ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

devamı gelirse çok güzel olur her yerden her haftadan hamileler gelse keşke hadi bir fotoğrafta benden olsun bebeğimin ilk fotoğrafı şimdi büyüdü teyzeleri inşallah yenileri de ekleriz

Eklentiler

• $bebeğim.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 957
Merhaba,
iyi bir konu olmuş bizde 16+6 yız yarın bende ilk görüntüleri yüklemek istiyorum insan baktıkça hayretlere düşüyor...Allahıma şükür insana benzeyen halini göreceğim günleri bekliyordum..Darısı olmayanların başına Allah herkese bu güzelliği yaşatsın...

devamı gelirse çok güzel olur her yerden her haftadan hamileler gelse keşke hadi bir fotoğrafta benden olsun bebeğimin ilk fotoğrafı şimdi büyüdü teyzeleri inşallah yenileri de ekleriz

çok sağol paylaşımın için. bu resim 6 hafta 3 günlükken abdominal sanırım değil mi?
kalp atışı var mıydı hatırlıyor musun?

yeni başlayanlar için değerli bu bilgiler..

mutlaka bekliyoruz canım.. ben ilk öğrendiğimde

"ultrasonda kese ne zaman, bebek ne zaman görünecek"
"kalp atışı ne zaman başlar, ben ne zaman duyarım"
"alttan mı bakarlar karından mı"

bu sorular kendimi yiyordu.
o ilk telaş evresini atlattım ama aynı durumda bir sürü hamile vardır eminim..

çok sağol paylaşımın için. bu resim 6 hafta 3 günlükken abdominal sanırım değil mi?
kalp atışı var mıydı hatırlıyor musun?

yeni başlayanlar için değerli bu bilgiler..

ahh pardon canım unutmuşum açıklama yapmayı
evet 6+3 karından ultrasonla bakıldı kalp atışları da duyuldu beni hiç üzmedi yavrucuğum
bu nazar boncukları tüm fotoğraf yükleyeceklere nazar değmesin bebeklerimize de bize de

selam kızlar haziran anneleri topiğinden geliyorum benim doğumuma 2 hafta kaldı darısı sizlere inşallah bikaç foto bende eklicem ama tam haftalarını hatırlamıyorum ortalama yazarı
bu 34 35 hafta

bu 30+3

bu sanırım 15. 17. haftamda yeniyken

slm kızlaaar. yarın 27. haftaya gırıcez.
bı kızım olcak ıns.
bende sızlerle resımlerı paylasmak ıstedım ( cok var ama pc de olan 2tane var onları yukluyorum)

bu ıkı hafta once 25 haftalıkken

bu 16 haftalıkken

kız nasıl benzetemediniz?

bebeğin yüz ifadesi bile belli. 30+larda yazan resimde burnu ne kadar net. kime benzediğini bile ayırır insan

iyi bakın çözersiniz başlarda bende anlamıyordum üstten 2 si yüzünün profili.en üstteki yandan ortadaki dirak karşıdan,en alttakide beline kadar görünüyo eli kolu yüzü var

kız nasıl benzetemediniz?

bebeğin yüz ifadesi bile belli. 30+larda yazan resimde burnu ne kadar net. kime benzediğini bile ayırır insan

30larda yazanda sadece yüzü çekmiş dimi? Eğer sadece yüzse şimdi gördüm, ama sen diyene kadar bacak kol benzetmeye çalıştığımdan karıştırdım anlaşılan
sensen99 maşallah ilk resim nasıl net

maşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
hepsinde dört boyutluya girmişsin. fiyatı farkediyor mu? zaten özel hastanedir değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…