- Konu Sahibi nehir nilll
-
Bizde 1 sene yapmadık 5. Ayimiz doktora gebelik takibi yaptiriorum ama ovulasyon testi denemedim hiccanım biz bir sene yapmadık çocuk , sonra bebegimizin olmasına karar verdik 2 ay başarısız oldu 3. ayda oldu bebisimiz en önemlisi yumurtlama günlerin oluyor ovulasyon testi kullanmanızı öneririm
Bu ay kesin dene o zaman cnım eczaneden al orda kesin yumurtlama günün çıkıyor benim tavsiyem bu ..Bizde 1 sene yapmadık 5. Ayimiz doktora gebelik takibi yaptiriorum ama ovulasyon testi denemedim hic
Sabah ilk isim almak olucak teşekkür ederim bat 24 benim ne zaman denemeliyim peki testleriBu ay kesin dene o zaman cnım eczaneden al orda kesin yumurtlama günün çıkıyor benim tavsiyem bu ..
Canm tam 30 gündü geçen ay Baya geciktimKaç günde bir adet görüyorsun canım birde adetlerin düzenli mi ?
Kac gun geciktiğini bile hatırlamıyorumCanm tam 30 gündü geçen ay Baya geciktim
tmam canım gecikmesi strese baglı bişeydir sen stres yapma sakın olacagına inan yeter sadece .. ovulasyon testini eczaneden aldıgında eczacıya bile sormana gerek yok icindeki recete de yazacaktır nasıl ve hangi tarihlerde kullanacagın .. içinde 5 -6 tane test bulunuyor kullanımı basit ve fiyatı da uygun bişeKac gun geciktiğini bile hatırlamıyorum
Sagol canm allah razı olsuntmam canım gecikmesi strese baglı bişeydir sen stres yapma sakın olacagına inan yeter sadece .. ovulasyon testini eczaneden aldıgında eczacıya bile sormana gerek yok icindeki recete de yazacaktır nasıl ve hangi tarihlerde kullanacagın .. içinde 5 -6 tane test bulunuyor kullanımı basit ve fiyatı da uygun bişe
Erkek gibi canmEki Görüntüle 1362976 Eki Görüntüle 1362977 Bana da bakar misiniz ?Tesekurlerr
önemli degil canım , faydam olursa sevinirim Big GrinSagol canm allah razı olsun
Eki Görüntüle 1362976 Eki Görüntüle 1362977 Bana da bakar misiniz ?Tesekurlerr
Erkek gibi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?