ukte mi bu ?

ilişkide tarafların birbirini istedikleri erkek/kadın tipine uydurmaya çalışmalarını ya da uydurmak istemelerini doğru bulmuyorum. milyar çeşit insan var bu dünyada. kimisi çok romantık tırı vırı her günü kutlar, kimisi daha relaxdır pek önem vermez. sizinki de çok önem vermeyen gruptan demekki. bu sizin için bu kadar önemliyse bu tarz şeylere sizin kadar önem veren biriyle ilişki yaşamanız daha doğru olur.

Ayda 20-25 gül nedir yaa ağliyciiim

Ayda 20-25 gül nedir yaa ağliyciiim

bosver canim ya ben arada anneme aliyorum bizde kendimize alalim. Benimkide hic almaz. Nasip olurda istemeye gelirse ondada simli gül alirim ki hic sevmem bu arada. Cok rahatsizsan ciddi anlamda konus ama beklentileri herzaman en ufak tutmakta fayda var. Benim takildigim seyler degil bunlar sonucta sevdigini hissetiyor kendi capinda :)

kader arkadaşım:)))

benimki de yapınca güzel olmaz beceremez bakalım yontmaya calışcam

Ben sevmem pek Çiçek aksın hediye aksın, evliyiz, eşimle birlikte seçeri hediye :)

Ana sizinki gibi yeni bir ilişkide bu romantizmin bir göstergesi de emektir. Daha birbirinizi tanıyorsunuz, sizi neyin Mutlu edeceğini keşfetmeye çalışmalı. Ben hoşlanmadım bu kadar kolaycılıktan. Zor kadın olmak bana göre değildir mesela, ama bu kadar kolaycı bir erkek de olmamak gerek.

Bence can sıkmakta sonuna kadar haklısınız, ana işte söylenince de bu işin kıymeti yok ki. Bundan ayrılınır mı, onu da bilemicem, sanki başka yerden bu kolaycılık patlak verir gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…