ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

buda benim meleğim kızlar %80 kız dedi doktorumuz 6+6 ilk hali ve 12+0 son halimiz maşallah demeyi unutmayın

Eklentiler

• $R_14.webp
    18 KB · Görüntüleme: 251
  • $R_1.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 234
30+3.inşaallah kızım olacak :)))

Eklentiler

• $CIMG4840.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 175
  • $CIMG4848.webp
    14 KB · Görüntüleme: 187

ultrasona gidemedim haftaya gidicem ama ama bebeğim sanırım bu şekildedlir

Son düzenleme:

Kızlar bu da benim bebeğim ama kaç mm vs. anlamadım doktor da söylemedi. anlayan varsa söylesin lütfen. Daha kalp atışını vs. duymadım. Allah hepimize ve bebeklerimize sağlık sıhhat ve huzur versin. Hepimizin sağlıklı bebeklerini kucağına almasını nasip etsin.

allah hepımızın meleklerını bagıslasın ınşallah ben de 15.haftanın ıcındeyım.. rabbım ısteyen herkese hayırlısıyla nasıp etsın gercekten muhtesem bır duyguymuş..kontrol gunlerını ıple cekıyorum ınanın..!!! doktor erkege benzettı rabbım hayırlısını versın HOŞGELSIN :))
resım ekleyemıcem bılgısayara atmadım.. saglıkla kavusuruz ınşallah tatlı hamişler :)))

Bu da benim mucizem... Tam 6 haftalık Karından ultrasonla olduğu için daha belli belirsiz. Haftaya kalp atışlarını duyacağız inşallah...

Eklentiler

• $meleğimm.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 222
Son düzenleme:
Baktım resimlerinize maşallah ne mutlu sizlere
Rabbim bana ve isteyenlere inşallah nasip eder. Tedavisiz sorunsuz hamile kaldığınız için şükredin kıymetini bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…