlar bizim güzel zamanlarımız. Bugün bir arkadaşımın sevgilisi olduğunu öğrendim . Yeni başlamışlar. Fotoğraflarını gösterdi. Sevgililer günde atlamis uçağa gelmiş sürpriz yapmış, Güllü masalar , romantik akşam yemekleri .. fakat kiskandigimi sakin düşünmeyin . Allah şahit ki hiç kiskanmadim. Hatta daha fazlası olur inşallah . Sadece kendi ilişkimi düşündüm . Ben mi alistirdim böyle. Benim suçum mu ? Bilmiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum. ..
Yalniz bizim iliskimiz en basindan beri boyle degildi ben o kismi kacirdim heralde. Sanirim sizin iliskiniz en basindan beri boyleymis. Bu durumda ne yapilir bilemiyorum. Karsindakini degistirmeye calisirsaniz ne kadar basarili olursunuz bilemiyorum. Kendisiyle bu konuyu konustugunuzda ne diyor acaba?Ben iliskimi bu sebeple bitirdim. Heyecan artik o kadar yoktu ki zamanla benim sevgim de azaldi. Ben de sizin gibi iliskide heyecan arayan tiplerdenim :) Eger sevgililigin getirdigi ozel anlari ozel kutlamalari yasayamayacaksak neden sevgiliyiz diye dusunurum hep. Ben bir de bunlari karsi tarafla acik acik konustugumda ' demek ki sen heyecab veremiyorsun' kiriciligiyla da karsilastim. Allah kimseye yasatmasin.Yani karar verecek olan sizsiniz. Ben omrumu onunla bu sekilde surdurebilirim bizim gelecegimiz var derseniz alismaya calisin. Ama ben boyle surduremem surekli diyorsaniz da baska seyler dusunmeniz gerekecek. 15 ay da cok kisa bir sure aslinda bu monotonluk icin. Ben bahsettigim olaylari 3. Yila yaklasirken yasamistim.
Ben iliskimi bu sebeple bitirdim. Heyecan artik o kadar yoktu ki zamanla benim sevgim de azaldi. Ben de sizin gibi iliskide heyecan arayan tiplerdenim :) Eger sevgililigin getirdigi ozel anlari ozel kutlamalari yasayamayacaksak neden sevgiliyiz diye dusunurum hep. Ben bir de bunlari karsi tarafla acik acik konustugumda ' demek ki sen heyecab veremiyorsun' kiriciligiyla da karsilastim. Allah kimseye yasatmasin.Yani karar verecek olan sizsiniz. Ben omrumu onunla bu sekilde surdurebilirim bizim gelecegimiz var derseniz alismaya calisin. Ama ben boyle surduremem surekli diyorsaniz da baska seyler dusunmeniz gerekecek. 15 ay da cok kisa bir sure aslinda bu monotonluk icin. Ben bahsettigim olaylari 3. Yila yaklasirken yasamistim.
konuştum sonra bıraktım.Konustunuz mu peki bu konuyu ya da hissettirdiniz mi bir şeyler beklediğinizi??
aklın yolu birArkadaşınızın sevgilisiyle kıyaslama yapmışsınız ben ona istinaden söyledim. O zaman kendi isteklerinize beklentilerinize uygun birini bulun Mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?