- 31 Aralık 2010
- 2.760
- 329
- 163
- Konu Sahibi turkmengelini
-
devamı gelirse çok güzel olur her yerden her haftadan hamileler gelse keşke hadi bir fotoğrafta benden olsun bebeğimin ilk fotoğrafı şimdi büyüdü teyzeleri inşallah yenileri de ekleriz
Merhaba,
iyi bir konu olmuş bizde 16+6 yız yarın bende ilk görüntüleri yüklemek istiyorum insan baktıkça hayretlere düşüyor...Allahıma şükür insana benzeyen halini göreceğim günleri bekliyordum..Darısı olmayanların başına Allah herkese bu güzelliği yaşatsın...
çok sağol paylaşımın için. bu resim 6 hafta 3 günlükken abdominal sanırım değil mi?
kalp atışı var mıydı hatırlıyor musun?
yeni başlayanlar için değerli bu bilgiler..
aylara göre paylaşım bölümnde her ayın hamilelerine attım linki. umarım paylaşımlar artar.
ahh pardon canım unutmuşum açıklama yapmayı
evet 6+3 karından ultrasonla bakıldı kalp atışları da duyuldu beni hiç üzmedi yavrucuğum
bu nazar boncukları tüm fotoğraf yükleyeceklere nazar değmesin bebeklerimize de bize de
selam kızlar haziran anneleri topiğinden geliyorum benim doğumuma 2 hafta kaldı darısı sizlere inşallah bikaç foto bende eklicem ama tam haftalarını hatırlamıyorum ortalama yazarı
Eki Görüntüle 205380 bu 34 35 hafta
Eki Görüntüle 205379 bu 30+3
Eki Görüntüle 205378 bu sanırım 15. 17. haftamda yeniyken
selam kızlar haziran anneleri topiğinden geliyorum benim doğumuma 2 hafta kaldı darısı sizlere inşallah bikaç foto bende eklicem ama tam haftalarını hatırlamıyorum ortalama yazarı
Eki Görüntüle 205380 bu 34 35 hafta
Eki Görüntüle 205379 bu 30+3
Eki Görüntüle 205378 bu sanırım 15. 17. haftamda yeniyken
allaa alllaaa niye ben bu ultrason fotolarını benzetemiyorum
Net mii, evirdim çevirdim bi türlü çözemedim :26:Bulanık sanırım ondan anlayamadım.Son 26 gününmüş, kolayca doğuruverirsin inşallahoyyyyyyy yerim ben onuuu
ya karından mı bunlar?
yüzü ne kadar net.. ağlayacağım şimdi.
oyyyyyyy yerim ben onuuu
ya karından mı bunlar?
yüzü ne kadar net.. ağlayacağım şimdi.
slm kızlaaar. yarın 27. haftaya gırıcez.
bı kızım olcak ıns.
bende sızlerle resımlerı paylasmak ıstedım ( cok var ama pc de olan 2tane var onları yukluyorum)
Eki Görüntüle 205383 bu ıkı hafta once 25 haftalıkken
Eki Görüntüle 205382 bu 16 haftalıkken
kız nasıl benzetemediniz?
bebeğin yüz ifadesi bile belli. 30+larda yazan resimde burnu ne kadar net. kime benzediğini bile ayırır insan
slm kızlaaar. yarın 27. haftaya gırıcez.
bı kızım olcak ıns.
bende sızlerle resımlerı paylasmak ıstedım ( cok var ama pc de olan 2tane var onları yukluyorum)
Eki Görüntüle 205383 bu ıkı hafta once 25 haftalıkken
Eki Görüntüle 205382 bu 16 haftalıkken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?