Doğuma Hazırlık ultrason görüntüsünden Cinsiyet Tahmini :) bakabilir misiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kız olma ihtimali hiç mi yok acaba kızlar 12+3 burda haftaya gidecem umarım doktor yanılıyodur

Umudunu kesme banada ilk basta erkek dedi doktor daha sonra kiz simdi cok kucuk 16. Haftanda bikere daha git ozaman net olarak soyler

Deniz ve nehir hanımlar ikinizinde kiz bence :)
Rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere , 10 gün kaldı kontrole o zaman 17 haftalık oluyor cinsiyeti de netleşir o haftada .. Bazen sabredemiyorum kontrolden önce başka bi doktora gidip ögrenmek istiyorum cinsiyetini :)

Valla yerinde olsam kesin giderdim baska doktora :) benim gibi hamile kalmaya çalışanlara varmı tavsiyem

Valla yerinde olsam kesin giderdim baska doktora :) benim gibi hamile kalmaya çalışanlara varmı tavsiyem
canım biz bir sene yapmadık çocuk , sonra bebegimizin olmasına karar verdik 2 ay başarısız oldu 3. ayda oldu bebisimiz en önemlisi yumurtlama günlerin oluyor ovulasyon testi kullanmanızı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…