ukte mi bu ?

bir buket çiçek almak, güzel romantik bir yemek ayarlamak ne kadar zor ki ? olmuyor anlamıyor artık bir şey diyesim de yok

Konustunuz mu peki bu konuyu ya da hissettirdiniz mi bir şeyler beklediğinizi??

Ben iliskimi bu sebeple bitirdim. Heyecan artik o kadar yoktu ki zamanla benim sevgim de azaldi. Ben de sizin gibi iliskide heyecan arayan tiplerdenim :) Eger sevgililigin getirdigi ozel anlari ozel kutlamalari yasayamayacaksak neden sevgiliyiz diye dusunurum hep. Ben bir de bunlari karsi tarafla acik acik konustugumda ' demek ki sen heyecab veremiyorsun' kiriciligiyla da karsilastim. Allah kimseye yasatmasin. Yani karar verecek olan sizsiniz. Ben omrumu onunla bu sekilde surdurebilirim bizim gelecegimiz var derseniz alismaya calisin. Ama ben boyle surduremem surekli diyorsaniz da baska seyler dusunmeniz gerekecek. 15 ay da cok kisa bir sure aslinda bu monotonluk icin. Ben bahsettigim olaylari 3. Yila yaklasirken yasamistim.

Yalniz bizim iliskimiz en basindan beri boyle degildi ben o kismi kacirdim heralde. Sanirim sizin iliskiniz en basindan beri boyleymis. Bu durumda ne yapilir bilemiyorum. Karsindakini degistirmeye calisirsaniz ne kadar basarili olursunuz bilemiyorum. Kendisiyle bu konuyu konustugunuzda ne diyor acaba?

cesaret yok bende sanki 3 çocuklu kadınım. sürekli demiyorum ama bazen ara sıra geliyor böyle mutsuz oluyorum? acaba benden dolayı mı diye soruyorum. sanki benim hatammış gibi. en başından beri böyleydi.

Hayır canım senin suçun değil bazı şeyler insanın içinde olacak derler ya aynen öyle.. bence iyice düşün taşın daha iyisinin olmasını istiyorsan nokta koymayı bilmek gerekiyor ondan sonra Allah da gönlüne göre veriyor zaten yeter ki o cesareti göster.. ben hep bunu gördüm kendimde ve çevremde

Hayır canım senin suçun değil bazı şeyler insanın içinde olacak derler ya aynen öyle.. bence iyice düşün taşın daha iyisinin olmasını istiyorsan nokta koymayı bilmek gerekiyor ondan sonra Allah da gönlüne göre veriyor zaten yeter ki o cesareti göster.. ben hep bunu gördüm kendimde ve çevremde

3,5 yıllık evliyim öncesi de var tabi ki okulumu bekledik vs.eşim 1 haftadır iş seyahatinde yurtdışında.sevgililer gününde kapım çaldı ve kırmızı güllerle açtım sabah gözümü.taa oralardan çiçek siparişi vermiş...işte evliliği ayakta tutan bu ince çizgi...şimdi düşün bakalım evlenince ne olacak?

Ruhunu oksamayi beceremeyen adamdan sana pek hayir gelmez. ya bunu boyle kabul edeceksin yada onune bakacaksin.

" atlamis ucaga gelmis" cumlesini ben cok farkli anladim.

" ucaktan atlamis"... "ve pankart acmis" a dogru yol aldi benim beyinde.
Wauuww dedim.
Tam 4 kere okudum.
Neyse uyuyum ben daha fazla sacmalamadan.

Yorum olarak; bence burda sizin sucunuz yok. Sevgilinizinde sucu yok. Olmazsa olmuyordur. Eger bu kadar onem veriyosunz bunlara o zmn baska bi karakterde bi erkek bulmaniz gerekti.
Bunla idare ediceksinz.

Ben de aynı dertten muzdaribim hatta akşam bu yüzden kavga çıkarttım ve nasıl olduysa garip bir şekilde haksız çıktım
Yani bir çiçek almak, küçük bir hediye ne bileyim bi tatlı söz bu kadar mı zor ben anlamıyorum ki.
Sevgi, sadakat, güven yetiyor mu bir ilişkiyi ayakta tutmaya?
Şimdi böylelerse evlilikte ne olacak bu böyle gidecek mi? Odun adam nasıl yontulur?
Kafamda bu sorular beynimi tırmalarken konuna denk geldim... Gel bi sarılalım

Canım 15 ayda yapmadıysa yapmaz ya..Alışmaya çalış bence
Benimde 7,5 yıllık ilişkim var.Yok adam sürpriz yapmıyor,yapsa da beceremiyor
Ben trip atınca bir şeyler yapıyor,oda sürpriz olduğunu sanıyor..
Ben alıştım artık,sende alış bacım

GEcen gün universiteden bir erkek arkadasimla konusuyorduk. Sordum sevgiline ne aldin diye. Ayda 20-25 tane gül aliyormus, ayicik almis, bileklik gezilen ve yenen yemeklerde cabasi. Kizda sey diyormus odunsun hic romantik degilsin beni sevdiginden emin degilim. O ne yapiyor dedim. Beya güzel pasta yapiyor . KOnunu okuyunca nedense bu geldi aklima. BAzi erkeklerin fitratinda yok iste incelik. SEvgisini belli ediyorsa pekte sorun edilecek birsey degil.

Bilmiyorum ama bana garip geliyor.
Böyle çiçek almayan,hediye almayan,sürpriz yapmayan erkek!!!
Ben istemem böyle adamı hayatımda.
Bir demet çiçek almak,kolye almak çok zor değil bence.
Yok benim beklentim demişsin o zaman bir şey diyemem ama ben üzülürüm,biliyorum kendimi,ben de yaparım,alırım,karşılığını da beklerim açıkçası.

Canım ya huzurlu musun,seni seviyor mu,zor anlarında canı gibi koşar mi onlara bak bırak çiçeği böceği boş onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…