- 15 Eylül 2020
- 358
- 182
- 53
- Konu Sahibi cikolatalipankek
Önceden normal bir hayatım, iyi güzel bir çevrem vardı (ben öyle sanıyordum) arkadaşlarım vardı 5-6 tane baya samimi olduğum, bir tanesi de kuzenim olur hatta. Hep beraber vakit geçirirdik gezerdik eğlenirdik falan filan. Ben ülke değiştirdim, doğal olarak aramıza mesafe girdi, ve şu an hepsi ile fazla muhattabım kalmadı, ara ara bir kaç tanesi ile konuşuyorum ama o da nadiren. Hiç bana yazıp sormuyorlar ne yaptın nasıl gidiyor, adapte oldun mu falan filan diye. Eskisi gibi samimiyette kalmadı aramızda. Şimdi buradayım ve burada hiç arkadaşım da yok çevrem de yok, konuşup derdimi anlatacak sohbet edecek hiç kimsem yok, bu durum beni üzüyor, arkadaşlarımın beni hiçe saymaları sizce normal mı, neden öyle yaptıklarınıda anlamıyorum.. Yaşadığım yer küçük bir ilçe, dışarı çıkıp etmek pek uygun olmuyor, merkeze de uzağım. Yani bütün gün evdeyim. He birde nişanım var, ama kendisi bendem 800km uzaklıkta, yoğun çalışıyor ve sık görüşemiyoruz, 3 ayda bir falan. İşten gelince yorgun oluyor konuşuyoruz her gün ama onu da fazla yormak istemiyorum..
anlayacağınız büyük bir yalnızlığın içimdeyim
anlayacağınız büyük bir yalnızlığın içimdeyim