Doğuma Hazırlık ultrason görüntüsünden Cinsiyet Tahmini :) bakabilir misiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım biz bir sene yapmadık çocuk , sonra bebegimizin olmasına karar verdik 2 ay başarısız oldu 3. ayda oldu bebisimiz en önemlisi yumurtlama günlerin oluyor ovulasyon testi kullanmanızı öneririm
Bizde 1 sene yapmadık 5. Ayimiz doktora gebelik takibi yaptiriorum ama ovulasyon testi denemedim hic

Kac gun geciktiğini bile hatırlamıyorum
tmam canım gecikmesi strese baglı bişeydir sen stres yapma sakın olacagına inan yeter sadece .. ovulasyon testini eczaneden aldıgında eczacıya bile sormana gerek yok icindeki recete de yazacaktır nasıl ve hangi tarihlerde kullanacagın .. içinde 5 -6 tane test bulunuyor kullanımı basit ve fiyatı da uygun bişe

Sagol canm allah razı olsun

Kızlar fala inanma falsizda kalma demişler ama resmi yükleyemedim bi avatar resmime baksanıza :))))

Benim içinde tahminde bulunur musunuz?

Eklentiler

• bebek.webp
    9 KB · Görüntüleme: 158

14 + 3 arkadaslar bnada tahmin yurutursenz sevinirim :)

12 ve 16 haftalıkken gittim ikisinde de doktor % 90 erkek bi çıkıntı gibi bişe var bacak arasında yumurtalar inmemiş % 10 yanılma payı var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…