Doğuma Hazırlık ultrason görüntüsünden Cinsiyet Tahmini :) bakabilir misiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Nubuna gore yorumda bulunan biri vardi Orkide sanirim orayada bi foto koy..sanki cikintisi kiz gibi geldi bana ama sadece tahmin benimki

Ben çok anlamıyorum bebegin hayırlı olsun ben de hamileyim ayni merak ediyorum senin gibi 2. bebeğim bir kizim var.16 ocakta ben de ogrenecegim inşaallah

aynen canım bebişlerimizin arasında 1 hafta var sadece :) bende 15 ocak ta ögrenicem ilk hamileligim benimde allah saglıklı bi şekilde dünya' ya getirmemizi nasip etsin inş. sende ögrenirsen yazarsın buraya senin nasıl gidiyor hamilelik

evet bebislerimiz ayni zamanda doğacak inşaallah ilk te çok heyecanlı oluyor. Gerçi benim ikinci ama ilk gibi heyecanlı yım. Sen benden bir gunonce ogreneceksin :)benim hamileliğin Zor geçiyo asermem var bir de aşırı halsizlik 3 kilo verdim.senin nasıl gidiyor hamilelik

Benim çok heyecanlı geçiyo dediqin qibi herqün yeni bilgiler ediniorum bebeqim için :) benim bel aqrılarım fazla oluyor bazen aqrıdan gözlerim doluyor mide bulantılarım ilk başlarda aşırı fazlaydı 3 kilo verdim.. şimdi kalmadı o kadar sadece tiksinmeler oluyor onun haricinde iyi

sen de benim gibi kilo vermişsin kızımda kilo vermemiştim 12 kilo aldım doğuma kadar.Doğumdan 6 gün sonra 8 kilosu gitti 1 ayda hepsi.Uyku hali bende de var kızıma tv açıyorum evi tehlikeden arındırıyorum sonra uyuyorum ama kulağım hep kızımda 5 yaşında ama yine de boş bırakmamak lazım.Kaç kilo ile başladın hamileliğe..

aynen valla haklısın her zaman tehlikeli oluyorlar ne yapsan da maşallah bu arada kiloları hemen vermissin darısı bizim başımıza ben 54 kiloyum şuan hamile kaldıqımda 56.5 ' du .. Peki sen kaç kilosun şuan canm

Bende hemen hemen 14+ 3 du galiba öğrendim % 80 erkek dedi 16+1 de gittim kesin erkek dedi
hayırlısıyla doqar inş . canm ben en son qittqmde erkendi 12+4 haftalıktı ama doktor kıza benziyor ama belli deqil tam olarak dedi diqer kontrol de 17 haftalık olucak o zaman belli olur büyük bi ihtimal doktor renkli ultrasonla bakıyor zaten , seninki de mi renkli ultrasondu ?

Kızlar geç belli oluyor canım. Renkli ultrason du.

12+3ken doktorum belli değil ama kemik yapısından % 90 erkek dedi yanılma olur mu bi sonraki gidişimde görmeden bu kadar net konuşması yanlış değilmi

12+3ken doktorum belli değil ama kemik yapısından % 90 erkek dedi yanılma olur mu bi sonraki gidişimde görmeden bu kadar net konuşması yanlış değilmi
Canm 12+3 çok erken daha , bana da 12+4 'ken kıza benziyor ama belli degil dedi cıkıntı olmayınca öle söylüyorlar zaten o haftalarda çok kücük oluyorlar net konuşmak yanlış yani bende diger kontrolu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…