- 17 Aralık 2013
- 1.877
- 1.378
- 358
- Konu Sahibi SivasliAlice
-
Bebegi gösterdi mercimek kadar dedi ama karından bira bulaniktiYok canım karından baktı :) 11.6da yolk saç göründü mü?
Benim kese henüz 7 mmydi dünB
Bebegi gösterdi mercimek kadar dedi ama karından bira bulanikti
Degerlern kactı pekııBenim de normalde 5+5 ama 5+0 gibi dedi doktorum muhtemelen geç döllenmiştir dedi. Kese boyutu 7mm şu an mesela. Allah sağlıkla kavuştursun
Hangi değer beta 500den sonra hiç bakılmadı :)Degerlern kactı pekıı
Yani o zaman benimki yanlış ölçülüyor 5+0da sana 7mm demişler bana 11.60 mm dedi Dr ki benim 6+2 idim bu değerle sata göreBenim kese henüz 7 mmydi dünmercimeği bile göremedim öyle düşün
Pardon anlamak ıcn soruyorum kusura bakmayın bende gebeyim 5 haftalıkda degerım 592 doktor kese görünmez daha dedı senn beta degerin 500kenmı kese göründüHangi değer beta 500den sonra hiç bakılmadı :)
Ben 991 le öğrendim ertesi gün Dr gittim alttan bakti zor da olsa gördü dış gebelik ihtimaline karşı 0.52mm di hatta kese boyu sen de 2000 i geçince karindan görürsün erken gör.ek istersen alttan bakarlarPardon anlamak ıcn soruyorum kusura bakmayın bende gebeyim 5 haftalıkda degerım 592 doktor kese görünmez daha dedı senn beta degerin 500kenmı kese göründ
Canım bence herkese göre değişiyordur önemli olan olması gerektiği aralıkta olmasıdır. 5+5dim 7 mm çıktığında bu adada :) Doktor normal olduğunu düşünüyorsa çok takmamak lazım hayırlısı olsun.Yani o zaman benimki yanlış ölçülüyor 5+0da sana 7mm demişler bana 11.60 mm dedi Dr ki benim 6+2 idim bu değerle sata göre
Beta değerime 500den sonra hiç bakılmadı 500 çıktıktan yaklaşık 4 gün sonra kese gördü. Ve çok minikti 4-5 mm falan yani. 2000lere yükselmesi gerekiyor betanın kese gözükmesi için dedi. Demekki betan sağlıklı yükselmiş dedi.Pardon anlamak ıcn soruyorum kusura bakmayın bende gebeyim 5 haftalıkda degerım 592 doktor kese görünmez daha dedı senn beta degerin 500kenmı kese göründü
Benm betam 592den 1180e yukseldı ultrasondan baktı ama göremedi sadece rahim kalınlasması güzel dedi on gün sonraya randevu verdi bkalmBeta değerime 500den sonra hiç bakılmadı 500 çıktıktan yaklaşık 4 gün sonra kese gördü. Ve çok minikti 4-5 mm falan yani. 2000lere yükselmesi gerekiyor betanın kese gözükmesi için dedi. Demekki betan sağlıklı yükselmiş dedi.
En az 2000 olması gerekiyor görünmesi için demisti bana da doktorum. 5 gün sonra gördüğümüzde de çok küçüktü 4-5 mm falanBenm betam 592den 1180e yukseldı ultrasondan baktı ama göremedi sadece rahim kalınlasması güzel dedi on gün sonraya randevu verdi bkalm
Tekrar ne zaman gideceksin kontroleEn az 2000 olması gerekiyor görünmesi için demisti bana da doktorum. 5 gün sonra gördüğümüzde de çok küçüktü 4-5 mm falanyani normal ve güzel ilerliyor senin de canım demek ki
Çarşamba günü canım hala kese dışında bir şey göremedim kese 10 mm olmuşTekrar ne zaman gideceksin kontrole
O kadar sevindim ki senin adına anlatamammBugunsaat 15de Lavaboya gidince kani gördüm silince de vardı hemen hastaneye geldik. İğne yapıldı serum takıldı sonra dr geldi karından baktı kanama alanı kese dışı da çok ufak bir alan defi istersen alttan da bakabiliriz dedi bende bakalım içim net olsun dedim. Alttan bakınca kalp atışıni gördüm atıyor gördüm dedim Dr evet atıyor dedi. Çok az geldi sesi dinletti sorsan hatırlamıyorum sesi suan ama goruntu gozumun önünde inşallah sende çarşamba duyacaksın için rahat olsun canimm
Çok teşekkür ederim canım benim o an herkea için ayni duyguyu diledim. Darısı Allahin izniyle sana kuzumO kadar sevindim ki senin adına anlatamammdinlen canım ayaklarını uzat hiç yorma kendini
Kontrole gittin mi ?Çarşamba günü canım hala kese dışında bir şey göremedim kese 10 mm olmuş
Canım gittim şükürler olsun kalp atışını duyabildim ağlamaktan helak oldum nasıl güzel bir duygu Allah’ım isteyen herkese versin gerçektenKontrole gittin mi ?
Ayy çok sevindim gözün aydın canım merak etmiştim seniCanım gittim şükürler olsun kalp atışını duyabildim ağlamaktan helak oldum nasıl güzel bir duygu Allah’ım isteyen herkese versin gerçekten
Güzel kalbine göre versin canım hep AllahAyy çok sevindim gözün aydın canım merak etmiştim seni
Ultrason da ne kadarlık göründü degistimi haftasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?