ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

burada diğer annelerin ve anne adaylarının ultrason resimlerine baktım ve çok duygulandım hatta gözümden yaş geldi valla. allahım çok güzel bir dıygu bu "annelik" inşallah Allahım olmayanlara da nasip eder. ben de yarın hamileliğimin 21. haftasına girecem hala bebeişimin cinsiyetini öğrenemedim ilk bebeğim ve çoook merak ediyorum.

oğluşum 16+3 burda ve sonunda pippilisini gördük yüzünü hiç göstermedi ama

Buda benim 6 haftalık miniğim henüz cinsiyet ve kalp atışlarını duyamadık haftaya tekrar gidicem yeni görüntülerimi eklerim yine :)

Eklentiler

• $150120131864.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 176
bu da benim fasulye bebeğim daha 5 haftanın içindeyiz dua edin teyzeleri sağlıkla büyüyelim inşallah

Eklentiler

• $bebiş.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 195
herkese selamlar bende yeni hamile adaylarındanım en son adet tarihim 22 aralık 2012 betamız 23 ocak 322 ydi 25 ocakta 456 ydı yarın doktora gitmeye karar verdim hesaplamalara göre 6,haftaya giriş yaptım.inşallah yarın keseyi görebillriz bende buraya resim ekleyebilirim.sizin resimleriniizi görünce kalp atışlarım hızlandı

ilk resim 7+1,ikinci resmimizde 10+1
miniğim hızla büyümekte :)

Eklentiler

• $13020022.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 202
  • $13030002.webp
    18 KB · Görüntüleme: 193
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…