Ultrason

Ozcifciozlem

Benim güzel hatalarım var
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2016
186
106
103
42
Arkadaşlar birkaç gündür bazı olumsuz yazılar okuyup ( birdaha okumayacağım ) sanırım strese girdim acaba bebeğim benimle mi zaten pek bir belirtim yoktu kusma aşerme fln gögüs ağrısı ve gece tuvalete uyanmalar dışında son 3-4 gündür uyanmalarda geçti artık uykumda yoktu stresten mi nedir bıgün akıntı rengim koyu sarı mı kahve mi pembemsi mi anlayamadığım akıntılarım oldu ve kasık ağrısı hemen doktora gitmek istemedim bekledim ama olacak gibi değil en son ıkı hafta önce görmüştüm zaten aklımda kalsın istemedim gittim biraz önce geldik acilde çok iyi ilgilenmiyorlar tabi ama en azından hareketliydi size sormak istediğimde geçen gittiğimde de bugece de bebeğimi ekranda görür görmez hıçkırır gibi hareket etmesi. Bugünde anlık gördüm aynı dönemlerde aynı görüntüleri görenler var mı yoksa ultrason aleti mi etkiliyor. İlk hamileliğim saçmaysada mazur görün

Evet ne kadarlık hamilesin canım korkma kötü yazı okuma Allah a emanet et. Hayırlısı olsun . Kısmetse inşallah olur.

Can'ım bebeğin hareketli demekki. Şimdi en rahat zamanları sıçrayıp hoplarlar benimki durmadan takla atıyordu 11. Haftada

Kızlar cok sagolun gece uyuyamadım baktım baktım bişi de bulamadım 9+3 ken de eli kolu durmuyordu hıçkırır gibi zıplamıştı dünde öyleydi sanırım gerçekten hareketliiiii

Evet canım benimkide 10+3 de fikir fikir oynuyordu normal yani. Hatta 14 haftalıkken yani 4 gün önce doktora gittik uyuyordu bebişim. Cinsiyetini de merak ediyordum bide doktor normal heryeri en bakmak için göbeğimi çok hafif salladı pşt pşt :KK70: yaptı. Uyandı portakalim:KK33:

Doktordan çıktıktan sonra dövesim geldi doktor bebisimi uyandirdiii diyeee:KK53::deli::KK53:

Back
X