kaybetmek korkusu derim ben ona
yok mesajı normal atıyorsa konuyu deşeleyip daha da kötü olmak istemiyor demektir bazen ben de aynı taktiği kullanıyorumValla artık çokta korkmuyor gibi ama çözemedim
yok mesajı normal atıyorsa konuyu deşeleyip daha da kötü olmak istemiyor demektir bazen ben de aynı taktiği kullanıyorum
canım hemen kötü düşünceler getirme aklına bu tip zamanlarda hep en güzelini düşün en güzeli olsun ulaşabildin inşallah?
gecenin üçü diyorsunuz hala :) başına kötü birşey gelse bile ne yapabilirsin söyle bakalım elinden ne gelicek olan olur zaten pohpohlayın bakalım bunları ne olacak sonundaGecenın 3ü ama korkmaya başlamıştım
Yok tarladaydı..
Telefondan rahatsız olucak kimse yok veya uyuyan onu düşünüyorum zaten.
Gece evde olsa panik yapmam zaten nolabilir en fazla ağrısı veya midesi kötü olmuştur ailesi var ilgilenir ama tarla olduğu için korktuğumdan aradım.
gecenin üçü diyorsunuz hala :) başına kötü birşey gelse bile ne yapabilirsin söyle bakalım elinden ne gelicek olan olur zaten pohpohlayın bakalım bunları ne olacak sonunda
belliki senden sıkılmış ayrılmak için yapıyor
Kız açtı mı telefonu enişte
Catlakcan kendimi anlatamadim galiba, insanlari rahatsiz etmek derken sevgilini rahatsiz etmekten bahsettim, bu cocuk gece 3te uyumuyor mu, o saatte aramak bana garip geliyor. O saatte ben aramam, sevgilim de beni aramaz, uyurken rahatsiz etmem adami ve ben de o saatte aranirsam rahatsiz olurum.
Senin de gece 3te 2 saat yatmayip uyumayip 30 kere araman bana garip geldi birazcik. Yat uyu, neden 2 saat elinde telefonlasin?
Adami simartmak konusundaki gorusler zaten beni benden aldi katiliyorum.
Ee neden açmıyormuş. .Bakalım..
Banada öyle geliyor ama
Açtı kavgada ettik
Uyumuyordu işte.
Uyuyor olsa neden arıyayım zaten.
İş ceviriyo olamasın ne iş yapıyr kii.Erkekler genelde o durumda bakmaz etmez basit yalanla geçiştirir.Telefonu kaybetmiş olabilir desem illaki merak etceğini bilip araması lazım ?Erkek arkadaşıma ulasamiyorum köyde ve saat gecenin 3ü ama hala yazmadi..
Disarida uyuma ihtimali yok.
Uyusa bile kaç kere aradım duyardi uykusu agir değil.
Korkmaya başlıyorum artık
aaa olur mu o kadar rahatlık sonra ee adam niye beni aldatıyor böyle rahat bırakılırsa tabi iyi at koşturur.O rahatlığı verdiğinde ben olumlu düşüncem o keyf yapacak yok öle bi dünya yaYa kizlarin bu sevgiliye ulasamayinca paniklemesini anlamiyorum. Koy yeri iste tel cekmiyodur ne biliim amcasinda kalmistir da sarj aleti yoktur, olmustur illa bi aksaklik yarin ulasir sana
İş ceviriyo olamasın ne iş yapıyr kii.Erkekler genelde o durumda bakmaz etmez basit yalanla geçiştirir.Telefonu kaybetmiş olabilir desem illaki merak etceğini bilip araması lazım ?
Tanıdığınız ortak biri yokmu ulaşacak ?
Ya da tlf bozulmuştr ,rahatsızlanmış olabilir işi çıkmış arayamayack durumdadır.Hangi şehir
aaa olur mu o kadar rahatlık sonra ee adam niye beni aldatıyor böyle rahat bırakılırsa tabi iyi at koşturur.O rahatlığı verdiğinde ben olumlu düşüncem o keyf yapacak yok öle bi dünya ya
Anladım canım sende benm gibisin evhamlı bende cok evhamlanır 5 dk dan sonra düşün :) ay nebileyim ya söz konusu kurnaz tilki erkekler olunca insan herşyi bekliyor ;=)Yok ya köyde ne iş çevirmesi.
Hem yapıcağını çok sanmıyorum.
Bişeyi yokmuş çalıştığından sesten telefonu duymamış.
Atarlandı bide
Aslında aldatılmak rahat bırakmakla ilgili değil.
Kişilik meselesi..
Ama ben sevdiğimden merak ettim sıkmak değil bu bence veya bunaltmak
Anladım canım sende benm gibisin evhamlı bende cok evhamlanır 5 dk dan sonra düşün :) ay nebileyim ya söz konusu kurnaz tilki erkekler olunca insan herşyi bekliyor ;=)
Haha yani sevgiden degil aldatacak diye mi takip ediyosunuz adami yazik halinize ya :daaa olur mu o kadar rahatlık sonra ee adam niye beni aldatıyor böyle rahat bırakılırsa tabi iyi at koşturur.O rahatlığı verdiğinde ben olumlu düşüncem o keyf yapacak yok öle bi dünya ya
:))))) metropol takılamıyorm bebğim :)))) sevgi hikaye egomuza bişet olmasın :)Haha yani sevgiden degil aldatacak diye mi takip ediyosunuz adami yazik halinize ya :d
Beddua mı edıyon tutuyo kıs :) o hayat senin hayatım :) Doğru kalbi temiz tutunca Allah önümüze çıkartıyorKurnazlık tilkilik konusunda bu ilişki benim
Herşeyi ortaya çıkıyor çok şükür
Aynen evham var.
Geçen günde rahatsızdı korkmam o yüzden zaten.
Beddua mı edıyon tutuyo kıs :) o hayat senin hayatım :) Doğru kalbi temiz tutunca Allah önümüze çıkartıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?