Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım ben cd dosyası aldım büyüyklük olarakta görüntülere uygun oluyo banada bi arkadaşım tavsiye etmişti iyide oldu nereden nereye gelmişiz ilk görüntüde sade bi nokta şimdi ise bi bebek
benim oğlum şimdi 4 yaşındailk 6 haftalıkken gördüğümüz gebelik kesesinden bu yaşına kadar fotolarını koyduğum albümü var:)
en 7-8 tanesi ultrason görüntüsü..şimdi kendisine gösteriyom o ulrason görüntülerini:))
benim görüntülerde herhangi bir silinme olmadı. baştan beri albümde saklıyorum..
canım ben cd dosyası aldım büyüyklük olarakta görüntülere uygun oluyo banada bi arkadaşım tavsiye etmişti iyide oldu nereden nereye gelmişiz ilk görüntüde sade bi nokta şimdi ise bi bebek
benim oğlum şimdi 4 yaşındailk 6 haftalıkken gördüğümüz gebelik kesesinden bu yaşına kadar fotolarını koyduğum albümü var:)
en 7-8 tanesi ultrason görüntüsü..şimdi kendisine gösteriyom o ulrason görüntülerini:))
benim görüntülerde herhangi bir silinme olmadı. baştan beri albümde saklıyorum..
hımm Demekki Albumde de silinmeden durebiliyor. Sizin uzun süre olmasına karşın kalmıs. ben 8 Aylık hamileyim ilk çekilen ultrasyon fotografları silinmeye başlamıs sanırım hava ile temas siliyor.