ukte mi bu ?

sevgililer gününü saçma buluyorum bu yüzden kutlamak istemedim. sadece doğum günleri ve yıl dönümü. inanın şimdiye kadar her şeyi beraber yaptık ve hiç gocunmadım. ama bir kadın olarak bazen olsa güzel olur diyorum. birlikte güzel vakit geçiriyoruz eğleniyoruz. ama bazen kendimi onun kankası gibi hissediyorum

Çok haklısın.

Hadi normalde her erkek sürpriz yapmaz ama yıldönümü, doğum günü özel günlerdir.

Rahatsızlığını hiç dile getirmedin mi?
Ben olsam direk yüzüne söylerdim valla

bazı erkeklerin yapısında yoktur, kanka konusunda seni anlıyorum :) bir kadın olarak sürekli hediyeler alayım, özel günler kutlayayım severim ama karşıdaki sevmiyorsa kanka moduna bile razı olunuyor bir süre sonra.. sıkma canını, birlikte planladığınız kutlamaları çek at sosyal medyaya :)

Senin suçun değil ama mizac meselesi bence. Bak burada o kadar kadınız ama hepimizin yorumu farkli konularda. Sevgilin babasindan gormemistir ya da yaşadığı ortamda öyle buyumemistir. Ben de jestlerden hoşlanırim ama şöyle düşün belki de o arkadasinin sevgilisi sadece gösteriş yapıyor? Sen sana hissettirdiklerine bak. Seni seviyor mu koruyup kolluyor mu? Başın sıkışsa yaninda mi? Bunlar evetse gerisi çok mühim değil bence.

bana iyi gelen yorumlardan. çok teşekkür ederim. evet bunun dışında gayet iyi birisi. ben de çok takmıyorum. ama bazen olsa güzel olurdu diyorum

Çok haklısın.

Hadi normalde her erkek sürpriz yapmaz ama yıldönümü, doğum günü özel günlerdir.

Rahatsızlığını hiç dile getirmedin mi?
Ben olsam direk yüzüne söylerdim valla

getirdim. ilk başlarda cok tartıştık. sonra boşverdim. ama benim dememle yapmasını istemem. aman ne bileyim

bu konuyu onunla hic konustun mu peki? bazen kadinlar his ve duygu yonunden yogun varliklar oldugumuz icin erkekleein icimizi okumasini istioruz hem de tam aksi yonde davranirken. mesela cevrenize cicek sevmem vs dionussunuz ya sevgilinizde de boyle bi algi olusturmus olabilir misiniz? zaten hoslanmio kasmiyim die dusunuo olabilir, karakter meselesi olabilir, herkes romantik olmayabilio, ama siz beklentinizi dile getiridiginizde en azindan bundan sonra dikkat edebilir bu tarz seylere

kutlama yapmadık şimdiye kadar. çok da severim böyle şeyleri. ama kısmet değilmiş. dogum gunum gecen haftaydı. istediğim hediyeyi söyledim birlikte aldık. o derece :) 10 yıllık evliyiz sanki. sosyal medyaya gösteriş için de atmam kesinlikle. sevmem öyle şeyleri. bize özel olsun isterim. sadece bana özel.

yazın hep bu yüzden kavga ettik. bu yıl daha iyi. bilmiyorum belki sahteden yapıyor. söyledim ama şimdi koyverdim gitti

bana iyi gelen yorumlardan. çok teşekkür ederim. evet bunun dışında gayet iyi birisi. ben de çok takmıyorum. ama bazen olsa güzel olurdu diyorum
Seni rahatlattiysam ne mutlu bana Olsa iyi olurdu tabii ama o da öyle. Diğer konularda sorununuz yokmuş Masallah ne güzel. Belki şunu yapabilirsin. Mesela laf arasında atıyorum şu çiçekler cok güzelmiş falan de . Begenini ona hissettir. Belki senin zevkini kestiremiyordur. Ama yine bir şey yapmazsa huyu o demek ki çok takma hatta hic takma derim. Önemli olan sana saygısı sevgisi ;-)

