- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
- Konu Sahibi nehir nilll
-
Burda erkek gibi nubu yukari dogru
gösteriyor işte ben gördüm kız :)
Bende oyle dusunuyorum keske erkek olsaydi hayirlisiDeniz ve nehir hanımlar ikinizinde kiz bence :)
Hayirlisi olsun saglikli olsunda allah gönlüne gore versin ilk bebismiBende oyle dusunuyorum keske erkek olsaydi hayirlisi
Erkek canm bariz belliEki Görüntüle 1361834 Kız olma ihtimali hiç mi yok acaba kızlar 12+3 burda haftaya gidecem umarım doktor yanılıyodur
Erkek canm bariz belli
Hayirlisi olsun saglikli olsunda allah gönlüne gore versin ilk bebismi
Erkek canm bariz belli
Allah gonlune gore versin canm ama erkek :)Benim hala umudum var :)
Allah bağışlasın allah bizlerede nasip etsinYok degil 12 yasinda bi kizim daha var tesekkur ederim sagolun
Rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere , 10 gün kaldı kontrole o zaman 17 haftalık oluyor cinsiyeti de netleşir o haftada .. Bazen sabredemiyorum kontrolden önce başka bi doktora gidip ögrenmek istiyorum cinsiyetini :)Deniz ve nehir hanımlar ikinizinde kiz bence :)
canım 12 haftalık bebegin görüntüsü böyle oluyor , yani çok küçük daha diger kontrolü bekle derim benBenim hala umudum var :)
Valla yerinde olsam kesin giderdim baska doktora :) benim gibi hamile kalmaya çalışanlara varmı tavsiyemRabbim hayırlısını nasip etsin bizlere , 10 gün kaldı kontrole o zaman 17 haftalık oluyor cinsiyeti de netleşir o haftada .. Bazen sabredemiyorum kontrolden önce başka bi doktora gidip ögrenmek istiyorum cinsiyetini :)
canım biz bir sene yapmadık çocuk , sonra bebegimizin olmasına karar verdik 2 ay başarısız oldu 3. ayda oldu bebisimiz en önemlisi yumurtlama günlerin oluyor ovulasyon testi kullanmanızı öneririmValla yerinde olsam kesin giderdim baska doktora :) benim gibi hamile kalmaya çalışanlara varmı tavsiyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?