ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

iyi bakın çözersiniz başlarda bende anlamıyordum üstten 2 si yüzünün profili.en üstteki yandan ortadaki dirak karşıdan,en alttakide beline kadar görünüyo eli kolu yüzü var
Ayy canım valla anlatınca gördüm şükür maşallah gözkapakları bile belli, Allahım görüyorum Benim körlük devam ederse doktorum illallah dicek bana bebeğimi gösterirken

bilmiyorum, ben şıp diye ayırdım...belki çok konsantreyimdir..ev sahibi sayılırım ya

cok tsk ederım kızlar. darısı olmayanların basına ıns.

evet canm özel hastane. 4 boyutlu resımler ama extra ücret hic almadılar ultrason resmını verırken.
muayne parasının felan ıcındedır kesin böyle seylerın fıyatı. hıc bı bılgım yok valla.

anladım canım.. ben de temmuz 9 da kpss ye gireceğim.kafam durdu ama hafta olarak ilerleriz baya. o zaman sınav arası ödül olarak 4 boyutluya girmeyi düşünüyorum... öğleden sonraki oturum için moral olur

Allahımın mucizeleri hepinize maşalahhh Allahım nazarlardan korusun sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin...
bebişini yeni kaybetmiş 22 yaşında bi anne adayıyım sadece bebeğimin kesesini görmek nasip oldu meğer oda bozukmuş hayırlısı buymuş diyelim kürtajla sonlandırılıp mol gebelik teşhisi konuldu ve 1 yıl hamile kalmam yasaklandı RABBİMİN TAKDİRİ böyleymiş neyse sizi üzmiyim topiğinizi çok beğendim güle güle büyütün bebeklerinizi

Allah en sağlıklı zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah...

kesemiz vajinal ultrason 5 haftalık dedi dr 6.9 mm

kalp atımını gördük yine vajinal ultrason 6+1 günlük 5 mm :))))

kalp atımını tekrar gördük bu sefer karından :))) 8+4 günlük 19,5 mm bebeğim bir gün atak yapmış :)))

ve dr rahimim arkaya dönük olduğu için karından görmedik demişti hatta en son karından baktığımızdada idrar sıkıştırması olmasa yine göremeyecktik dedi ....

4. randevumuz 25 haziran da kalp sesini duyamadık sadece gördük cihazla alakalı sanrım dr öle dedi hayırlısıyla ogünüde görecez inş.

Son düzenleme:

paylaşım için sağol canım. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

kalp sesini bebek belli haftaya gelmeden dinletmiyorlar. cihazın ısısı arttığından zarar vermesin diye. ben de 9+3te dinlemiştim.

merhaba kızlar bende kızımı ekleyeyim sizlere ikiside karından ultrasonla...

ilkinde 20+4 , ikincisinde ise 11+5ti..maşallah kuzularımıza

Eklentiler

• $Fotoğraf0037.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 454
  • $IMG_20110523_1_8.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 408
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 205406
oldumu ki acaba hiç bilmiyorum resim eklemeyi falan

oldu oldu:))

3 boyutluya ne kadar erken girmişsin:)
şimdi rica etsek, mesajını ultrasona girdiğin hafta, kalp atımı var mı, karından mı bakıldı sorularına cevap verecek şekilde düzenlesen?

mesajının altında mesaj düzenleme yazıyor. oraya tıkla. bir şey silmeden bilgileri ekle,kaydet..

teşekkürler,
sağlıkla gelsin..

ne safım. çizelgedeki ayı hafta anladım. dedim 7. haftada ne kadar büyük:))

kusura bakma canım..

haftasınıhatırlamıyorum :78: kalp atımı vardı tabi baya büyümüştü oğlum. karnımdan bakıldı ben vajinal ultrasona hiç girmedim hamileliğim boyunca.
aminnnnn inşallah allahım bütün bebişlere sağlık versin hepimize kolay doğum nasip etsin. sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…