- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi nehir nilll
-
qerçekten mi yaa bilmiorum :) rabbim hayırlısını nasip etsin canım nasıl tahmin yürüttün pekiKEsin erkek bak demedi deme
teşekkür ederim canm yorum için :)Erkek:)
bana da öle geldi ama doktor tam olarak belli deqil dedi , seninle dogum tarihlerimizde hemen hemen aynı :) 2 hafta var sadece seninkinin cinsiyeti belli mi pekiErkek gibi geldi
canım sende inş. hayırlısıyla kucagına alırsın bebeqini senin ki biraz daha büyük bizimkin den :) cinsiyetini biliyo musun , bir de kaçıncı hafta da ögrendin senerkek:)
Benim oğlum olacak Allah'ın izniylebana da öle geldi ama doktor tam olarak belli deqil dedi , seninle dogum tarihlerimizde hemen hemen aynı :) 2 hafta var sadece seninkinin cinsiyeti belli mi peki
amin cnm ne zaman öqrendin peki cinsiyeti :) biz 14+2 ' yiz ilk hamileliqim bende çok merak ediyorum cinsiyetini diqer kontrol de öqrenicez inş.Benim oğlum olacak Allah'ın izniylerabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah
ocak 15 de kontrole gidicem canım öqrendigimde yazarımmerak ettim vallaha
qerçekten mi yaa bilmiorum :) rabbim hayırlısını nasip etsin canım nasıl tahmin yürüttün peki
Bana öyle geldi, içime doğdu. Neden bilmiyorum ama tanımadığım insanların bebeklerinin cinsiyetini hemen anlayabilliyorum. Ama olmayadabilir. Ne zaman belli olacakmış?
15 ocak' a muayene tarihi verdi doktorum o zaman ögrnicem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?