hayir . polemi yaratan damgasini yememek için. nasil kilitlenir yardimci olurmusunuz?Cevaplar yaralıyor mu sizi. Vah vah çok üzüldüm. Ne kadar minnoş kalbiniz var
Konu kilitlenince "Söylemek istediklerim içimde kalmasın" dedi galiba.Diğer konu kesmedi birde bunda mi ortalığı karıştırayim diyorsunuz?
Yöneticiler kapatırhayir . polemi yaratan damgasini yememek için. nasil kilitlenir yardimci olurmusunuz?
Polemik çıkarıyorsunuz zaten. Siz yazacaksınız biz cevap vermeyeceğiz öyle bi dünya yok.hayir . polemi yaratan damgasini yememek için. nasil kilitlenir yardimci olurmusunuz?
Hangi dil bu okuyamadım sonuna kadar. Kimmiş bu arkadaş?merhaba.
bir onceki topikim kilitli olmasi için tekrar konu açmak zorunda kaldim .
biz birbirimizi tanimiyoruz ama bazi davranişlar insanin içinde garip bir rahatsizliģe yol açabiliyor. bu davranişlarin ve ya onlara bir açiklama ve ya devami getimek, aslinda kimseye, ne size , ne bana etkinlik yaratmanmasi gerekir ama dediģim gibi garip hisler , bizi onlardan kurtulmaya mecburiyeti hissini ekliyor , şimdi bunun nedeni ve tahlili kalsin.
bir onceki topik de ben bir soru sormuştum. ozel mesajlarda jevebimi aldim saģ olsunlar veli konu içerisinde, sadece 2 kişi bana j verdi . ve 26 sayfa boyunca başka ve alakasiz yorumlar aldim . konu, daha çok kulture dayanarak devam etdi. ve benim arap larla kiyaslanmam. kalsin ki çokarkadaş israrla benim de arap olduģumu yazdilar ve çizdiler . evet kultur farkimiz varmiş ! bizim ayile sahile çekirdek dokmesini, balkona çiplak çikmak , kadinlari rahatsiz etmek , gurultu yapmak ve.... konulari çoktan geçmiş. biz hareketler , işaretler, lafi dinleyio anlamak ve duşunup tahlil edip sonra konuşmak , açiklamalari goz onune almak ve belki kendi fikrimizi deģiştirmek vs deyiz. bunlari çocuklarimiza oģretiyoruz. mesela benim terbiye seviyemde , sizin yerinizde olsam , once cevap veririm . mesela bursa bu neden le daha iyi yazim sonra fikrimi eklerim . ama bu nedenle gelmesenuz daha iyi olur yazarim . işte bu kultur farkidir haklisiniz. şimdi ben konu yorumlarini bir çok kişiyle daniştim . senelerdir akrabalik ve arkadaşlik yapan turkyelilerle. acayip tepkiler aldim ki kalsin . bunu ozel mesajlarda alinan fikirlerle birleştirdiģimde daha da şaşirdim . sizin kendi araniz da çok farklilik var ve nedense bu uyum sağlamaya değil , inzicar ve nefrete yol açmaktadir . hanginiz doģru hanginiz yanliş, bu benim bakiş açimdan tartişmaya kapali çunku bir , iki fikir deģil, toplomlari mukayese ve tartişmak seviyesine gelmedim daha.
ben sadece şaşira biliyorum . mesela yonetici arkadaş benim ip mi almanya gorup nasil irandanim diye hemen olumsuz yorum yapiyor .ozelde açikliyorum uyari gonderiyor! belki de bu konu yo gorur gormez benim uyeliģimi kaldiracaktir .
obur arkadaş 26 sayfa iza dan sonra suryeliler gelmesin diyor.
diģeri hakaret cezasi sorumu hemen kendine yorup cevap veriyor . hal bu ki ben eşimi vaz geçirmek için bu yoldan girip , gidersek birisi çocuģumuza goçmen olduģu için hakaret ederse, dava bile açamayiz diye soylemek istedim.
çoģu goçmen be mutecinin farkini bilmeģe işaret bile etmeden multeci ler den girip yaziyor da yaziyir.
diģeri eline almiş buyutucuyu bu kadar yorum içinde takila bilecek tek bir cumle ariyor ama hem fikirlerinin her tur konuşmasina susuyor.
neyse .
bozuk turkcem için ozur diliyerek hepinizi allaha emanet ediyorum
işte bu da yonetici arkadaşa sorulmali . irandan hemen hemen yabanci sitelerin hepsi filtre . biz vpn kullaniyoruz . bu farkli ip lerin gozukmesine neden ola bilir . bunu basit bir google yapmakla araştirabilirsiniz . her şey sizin kafanizda tesbit olmuş gibi olmaya bilir.Ben dusunuyorum. Bir insan Almanya'dan yazip neden İrani katistirir diye kara kara dusunuyorum.
Türkiye ye gelmek isteyen İranlı arkadaş.Hangi dil bu okuyamadım sonuna kadar. Kimmiş bu arkadaş?
ilk kaç satir da yazdim amaYahu gelmeme kararı almışsınız,özelden size kucak açan çok olmuş..
Aslında iranda değil almanyadaymışsınız.
Biz mülteci ve göçmeni ayırt edemiyormuşuz,size ısrarla arap diyormuşuz vs vs..
Napalım şimdi? Konunun amacı ne?
işte bu da yonetici arkadaşa sorulmali . irandan hemen hemen yabanci sitelerin hepsi filtre . biz vpn kullaniyoruz . bu farkli ip lerin gozukmesine neden ola bilir . bunu basit bir google yapmakla araştirabilirsiniz . her şey sizin kafanizda tesbit olmuş gibi olmaya bilir.
Biliyorum :) İroni yaptım.. Türkçesi gerilemiş iki günde.. Burada dahi istenmiyor. Anlasa..İran'dan Türkiye'ye yerleşmeye geleceklermis Bursa ,İzmir ve İstanbul hakkında fikir almak için konu açmıştı ama malum konu kilitlendi .Şimdi ortalığı az karıştırdım biraz daha devam edeyim diye yine konu açmış .
Ooo siz kaçırdınız o konuyu.Hangi dil bu okuyamadım sonuna kadar. Kimmiş bu arkadaş?
Onda banlanmadı bunda mı banlansın hahajaj
hayir efendim bizim çok saygin akraba ve arkadaşlarimiz var . neden oyle terbiye sizlik yapiim ki?Bir sonraki konu "pis türkler iyiki gelmemişiz" diye açılır gibime geliyor :)
He kaçırmışım ben o konuyu. Link var mı?Türkiye ye gelmek isteyen İranlı arkadaş.
geçen ortalığı karıştırmış baya kişiy banlatmıştı
Profili açık zaten iki konusu varHe kaçırmışım ben o konuyu. Link var mı?
Tartışmak istemeyen konu açmaz. Sizin derdiniz ortalık karışsın. Daha burada ortalığı karıştırıyorsunuz gelinde Allah bilirtmm. ben cevap yazmiyacam . ilk okul gibi tartişmak da istemiyorum . neden baziniz ozelde mesaj verdiler daha iyi anliyorum . neden konu açtiģimi da ilk başta yazdim . teşekkurler .
işte bu da yonetici arkadaşa sorulmali . irandan hemen hemen yabanci sitelerin hepsi filtre . biz vpn kullaniyoruz . bu farkli ip lerin gozukmesine neden ola bilir . bunu basit bir google yapmakla araştirabilirsiniz . her şey sizin kafanizda tesbit olmuş gibi olmaya bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?