Boşver ulaşma gene kafa karışıklığı yaşarsın mazallaaah...
Biraz kendini dinle illa birileriyle mi vakit geçirmek zorundasın ondan sonra habire kafa karışıklığı yaşarsın böyle...
Bence nişanlından ayrıldığın için düştüğün boşlukta 1 yıl önce reddedip üstüne nişanlandığın halde elinde başka kimse olmadığı için o çocuk gelmiş aklına. Niye peşine düşüyorsun ki bu kadar seni çok isteseydi senin peşini bırakmazdı zaten
Boşluğa düşmüşsünüz ondan geliyor aklınıza, ilgi açlığı çekiyorsunuz muhtemelen. Sırf ilgi ihtiyacı için hayatınıza birilerini almayın, kafa karışıklığı da bundan zaten aşk olmadığı için. O reddettiğiniz kişi çoktan kendi hayatına bakmış, başkasını bile bulmuştur hatta. Bencillik edip kafanıza göre insanların hayatına dahil olmayın, bu hoş değil.
Boşluktan o kişi aklınıza gelmiş, hisleriniz gerçek değil. Ben böyle düşünüyorum.
Ama ille de ulaşacam derseniz telefonu varmış ordan yürüyün işte.
Başka ne fikir verilebilirki, sosyal medya da yokmuş, ne önerilebilir yani??
Hayatında kimse yoksa, yazın gitsin.
Nişan atmanın üzerinden geçmiş 1 sene. Zaten 3 ayda kendimi toplamışım. Aylardır kafam rahat. O matem dönemini atlatali çok oldu. Bi süredir de ilgiye açlık hissetmiyorum.
yanlış mesaj gönder, aa senmiydin , yanlış oldu, nasılsın görüşmeyeli dersin. Ama telf Nu nerden buldun diyebilir. Kendinden eminsen, o da hala nişanlı vs değilse bir mesajla kendini tanıtıp hatır sorsan çok da ayıp olmaz bence . Sonuçta aranızda muhabbet de varmış . Niyeti yoksa zaten reddeder muhtemelen
Olur bence. Hem hatır sorarsın, baktın muhabbet ilerlerse seni üzmüştüm hakkını helal et dersin . Vicdanın da rahat eder hem . Zaten isterse devamını getirir, istemezse de sen de üstelemezsinWhatsapp bile kullanmıyo. Sms atarım en fazla. O zaman da direk kendimi tanıtıp konuya girmem gerek. Bir pişmanlığım da zor günlerinde ona bunları yapmış olmak oldu. Bi özür borcum olduğunu da düşünüyorum . Direk bunlari ilk mesajda sıralasam nasil olur ki
Içim içimi yiyo günlerdir. Dayanamayıp bu akşam yazicamOlur bence. Hem hatır sorarsın, baktın muhabbet ilerlerse seni üzmüştüm hakkını helal et dersin . Vicdanın da rahat eder hem . Zaten isterse devamını getirir, istemezse de sen de üstelemezsin
Hayırlısı olsun, arkadaşça yazın bakalım. Zaten olacağı varsa devamı ondan gelir, devamı gelmezse de olmayacakmış demekki dersiniz ,içinizde kalmamış olurIçim içimi yiyo günlerdir. Dayanamayıp bu akşam yazicam
Bence nişanlından ayrıldığın için düştüğün boşlukta 1 yıl önce reddedip üstüne nişanlandığın halde elinde başka kimse olmadığı için o çocuk gelmiş aklına. Niye peşine düşüyorsun ki bu kadar seni çok isteseydi senin peşini bırakmazdı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?