ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

turkmengelini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.046
34
0
Sivas
yeni hamilelere güzel olur.hafta hafta görmüş oluruz.

ben başlayayım. şuan 10+1 im.bu bebeğim 6. haftayı doldurduğunda ilk görüntümüz.bu arada hepsi abdominal yani karından bakıldı.. 6. haftada kalp atışı vardı ama dinletmedi çok küçük diye. 9+3 te 5 sn. falan dinledim.ooooofff hiç o kadar mutlu olmamıştım..
onu da yazalım isterseniz.
haftası
boyu
kalp atışı
abdominal mi vajinal mi...
işte oğlumun ilk ve son haliii:))

Eki Görüntüle 413832 Eki Görüntüle 413833 Eki Görüntüle 413834 Eki Görüntüle 413836 Eki Görüntüle 413837 Eki Görüntüle 413838 Eki Görüntüle 413839 Eki Görüntüle 413840 Eki Görüntüle 413841 Eki Görüntüle 413842

Eklentiler

• $DSC00311.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 1.981
  • $DSC00312.webp
    15 KB · Görüntüleme: 1.145
  • $DSC00310.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 1.139
  • $DSC00288.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 1.012
  • $DSC00286.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 973
  • $DSC00287.webp
    19 KB · Görüntüleme: 1.170
Son düzenleme:
allahım iki resim arasında ne kadar fark var . ne çabuk büyüyorlar. rabbimin mucizesi işte.

allahım iki resim arasında ne kadar fark var . ne çabuk büyüyorlar. rabbimin mucizesi işte.

ben de şok olmuştum:)):97::97:

yatıyordum. ekrana bir baktım benim nokta kadar fındığım kocaman olmuş. "ne kadar büyümüş" dedim. doktor güldü. sesi açtı. güm güm güm... kalbini ilk defa duydum. sen başla doktorun önünde ağlamaya. erkek bir de doktor. adam "ilk bebeğin mi" diye sordu. "evet" dedim..

harikaydı..
Rabbim herkse nasip etsin inş.

Süper paylaşım olmuş kızlar. ben de bakıp bakıp şaşırıyorum ultrason görüntülerimize :))
geçen hafta 4 mm olan bebeğim şu an 12 mm olmuş. çok büyümüş :) gerçi sizinkilere göre hala minik ama :)))
Maşallah size de bebişlerinize de...

Oy oy yerim onları.Siz hele bir de elleri ayakları oluşnca görün güzellikleri.O minicik ellerini yüzlerine götürmeler, bacaklarını oynatmalar falan Allah'ım neler yaratıyor ya
Benim de bebişim 13 haftalık oldu bende resmini koyacam fakat bugün çok işim var malesef sonraya kaldı şimdilik
Bence en güzeli de güm güm kalp atışlarını dinlemek

ben her gün giremesem bile mutlaka koyalım arkadaşlar. internette görüntüler var ama çoğu vajinal. yani daha yakından. her şeyi belli oradaki bebeklerin. ama bizim genelde karından bakılıyor. insanın morali bozuluyor."benimki niye daha küçük çıkmış" diye..

burada daha gerçekçi görüntüler olur.

Çok güzeller masaallahhhhhh çok duygulandim Allah'ım evlâtlarınızı size bagislasin ...

Çok güzeller masaallahhhhhh çok duygulandim Allah'ım evlâtlarınızı size bagislasin ...

canım...biliyorum ne hissettiğini..ciğerinin köşesinin ince ince yandığını...aynısını yaşadım çünkü...

eminim Allah en kısa, en uygun, en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebek verecek sana.

Canım bebeklerinize bakarken İnan ki çok sevindim çok mutlu oldum bir mucize bu ya sizin resimleri görünce kendi acımı biraz olsun unuttum içinizde bir can taşıyorsunuz Rabbim sizi ve bebeklerinizi korusun...hamilelerin duaları etkili olurmuş dualarınız için çok çok saolun...

dualarım seninle canım..i,nşallah senin müjden de benimki gibi çabucak gelir..

Çoooookkk güzelll Konuya abone oluyorum, takipteyim..
Bizimkinin daha kesesinin resmi var 5 haftalık :26:3 hafta sonra insallah eklerim ben de.

görünce çok seviniyor insan, umutlanıyor, ama yine de... ya ben çok kötü bir düşük yaşadım ya da fazla duygusaldım. sen en güzeliyle karşılaş, mutlu ol inşallah..

çok iyi olmuş bu başlık eline sağlık canım
ben şimdi işteyim de eve gideyim bende yükleyeyim hemen bebişim eksik kalmasın:124:

oh oh oh
buyrun kızlar, çoğalalım ki daha fazla resim olsun.

haftanızı
boyunu
abdominal-vajinal hangisiyse onu
kalp atımını belirtirseniz daha faydalı oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…