Ultrasona göre ilerde olan anneler sata göre kaçıncı haftada doğum yaptınız

Rengarenkkadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
843
423
33
Kızlar acil fikrinize ihtiyacım var . Benim son adet tarihim 26 agustos yani sat a göre 30+2 günlük hamileyim ama ultrasona göre 31+5 üm. 10gün önden gidiyomuş bebeğim. Doktor iri bebek olabilir dedi canım çok sıkıldı. ben hep ultrasonu takip ediyodum. Şimdi kafam karıştı . Siz sat a göre kaçıncı haftada doğum yaptınız

ilk doğumum sata göre 38+1de oldu. usg 42 hafta gösteriyordu. bebek 3850 gr ve 52 cm doğdu. bu hamileliğim sata göre gidiyor.. ama yine 38de olacak doğum büyük ihtimalle.

benimde sat 26agustos.normalde 30+2yiz,usg ye gore 31+3.doktoruma sata gore mi usg ye gore mi dogumun olacagini sordugumda bana sata gore baz aliyoruz,gelisimi ondeyse biraz daha kilolu dogar hepsi bu,sorun olacak bir durum yok dedi

2 hafta öndeydik sat a göre 39+4 te doğdu..

Benim kafam karıştı şimdi arkadaşlar. Benim bildiğim son adet tarihini , ismini ultrason cihazına kaydederler, onda da kac haftalık oldugu son adet tarihinie göre hesaplanır. Yani hamile olmayan biri için bile rastgele tarih girilse o makına hamile gosterecek.
Kafamı karıstıran , demişsiniz son adete göre şu kadar haftalıgım ultrasona göre şu kadar...
O nasıl oluyor?

Benim de ilk çocuğum hep önden gidiyodu canım baya iki hafta kadar gerçekten de öyle oldu 38+2 de normal doğumla geldi bakalım bu nasıl olcak

canım sata göre tarih çıkıyor. bir de doktorun bebeğin ölümlerine ait tarih çıkıyor. o da ileri de ya da geride veya sata göre gidip gitmediğini gösteriyor. boyu kilosu ölçüme göre değerlendiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…