papatyaları çok çok çok severim. bunu da kendisi de biliyor. ama hiç almadı. ne kadar eder bir çiçek ? tabi önemli sevgi saygı. ama ilgi de önemli bence. bu ne böyle 10 yıllık evlilik gibi. zaten canım sıkkın geldim buraya yazdım. birisi de acaba sen hakediyor musun demiş. ne kadar cok üzüldüm. daha da cok canım sıkıldı. yorumunuz için çok teşekkür ederim

benim sevgilim hediye almayan biri değildir alır sağolsun ama sanırım türk erkekleri bizim sosyal medyada gördüğümüz çiçekleri böcekleri alıcak yollarımıza güller sericek yapıda pek değiller. Yani bu hediye olaylarını pek beceremiyolar biz kadınlar gibi. bizler için çok önemli ama onlara zorunluluk gibi falan geliyo biraz. Eğer yanında çok mutluysanız özel günleri çok dert etmeyin ama en azından doğum günü için yıldönümü için kızarak değil belki ama beklenti içerisinde olduğunuzu ve gerçekten üzüldüğünüzü güzel bi dille ifade edebilirsiniz.

Bu aslında çok büyük bir eksiklik. Ötelenecek, olmasa da olur denecek bir konu değil. Sen değerli olduğunu hissetmek istiyorsun. Romantizm belki kişiden kişiye şekil değiştirebilir ama her kadının hoşuna gider, dahası ihtiyaçtır. Aşkı besler. Romantizm olmayan ilişkiler bir noktadan sonra tıkanır. İnan bana istediğin romantizmi sana yaşatacak erkekler var, herkes senin sevgilin gibi değil. Sana burada ayrıl diyemem, ama maalesef bu ilişkinin seni uzun vadede tatmin edeceğini düşünmüyorum. Dediğim gibi senin isteklerinde ekstrem bir şey yok, sürekli çiçek böcek alsın istemiyorsun. Sana şunu söyleyebilirim, bu beklentilerinin karşılandığı bir ilişkiyi yaşamak ve şu an seninki gibi bir ilişkiyi yaşamak arasında dağlar kadar fark var. Birinci söylediğim ruhsal olarak seni çok daha fazla doyuracak bir ilişki. Bence bu konuyu sevgilinle konuşmalısın, hadi normal zamanlarda bir şey yapmıyor diyelim doğum günün ya da yıldönümü için neden özel bir şeyler düşünmüyor? İlişkisine özen gösteren bir erkek emin ol bunlara dikkat eder. Seni dikkate alıp belki bir şeyleri değiştirebilir. Ya da beklentilerini düşürüp bu şekilde mutlu olmaya çalışmalısın.

Her kadın ilgiyi hakeder bence Bak bazi erkeklerde şu var. Fazla simartmayayim mantığı. Tepeme çıkmasın gibi. Çünkü o şekilde yetistiriliyorlar. Bazıları mesela elinde çiçekle görülmekten utanıyor ama bunlar sevgililerini sevmedikleri anlamina gelmez ;-)

Ara ara durdukyere bana cicek alsan cok mutlu olurdum de .sen icine atip istemeyince,benim hatun cicekle bocekle ugrasmiyo ,bunlari sorun etmiyo ay ne mutlu bana diye geziyodur ortalikta ahaha.kadinin cicek tribi yapmayanina denk gelmis ondan mutlusu yoktur gari

geçen hafta doğum günümdü. ben söyledim istediğim şeyi gittik beraber aldık. artık bundan sonra hep böyle yapalım diyo:)

öyle tabi de. ne bileyim iki ucu boklu değnek:)

yazın bu yüzden ayrılma noktasına geldik. bir süre iyiydi. bir gül alıp gelmiş. gülleri de hiç sevmem. bir kere de çikolata. doğumgünümü de kutlamadık. yıldönümünde ormanda yürüyüş yaptık :) ben fazla bir şey istemiyorum. her zaman alsın da demiyorum. parasına yazık. öğrenci çünkü. hep fedakarlık yaptım gibi geliyor. söylüyorum bir iki şey yapıp bırakıyor. artık içimden de gelmiyor söylemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…