Ulasamiyorum..

canım hemen kötü düşünceler getirme aklına bu tip zamanlarda hep en güzelini düşün en güzeli olsun ulaşabildin inşallah?

Catlakcan kendimi anlatamadim galiba, insanlari rahatsiz etmek derken sevgilini rahatsiz etmekten bahsettim, bu cocuk gece 3te uyumuyor mu, o saatte aramak bana garip geliyor. O saatte ben aramam, sevgilim de beni aramaz, uyurken rahatsiz etmem adami ve ben de o saatte aranirsam rahatsiz olurum.

Senin de gece 3te 2 saat yatmayip uyumayip 30 kere araman bana garip geldi birazcik. Yat uyu, neden 2 saat elinde telefonlasin?

Adami simartmak konusundaki gorusler zaten beni benden aldi katiliyorum.

gecenin üçü diyorsunuz hala :) başına kötü birşey gelse bile ne yapabilirsin söyle bakalım elinden ne gelicek olan olur zaten pohpohlayın bakalım bunları ne olacak sonunda

Bakalım..

belliki senden sıkılmış ayrılmak için yapıyor

Banada öyle geliyor ama

Kız açtı mı telefonu enişte

Açtı kavgada ettik

Uyumuyordu işte.
Uyuyor olsa neden arıyayım zaten.

Erkek arkadaşıma ulasamiyorum köyde ve saat gecenin 3ü ama hala yazmadi..
Disarida uyuma ihtimali yok.
Uyusa bile kaç kere aradım duyardi uykusu agir değil.
Korkmaya başlıyorum artık
İş ceviriyo olamasın ne iş yapıyr kii.Erkekler genelde o durumda bakmaz etmez basit yalanla geçiştirir.Telefonu kaybetmiş olabilir desem illaki merak etceğini bilip araması lazım ?
Tanıdığınız ortak biri yokmu ulaşacak ?
Ya da tlf bozulmuştr ,rahatsızlanmış olabilir işi çıkmış arayamayack durumdadır.Hangi şehir
Seni sallamıyor ve korkusu yok çünkü başka seyle meşgul yoksa aramaz olur mu kavgayı göze alrak cacık olmaz bundan dimmmmm

Ya kizlarin bu sevgiliye ulasamayinca paniklemesini anlamiyorum. Koy yeri iste tel cekmiyodur ne biliim amcasinda kalmistir da sarj aleti yoktur, olmustur illa bi aksaklik yarin ulasir sana
aaa olur mu o kadar rahatlık sonra ee adam niye beni aldatıyor böyle rahat bırakılırsa tabi iyi at koşturur.O rahatlığı verdiğinde ben olumlu düşüncem o keyf yapacak yok öle bi dünya ya

Yok ya köyde ne iş çevirmesi.
Hem yapıcağını çok sanmıyorum.
Bişeyi yokmuş çalıştığından sesten telefonu duymamış.
Atarlandı bide

aaa olur mu o kadar rahatlık sonra ee adam niye beni aldatıyor böyle rahat bırakılırsa tabi iyi at koşturur.O rahatlığı verdiğinde ben olumlu düşüncem o keyf yapacak yok öle bi dünya ya

Aslında aldatılmak rahat bırakmakla ilgili değil.
Kişilik meselesi..
Ama ben sevdiğimden merak ettim sıkmak değil bu bence veya bunaltmak

Anladım canım sende benm gibisin evhamlı bende cok evhamlanır 5 dk dan sonra düşün :) ay nebileyim ya söz konusu kurnaz tilki erkekler olunca insan herşyi bekliyor ;=)

Anladım canım sende benm gibisin evhamlı bende cok evhamlanır 5 dk dan sonra düşün :) ay nebileyim ya söz konusu kurnaz tilki erkekler olunca insan herşyi bekliyor ;=)

Kurnazlık tilkilik konusunda bu ilişki benim
Herşeyi ortaya çıkıyor çok şükür
Aynen evham var.
Geçen günde rahatsızdı korkmam o yüzden zaten.

Reactions: tse
Haha yani sevgiden degil aldatacak diye mi takip ediyosunuz adami yazik halinize ya :d

Kurnazlık tilkilik konusunda bu ilişki benim
Herşeyi ortaya çıkıyor çok şükür
Aynen evham var.
Geçen günde rahatsızdı korkmam o yüzden zaten.
Beddua mı edıyon tutuyo kıs :) o hayat senin hayatım :) Doğru kalbi temiz tutunca Allah önümüze çıkartıyor

Beddua mı edıyon tutuyo kıs :) o hayat senin hayatım :) Doğru kalbi temiz tutunca Allah önümüze çıkartıyor

Yok ya ne bedduası
Aynen ALLAHa dua edince cikartiyor :)

Reactions: tse
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…