Doğuma Hazırlık ultrason görüntüsünden Cinsiyet Tahmini :) bakabilir misiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım sende inş. hayırlısıyla kucagına alırsın bebeqini senin ki biraz daha büyük bizimkin den :) cinsiyetini biliyo musun , bir de kaçıncı hafta da ögrendin sen
slm canım amin cümlemizinki insallah.benimki kız cinsiyeti net olarak 22.haftamda ögrendim ondan önce 13-14. haftalarda kıza benzetti doktorlar hep.16. haftamda kız denildi ama %90 dedi doktorumuz.sonra ayrıntılı ultrasonda 22. haftamızda kesinlesti.

Canm bana da doktorum 12+4 iken kıza benziyor ama belli değil dedi sence bilme payı ne erken gibi sanki değil mi kontrole 2 hafta var daha o zaman tam 17 haftalık oluyor bilme yüzdesi daha çok olur o haftada heralde ?¿

12. haftada erkek dendiyse erkek olma olasılığı yüksek oluyor çünkü erkek çocuğun çıkıntısı oluşuyor. Kız dendiyse değişme olasılığı var. Ama kesin cinsiyet için en erken tahmin erkekte 12. kızda 16. haftadır diye düşünüyorum

Teşekkür ederim canım bende öyle düşünüyorum erken henüz , ilk başta ultrason fotoğrafı var bakıp tahmin de bulunur musun :)

Canim altin alyansi ipe baglayip sag elinle ipi tutuyorsun. Sol elini karninin uzerinde tutup ipi sol elinin avucun uzerinde yuzuk eline degmeyecek ama cok da yukarda olmayacak. Elin sabit ip sallanmayacak. İp kendi sallanmaya basliyor eger donuyorsa kiz ileri geri gidiyirsa erkek. Ben kendimden ornek vereyim ilk cocugum kiz simdi erkek bekliyorum. İlkinde döndu. Ayni islemi tekrar yaptim ikincisinde ileri geri gitti. Tabi bunun bilimsel hic bir dayanagi yok hurafeama tutanda cokmus.nette okumustum ben de. Tabi Allahtan baskasi bilemez oncelikle saglikli olsunlar

Yüzük testi nasıl oluyor Canm hiç duymamıştım :)

Ben yapmıyorum pek öyle şeyler ama yine de denerim :) hayırlı olsun bu arada sen kaç haftalık hamilesin

Canm bana da doktorum 12+4 iken kıza benziyor ama belli değil dedi sence bilme payı ne erken gibi sanki değil mi kontrole 2 hafta var daha o zaman tam 17 haftalık oluyor bilme yüzdesi daha çok olur o haftada heralde ?¿
canım erken bence ama kıza benzetilenler genelde kız cıkıyor bide tecrübeli doktorlar anlıyor,17 haftalıkken daha netlesir...

Kızlar dr bişey demedi bi bakarmsnz anlayan olcakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…