- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
- Konu Sahibi nehir nilll
-
canm koydum oraya da yandan foto istediler yandan olan yoktu o yüzdn yorum yapamadılarNubuna gore yorumda bulunan biri vardi Orkide sanirim orayada bi foto koy..sanki cikintisi kiz gibi geldi bana ama sadece tahmin benimki
evet bebislerimiz ayni zamanda doğacak inşaallah ilk te çok heyecanlı oluyor. Gerçi benim ikinci ama ilk gibi heyecanlı yım. Sen benden bir gunonce ogreneceksin :)benim hamileliğin Zor geçiyo asermem var bir de aşırı halsizlik 3 kilo verdim.senin nasıl gidiyor hamilelikaynen canım bebişlerimizin arasında 1 hafta var sadece :) bende 15 ocak ta ögrenicem ilk hamileligim benimde allah saglıklı bi şekilde dünya' ya getirmemizi nasip etsin inş. sende ögrenirsen yazarsın buraya senin nasıl gidiyor hamilelik
Bende hemen hemen 14+ 3 du galiba öğrendim % 80 erkek dedi 16+1 de gittim kesin erkek dediamin cnm ne zaman öqrendin peki cinsiyeti :) biz 14+2 ' yiz ilk hamileliqim bende çok merak ediyorum cinsiyetini diqer kontrol de öqrenicez inş.
Oğluşun sağlıkla gelsin inşaallah.Bir şeyi merak ediyorum bebeğin sağ tarafta mı sol tarafta mı??Bende hemen hemen 14+ 3 du galiba öğrendim % 80 erkek dedi 16+1 de gittim kesin erkek dedi
aynen valla haklısın her zaman tehlikeli oluyorlar ne yapsan dasen de benim gibi kilo vermişsin kızımda kilo vermemiştim 12 kilo aldım doğuma kadar.Doğumdan 6 gün sonra 8 kilosu gitti 1 ayda hepsi.Uyku hali bende de var kızıma tv açıyorum evi tehlikeden arındırıyorum sonra uyuyorum ama kulağım hep kızımda 5 yaşında ama yine de boş bırakmamak lazım.Kaç kilo ile başladın hamileliğe..
hayırlısıyla doqar inş . canm ben en son qittqmde erkendi 12+4 haftalıktı ama doktor kıza benziyor ama belli deqil tam olarak dedi diqer kontrol de 17 haftalık olucak o zaman belli olur büyük bi ihtimal doktor renkli ultrasonla bakıyor zaten , seninki de mi renkli ultrasondu ?Bende hemen hemen 14+ 3 du galiba öğrendim % 80 erkek dedi 16+1 de gittim kesin erkek dedi
Amin canım sol da :)Oğluşun sağlıkla gelsin inşaallah.Bir şeyi merak ediyorum bebeğin sağ tarafta mı sol tarafta mı??
Kızlar geç belli oluyor canım. Renkli ultrason du.hayırlısıyla doqar inş . canm ben en son qittqmde erkendi 12+4 haftalıktı ama doktor kıza benziyor ama belli deqil tam olarak dedi diqer kontrol de 17 haftalık olucak o zaman belli olur büyük bi ihtimal doktor renkli ultrasonla bakıyor zaten , seninki de mi renkli ultrasondu ?
Canm 12+3 çok erken daha , bana da 12+4 'ken kıza benziyor ama belli degil dedi cıkıntı olmayınca öle söylüyorlar zaten o haftalarda çok kücük oluyorlar net konuşmak yanlış yani bende diger kontrolu bekliyorum12+3ken doktorum belli değil ama kemik yapısından % 90 erkek dedi yanılma olur mu bi sonraki gidişimde görmeden bu kadar net konuşması yanlış değilmi
Kız kız buraya yazıyorum :)Canm 12+3 çok erken daha , bana da 12+4 'ken kıza benziyor ama belli degil dedi cıkıntı olmayınca öle söylüyorlar zaten o haftalarda çok kücük oluyorlar net konuşmak yanlış yani bende diger kontrolu bekliyorum
Peki canm bekliycez artık :) ama çok merak ediyorum ben ... senin ilk hamileliqin miKızlar geç belli oluyor canım. Renkli ultrason du.
yaa siz böle kesin konuştukça iyice merak ediorum :) Nasıl bi duyguymuş bu yaa bi ögrenseydimKız kız buraya yazıyorum :)
Hayırlısı canm rabbim gönlüne gore versinyaa siz böle kesin konuştukça iyice merak ediorum :) Nasıl bi duyguymuş bu yaa bi ögrenseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?